Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny, a próbowałyście ziół albo innych wspomagaczy na mniej bolesne @? Ja też mam bardzo bolesne, ale na szczęście dobrze reaguję na nurofen - i tylko on mnie ratuje, zawsze w 1 i 2 dzień okresu się tego naćpam sporo i potem już z górki Niestety tylko nurofen tak działa, wszelkie inne substancje przeciwbólowe nic mi nie dają na bóle okresowe.
-
A mnie korci z tym testem i może zatestuje jutro rano... Brzuch mnie czasem delikatnie pobolewa jak na @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 12:32
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi na bolesne @ pomagały jedynie już w pewnym momencie leki na receptę, ja do tego jeszcze miałam migreny straszne... Na tej podstawie też m.in. ginka podejrzewała u mnie endometriozę, ale nie chce Was straszyć, bo ja do tego mam jeszcze trzy torbiele, które nie zeszły nawet po hormonach... Także, boje się o moją zieloną kropę bardzo!
-
Isia93 wrote:Nona Twoj bedzie pazdziernik:-)
U Ciebie zastanawiaja mnie te plamienia juz tyle czasu trwaja;/ a, ze nie masz bolu miesiaczkowego to sie ciesz!
Ja na początku ciąży miałam plamienia i nie zwróciłam na to uwagi bo zawsze przed @ tak miałam po 3-4 dni dopiero po tygodniu jak się nic nie rozkręcało to zrobiłam test i krechy od razu dwie widoczne były lekarz tylko luteine mi dał i wszystko było w porządku także Nona trzymam kciuki żeby wszystko było ok i niech ci się na jesień ten październik zazieleniTobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
nick nieaktualny
-
Toxey wrote:Mi na bolesne @ pomagały jedynie już w pewnym momencie leki na receptę, ja do tego jeszcze miałam migreny straszne... Na tej podstawie też m.in. ginka podejrzewała u mnie endometriozę, ale nie chce Was straszyć, bo ja do tego mam jeszcze trzy torbiele, które nie zeszły nawet po hormonach... Także, boje się o moją zieloną kropę bardzo!
Bedzie dobrze...znam duzo dziewczyn co urodzily bez komplikacji z torbielami... Tylko ze mialy sie oszczedzac...wiecej odpoczywac w lozku..nie wiem od czego to zalezy
..bedzie dobrze buziaki,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvaa wrote:Bedzie dobrze...znam duzo dziewczyn co urodzily bez komplikacji z torbielami... Tylko ze mialy sie oszczedzac...wiecej odpoczywac w lozku..nie wiem od czego to zalezy
..bedzie dobrze buziaki
no dlatego chciałabym już nie iść w poniedziałek do pracy, strasznie męczą mnie bóle pleców, chodzę pieszo mam 5 km prawie, więc wczoraj już nie mogłam dojść, a co jeszcze 12h stania i dźwigania mnie czekało... muszę coś wymyślić... zamienić się z kimś na kilka dni. -
Toxey to co Ty robisz jesli moge zapytać?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macham ja mam znowu bóle lekkie podbrzusza taki napompowany ból krzyż apiersi nabrzmiałe ale wiecie co mam stres i chyba przesyane sie sugerować objawami bo zwariuje pewnie wyniki progesteronu bedąniskie i nici z tego cyklu
-
nick nieaktualny
-
Mana to idywidualna sprawa ja miałam 8mm w 25dc i lekarz mi powiedział na dwoje babka wrózyła a potem w 32 dc nie przyszł @ test wyszedł doiero 6 dni po terminie @ a ciąża była wiec taka moja uroda dlatego winkuje na dobre endo
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny