Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Toxey wrote:Trzymam kciuki za kolejne testerki i życzę bladziochów!
Mnie dzisiaj obudził straszny miesiączkowy ból brzucha, mam nadzieje, że nie wróży nic złego i @ nie przyjdzie...
Ja już dzisiaj nie testowałam, poleciałam w bólem brzucha do wc i dopiero jak się wysikałam to wpadłam na to, że nici dzisiaj z testu!Ewa99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda_lena88 wrote:Kochana nie martw się na zapas. Ja mocne bóle brzuch plus uderzenia gorąca które u mnie wskazują @ miałam w terminie @ chociaż już wiedziałam że jest ciążą. Bóle brzuch miałam jakoś ponad tydzień. Teraz od czasu do czasu cos zakluje ale lekko. W śr. Mamy wizytę będziemy podglądać serduszko które już powinno być. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Póki co od 2/3 dni jakby zależały objawy. Mam nadzieję że to nic złego i tak bywa w ciąży. Miłego dnia.
ja też nie dość, że obudziłam się z bólem to jeszcze cała zlana potem! więc mam nadzieję, że to jednak dobry objaw, skoro też tak miałaś! trzymam kciuki za środową wizytę! -
nick nieaktualny
-
Powodzenia dla testerek, samych zielonych kropek
Nona moja gin - mimo, że już jestem w ciąży, choć aktualnie zagrożonej - powiedziała, żeby nie brać pregna plus bo ma bardzo dużo witaminy A, która jest niewskazana w I trymestrze.
Więc może lepiej zwykły kwas foliowy.Nona lubi tę wiadomość
-
Kasiu a co sie dzieje ze zagrożona?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
Katarzyna87 wrote:Dziękuję, plamienia, leżenie, fasolka za wolno się rozwija..ale zobaczymy. nie ma co gdybać. Czekam na was na fioletowej stronie
-
nick nieaktualny
-
Oj Kasiu gdyby to sie tak dalo przejść na fioletową kiedy sie chce
Trzymam kciuki za Ciebie i Fasolkę.
Na pocieszenie powiem Ci ze ja I ciaze miałam bardzo trudna od poczatku a teraz moja cora ma 11 lat .
A lekarze mówili niezłe cuda .... Wiec ...
Gdzie testerki nasze pozostałe ?Katarzyna87 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Dzień dobry u mnie kolejny dzień z bardziej śluzem w kolorze kawy z mlekiem niż regularnym plamieniem. Nie wiem o co chodzi i chyba pójdę do doktorka, bo nigdy nie plamiłam przed @.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny