Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry wszystkim
kot_bury zaciskam kciuki z całych sił
Magdalena zdjęcie jest cudne
Nona za wcześnie na test, ale te plamienia u Ciebie raczej nie są normalne, pogadaj o tym z ginem bo na moje oko trochę ich za dużo w całym cyklu
Ja już jestem po owu, bo wczoraj rano miałam zastrzyk na pękniecie pecherzyka i wieczorem miałam taki 15 minutowy cholerny ból że pewnie pękł. Zresztą temp również skoczyła więc czekam na plusa, ale już proszę o zmianę mojego terminu testowania na 27.10Nona, mana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:wiem, już z kilkoma rozmawiałam o plamieniach i twierdza ze jak progesteron i prolaktyna ok to taki mój urok. zwalaja na tarczyce (mam wycieta i mam utrzymywac TSH 0,1-0,4) albo na mini-nadzerke. ech...
Mik82-suepr ze wyczulas jak on peka! Wow.Powodzenia kochana.
Dzięki Kochana...Ja rzadko czuję jak pęcherzyk pęka ale wczoraj to nie miałam wątpliwości żadnych Teraz czekam na kolejną wizytę i sprawdzam poziom mojego cudownego progesteronuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 09:47
Nona lubi tę wiadomość
-
Lista Testówek w październiku
01 - Kaśka (-), madzianka(-), rudainka @, Werbenka , Magda_lena88
02 - JusWik (-), november123 (@)
03 - Ania1986(@), Nieukowa , maaadzik1207 (@), fAnusia (@)
04 - Dżejzi (-)
05 - marzen2210 (@), kasika8303 , zonaboba (@), apaulaa (-),
06 - Kitaja, Morwa (@),
07 - Pysiaaa21 (@),
08 - tomania2806 @, firanki na duszę @, basiulkaa_89 @, Bąbelek (-),
09 - Alorrene13 , mała.mi @, la,
10 - renieczka @, battinka @, Muffinka1019 @, MagdaH @
11 - Drzwiona, agniesja (-), Daisy @, Paulina_2603, Ewa99 (@), An_Be ,kot_bury
12 - Maniuś (-), osieroconaMama
13 - Amerie @, Aga_502 @, MagSz @, Pati Belgia (-), pirelka, Sana (-)
14 - Czarnula87 @
15 - sury_cat, Gosiacu
16 - Natka098 @, lilirose
17 - Fatim
18 - Isia93, mimi86, XxMoniaXx
19 - Toxey
20 - asiorekk, Nona, Marteczka91
21 - magda-ck, mana, Magnosia
22 - Lena83, karen85, rybka
23 - Tolcia25, triss
24 - Nancy87, motyl1993, Rutelka
25 - Ania 14, julita
26 - zwei_kresken, Biedroneczka83
27 - sigma, Storczyk3
28 - monia91, elucha
29 - november123,
30 - Anastazjaaa, madzianka, Ania1989, roletka
31 - mik82, serena1989, maaadzik1207
W tym miesiącu jest już 7Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 11:53
-
Witajcie dziewczyny mnie dzisiaj skusiło zrobić test dla świętego spokoju bo już miałam plamienia przed @ i często je mam więc się nie nastawiałam na 2 kreseczki. Tak więc możecie wpisać mi - na dniach @ przyjdzie. Będę zaglądać i trzymać kciuki żeby pozostałym dziewczynom się poszczęściło.[*] 6.06.2014 Aniołek
[*] 25.10.2014 kolejny Aniołek
Boże proszę Cię o Cud i o kolejną ciążę, tym razem szczęśliwą i o zdrowe dzieciątko, proszę. -
Gratuluje wszystkim zafasolkowanym.
Resztę tulam mocno, mocno....
Listopad przed nami i inne miesiace :****Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
laseczki moze i mało boćków ale jak ciesza:)!
ja juz chyba po owulce ale nie robie sobie zbytnich nadziei. Maz w tym miesiacu w złej formie jakiejs...
a na dodatek jakos nawet sie nie nakrecam... nie bede szukała zadnych objawów.
Dzis ide do ginka potwierdzic OWU i pewnie da mi dupka albo luteine... -
U mnie póki co -
Niby dopatrzyłam się cienia ciania cienia drugiej krechy, ale chyba sobie już wkręcam... Jak dziś i jutro nie zawita @, to w czwartek powtórzę test. Jak wyjdzie coś podobnego to pójdę na betę.Nona, asiorekk lubią tę wiadomość
-
Czesc kochane
Gratuluje zafosolkowanym, no wreszcie lista ruszyla z kopyta
Nona co do urodzin to impreza bardzo sie udala, bylo nas niewiele bo 8 osob, ale bardzo fajnie sie bawilismy. Nawet nie wiedzielismy ze Polska gra z Niemcami i dopiero w niedziele jakies info sie w tv pokazalo to bylismy zdziwieni o jaki mecz chodzi .
Teraz w sobote kolejna impreza urodzinowa az 4 osob z rodziny bo sie spotykamy u nas.
Pogoda okropna, kupilam wczoraj 9 wilczomleczy, dostalam 6 sadzonek juki ogrodowej od tesciowej. Mialam dzis sadzic i dupa bo caly czas dosc mocno pada To chociaz sobie poczytam o tych roslinach.
Trzymam kciuki za wszystkie testerkiNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Toxey ty się nie nakręcaj bo węzły chłonne potrafią boleć jak cię przewieje. Google to nie lekarz, więc nie diagnozuj się sama.
U mnie temperatura bez zmian, ale za to szyjka z dość twardej przeszła na średnio twardą, ale nadal zamknięta i bardzo wysoko. Piersi mnie bolą przy dotyku i to tyle z jakichkolwiek objawów. Na wyniki bety dalej czekam, bo dzwoniłam i jeszcze nie było.
Nona, dlatego ja nie kupuję wcześniej testów za bardzo kuszą i zrobiłabym pewnie następnego dnia po kupnie, więc zazwyczaj wieczorem idę do apteki i na rano jak znalazł.Nona lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
Nona, to normalne z testowaniem sama potrafiłam w 9dpo robić test i smutać się, że nie wyszedł
Tak dla pocieszenia wszystkich, którym nie wychodzą testy, a już po terminie @. Na tej stronie wg statystyk na 1138 kobiet w ciąży w 21dpo nie wyszedł test ciążowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 12:41
Nona lubi tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny przez ile dni bierzecie dupka ? miałam brać 7 dni, jutro ostatnia tabletka i co dalej ? czy jeżeli jednak coś by było na rzeczy ( w co wątpię) to czy odstawienie dupka nie zagrozi ewentualnej fasolce ? może jednak powinnam dużej brać dupka i odstawić dopiero przy negatywnym teście ?
-
Toxey, mi wywala węzły przy kazdej infekcji, zwykle po 2 dniach wracają do normy.
Moje testy owu są coraz bledsze, jakieś trzy dni temu miałam najwyraźniejszą kreskę, ale nadal nie taką "pozytywną". Teraz jest coraz gorzej. Jest szansa, że przegapiłam, bo np testowałam o 11 rano [ta najwyraźniejsza] , a następny test był mastępnego dnia o 17tej? No przecież nie będę testować dwa razy dziennie
Takiej niskiej tempki jak dziś to nie miałam jeszcze nigdy, chyba jestem zombiakiem. Teraz już chyba tylko wzrost mnie czeka, oby ciągły, a nie znowu kolejka górska ;( -
Po końcu dupka zrób test, pozytywny bierzesz dupka dalej, negatywny odstawiasz. W razie negatywnego testu pomimo ciąży odstawienie dupka nie zaszkodzi.
magda-ck, pirelka lubią tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań.