Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyasiorekk wrote:Toxey a Ty już robiłaś betę czy dopiero się wybierasz?? I kiedy masz wizytę? Powodzenia będzie dobrze
robiłam betę w piątek, ale wyniki dopiero jutro i wizytę też ustalę dopiero jutro po odbiorze betyasiorekk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona przykro mi, że dostałaś @, ale znów nowy cykl i nowe nadzieje , Sigma - ciche gratulacje . Ja wczoraj testowałam i niestety negatywny, ale przeczuwałam to, robiłam test z czułością 10. Więc czekam na @ i na nowy cykl
Sigma lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki gratuluje nowym mama I zycze spokojnych 9 miesiecy rosnjcie zdrowo kochane za wysoki bety trzymam kciuki. Zycze wszystkim 2 kupragnionych kreseczek. u mnie owulacja przesunela sie na 11 dzien cyklu a wiec bede testowac za tydzien w niedziele czyli 26 pazdziernika tak bym chciala zeby tym razem sie udalo.
-
nick nieaktualnyJa też jakiś cień dziś wysikałam, daje foto ale chyba nic nie widać...
Nie ma co się podniecać bo brzuch mnie powoli zaczyna boleć okresowo, także pewnie tuż za rogiem
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5fbd1e753cf768b2.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 15:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaisy - a sprawdzałaś sobie poziom bety? Bo jak raz czy dwa się zdarzy taki test, to może być przypadkowa zbieżność - kupiłaś felerny i tyle, ale jak wychodzą Ci bardzo często, to może trzeba sprawdzić, czy nie ma jakiegoś powodu? Normalnie testy nie powinny wychodzić w ten sposób, jeśli nie ma ciąży.
-
nick nieaktualny
-
jaka ta lista testujących jest skromna w porównaniu do list z ostatnich 4 miesięcy, czyżby nikt nie wyszukiwał nowych mamusiek?
chociaż może to i lepiej, bo zawsze miałam wrażenie że wszystkie laski zachodzą w ciąże prócz mnie
60, 70, 80 bocianów... i ja z wielką jedną krechą, tak to właśnie widziałam heheNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny