Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mana a może to nie @ się zbliża, tylko bobo hehe.
Ja im bliżej okresu, tym bardziej korci do testowania. Tak bardzo mnie wysypało...jak nigdy, plus od dwóch tygodni strasznie bolą mnie piersi (dzisiaj musiałam je trzymać, jak się podnosiłam z łóżka:p) no i okropne bóle jajnika, co miałam przez dwa dni (implantacja?). Ech...pewnie znowu sobie wkręcam ciąże, a @ przyjdzie. -
Nona byłam przekonana że będzie dzidzia u Ciebie. Masz rację idź do innego lekarza niech coś da na te plamienia i następny cykl jest Twój. Kochane ja jestem testerką w dniu dzisiejszym ale od 3 dni już robię testy wychodzą pozytywne ale nie wpisujcie mi jeszcze nic jutro i środa beta potem lekarz i jak wszystko będzie ok to poproszę o bocianka. Kibicuję Wam kochane i tym co będą testować i tym co mają @ na przyszły cykl
Toxey, Lena83, Nona, november123 lubią tę wiadomość
[*] 6.06.2014 Aniołek
[*] 25.10.2014 kolejny Aniołek
Boże proszę Cię o Cud i o kolejną ciążę, tym razem szczęśliwą i o zdrowe dzieciątko, proszę. -
nick nieaktualnyasiorekk wrote:Nona byłam przekonana że będzie dzidzia u Ciebie. Masz rację idź do innego lekarza niech coś da na te plamienia i następny cykl jest Twój. Kochane ja jestem testerką w dniu dzisiejszym ale od 3 dni już robię testy wychodzą pozytywne ale nie wpisujcie mi jeszcze nic jutro i środa beta potem lekarz i jak wszystko będzie ok to poproszę o bocianka. Kibicuję Wam kochane i tym co będą testować i tym co mają @ na przyszły cykl
Trzymam kciuki kochana, ja też najpierw czekam na betkę i lekarzaasiorekk lubi tę wiadomość
-
Toxey a Ty już robiłaś betę czy dopiero się wybierasz?? I kiedy masz wizytę? Powodzenia będzie dobrze[*] 6.06.2014 Aniołek
Boże proszę Cię o Cud i o kolejną ciążę, tym razem szczęśliwą i o zdrowe dzieciątko, proszę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo wieem że pepino jest do dupy dlatego napisałam, że może być fałszywy. Robiłam inny, ale miałam 25-tkę i na niej widać tylko szary cień, jeszcze za wcześnie na 25tkę (8 dpo), a nie mam innej 10tki nie-pepino Jutro pójdę na betę. Jeśli ten test nie kłamie, to beta powinna być we krwi.
-
Sigma mam te same testy i 4-5 dni temu nawet cienia cienia nie widziałam
3 dni temu widziałam takie coś jak u Ciebie a teraz z dnia na dzień coraz wyraźniejsza kreska także zrób jeszcze jutro i pojutrze albo leć na betę[*] 6.06.2014 Aniołek
nick nieaktualnyDziewczyny, wstrzymajcie się z gratulacjami, bo nie ufam tym testom za bardzo, a nie chcę się za mocno rozczarować i potem odkręcać na forum, że jednak nie jestem w ciąży, tylko test mnie oszukał
Chciałabym baaardzo! Ale muszę poczekać Jutro rano zrobię betę, wieczorkiem będę znać wynikasiorekk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBo one same nie wiedzą, co mają Ja dostawałam 10tki i w aptece i w tesco (tylko tam mają te pepino, które mają złą sławę). Online też można zamówić Najlepiej zamiast prosić o test czułości 10, sprawdź które marki mają czułość 10 i proś konkretnie markami Bo wydaje mi się, że one nie sprawdzają które testy to 10-tki, a które 25-tki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 12:26
-
ja kupuje 10 na allegro albo w aptece bobo ale ten niebieski strumieniowy który pokazał mi dzisiaj -
jestem naiwna
nie mam już sił co miesiac inne objawy i nadzieje zawsze bóle @ trwały tylko pare dni przed @ a teraz mam je codziennie od owulacji, dzisiaj są silniejsze
po dupka zawsze mnie strasznie piersi bolały a w tym cyklu wcale
Sigma ciche gratulacje :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 12:46
Sigma lubi tę wiadomość
-
ania14 wrote:ja kupuje 10 na allegro albo w aptece bobo ale ten niebieski strumieniowy który pokazał mi dzisiaj -
jestem naiwna
nie mam już sił
Sigma ciche gratulacje :*
glowka do gory kochana ;( jestesmy z toba... uciekaj od dola... buziaki,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn