Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nienawidzę awokado, robiłam do niego wiele podejść za każdym każdym myśląc, że polubię, a tu gucio. Jedynie w bardzo ostrym guacamole przejdzie. I ryby najlepiej nie bałtyckie.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona ja badałam progesteron 3 miesiące temu i był super około 20, a jednak gin w tym miesiącu zalecił mi dupka na małe endometrium i aby wzmocnić drugą fazę(nie badałam w tym miesiącu progesteronu). Może jednak potrzeba ci też dupka na te plamienia mimo dobrego progesteronu
W przyszłym miesiącu będę na CLO i też na dupku znowuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 20:22
Nona lubi tę wiadomość
-
la wrote:Nienawidzę awokado, robiłam do niego wiele podejść za każdym każdym myśląc, że polubię, a tu gucio. Jedynie w bardzo ostrym guacamole przejdzie. I ryby najlepiej nie bałtyckie.
Ja lubie... Kroje na pol z odrobina soli i jem... Jak kiwi
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda na Clo zazwyczaj dają coś na endometrium, bo Clo je upośledza.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLa właśnie tak słyszałam, że najczęściej Clo + dupek
Najgorsze w tym dupku jest to, że tak mnie po nim wysypuje na twarzy, że dawno takiego trądziku nie miałam ale czego się nie robi dla fasolkiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 20:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tjaaa ENDO po CLO jest zabójcze...
u mnie średnio 6mm, teraz gdy CLO coraz gorzej na mnie działa co opóźnia owulację, to dorasta do 9-10mm... co z tego jak ciąży brak...
Za parę dni testuje.
Jesli się nie uda nie wiem co zrobię.
To był mój ostatni cykl z CLO.
Teraz znów powracam do cykli paromiesięcznych...