Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
la wrote:julita nadal do niego chodzę i ja go polecałam prawda, że tam jest świetnie?
nie dość że facet ma ogromną wiedzę, jest konkretny, tłumaczy zrozumiale, ustala plan działania to jeszcze dżentelmen, zawsze gdy podnoszę się z kozetki po usg to podaje mi ręke i pomaga wstać, taki szczeguł ale jak miły i ludzki
PS. za każdym razem gdy jestem w poczekalni kliniki to mi się przypominasz
-
Julita to podawanie ręki po USG jest bardzo miłe. Taki szczegół, a cieszy a co u ciebie, jak leczenie? Będę w tym miesiącu gratulować?
Sigma, testy mogą różnić się jakościowo przez sposób przechowywania. Apteczne nie leżą pod gorącymi lampami jak te drogeryjne, co może mocno wpłynąć na działanie, bo pod lampami jest dużo wyższa temperatura. Co do tego, że dopuścili, to dopuścili, ale ile razy w życiu miałam styczności z prezerwatywami tej samej firmy minimum jedna z opakowania pękała, co nie powinno się zdarzyć.Daisy lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyIa - w mojej aptece testy leżą w temp. pokojowej w szufladzie, w moim tesco leżą w temp. prawie-pokojowej (jest trochę chłodniej na dużej hali) na dolnej półce, bliżej podłogi, niż lamp Ja nie widzę różnicy
Jak chodzi o prezerwatywy, to różnica jest ogromna, bo lateks ma kompletnie inne prawidłowe warunki przechowywania.
Tak czy inaczej nie wiem po co te dywagacje, skoro napisałam wprost, że testowi nie ufam i że okaże się po becieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 18:53
-
Sigma powiem ci tak, jeżeli byłby pozytyw mocniejszy na pepino to szczerze mówiąc bym mu uwierzyła. Cienie miałam wiele razy, beta <0,01 wiec nie ma szans żeby ją wykryło. Pepino miało parę razy serie, które były pozytywne nawet po wodzie i to przez to mają złą opinię.
Daisy lubi tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
la wrote:Julita to podawanie ręki po USG jest bardzo miłe. Taki szczegół, a cieszy a co u ciebie, jak leczenie? Będę w tym miesiącu gratulować?
kochana powiem ci tak, w tym miesiącu postanowiliśmy dać szanse naturze bez żadnych wspomagaczy/lekarstw.
rezultat następujący: piękny pęcherzyk, piękne endometrium, super estradiol i jeszcze lepszy progesteron
teraz pozostaje tylko czekać, jestem dobrej myśli ale niczego sobie nie obiecuję
-
To trzymam kciuki
julita lubi tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyZaglądam regularnie. Jestem dwa dni przed @... jeśli jutro temp będzie niższa niż 36,6 to pozamiatane... zaczynam kolejny cykl starań. Dam znać.
W tym cyklu nie mam żadnych objawów: brzuch nie boli, śluzu brak. Tylko piersi tkliwe jak zawsze. -
Jeju Daysy jak to nic nie mozna napisac?
A powiedz jak jest na fioletowej bo ja tam jeszcze nie byłamMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macham porą wieczorowa mnie dziś temp popołudniu skoczyła pomimo leniuchowania cycki od wewnątrz nada dziwne
mulenie przeszlo ok 16:30
La trzymam kciuki za ciebie ja taki cykl niespodzianke miałam z Zuzanna
Nono ja mam cały wór Ojca Sroku tyle ze jakbys chciała moge sie podzielić -
To ja ci pokarzę czego nie musisz brać a dokładnie co jest na co i dlaczego nie trzeba łączyć.
-wiesiołek/ siemię na śluz wybierz, który działa lepiej i bierz jedno (siemię bezpieczniejsze);
-magnez (zwiększam dawke do 3 tabletek po 60g dziennie) dzienne zalecane spożycie to 320mg w ciąży, ale tu chyba się walnęłaś po prostu w jednostkach, bo przedawkowanie nie jest najlepsze.
-wit B6 (kupuję Vitaminum b6 Biofarm 50mg - 30 szt. za 3,60) (sprawdź, czy nie masz B6 w magnezie, łączą to razem ze względu na lepsze wchłanianie magnezu
-wit.prenatalne pregna plus lub prenatal clasic lub femibion nadal plus/ wystarczy kwas foliowy, nawet w ciąży niektóre nie mają zaleconych witamin, tylko kwas foliowy
-cyclodyne/castangus/ służy zbijaniu prolaktyny, a na niego bierzesz bromka
-duphaston (fazę lutealną masz ok, więc dodatkowy progesteron nie potrzebny)
-infolic (na problemy z owulacją, których nie masz)
Także wychodzi, że możesz brać:
-kwas foliowy;
- wiesiołek/siemię;
- magnez z B6
- wiele dziewczyn stosuje acard wspomagający zagnieżdżenie.
- wiele pije Zioła ojca Sroki nr 3 (chyba 3, te na płodność)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 19:43
Daisy lubi tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona ja nie studzę Polecenie infoliku zamiast kwasu foliowego moim zdaniem to przesada. Jedno opakowanie kosztuje ponad 60zł i nie jestem pewna, czy starcza na miesiąc.
castagnusa dziewczyny biorą na prolaktynę, zbicie jej, nie wiedziałam, że działa na plamienia. Nona jeżeli miałąś dobry progesteron po owulacji to na serio dupek ci nie potrzebny.
Srokę moim zdaniem można i bez konsultacji z lekarzem pić.
A i z takich domowych sposobów polecane jest picie około 2l wody na poprawę śluzu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 20:06
Nona lubi tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań.