Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedronka, u ciebie wtedy pewnie doszło do późniejszej owulacji2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Toxey wrote:no dlatego chciałabym już nie iść w poniedziałek do pracy, strasznie męczą mnie bóle pleców, chodzę pieszo mam 5 km prawie, więc wczoraj już nie mogłam dojść, a co jeszcze 12h stania i dźwigania mnie czekało... muszę coś wymyślić... zamienić się z kimś na kilka dni.
pewnie uwazaj na siebie tym bardziej w pierwszych tygodniach! od 4 miesiaca czyli w || trymestrze ciaza jest stabilniejsza i spokojna... powodzenia!!! i uwazaj na siebie kochana...oszczedzaj sie buziaki ....
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Tak sobie patrzę na te nasze pażdziernikóweczki i prawda jest taka, że ok 25% zaszło w ciążę.
Statystyki sa takie, że4 właśnie 25% par kochajac się bez zabezpieczenia ma szanse na ciaże w każdym cyklu.
Czyli jakieś 9 bocianków jeszcze do końca miesiącakaren85 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyPójdę może w poniedziałek od rana i pogadam z szefową, powiem jej wprost jaka jest sytuacja, wie o moich torbielach, więc na pewno zrozumie, jak mam wymyślać i się zamieniać to wole powiedzieć prawdę, wezmę sobie kilka dni wolnego póki nie załatwię lekarza, a później jak wszystko będzie oki to przyniosę l4.
Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Toxey wrote:Zaczął mnie boleć brzuch typowo okresowo i do tego skurcze żołądka, które zawsze towarzyszą mi podczas @ a jutro jej termin, boję się strasznie
lec na pogotowie.... jesli sie zamartwiasz,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki, doradźcie, proszę... Tempka dzisiaj mierzona po 3h snu o godz. 6:00 rano jak zwykle i 36,35C (skręcaliśmy meble do 3 w nocy).
O godz. 8:00 powtórka i tempka 36,64 i teraz której wierzyć...? Nie wstawalam w międzyczasie ani nic... Czyzby zaczynała się owulka? Którą tempkę wpisać?