Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja tak cichutko bardzo cichutko chcę się podzielić tym że miałam plamienia myślałam że to tak jak co miesiąc przed @ ale wczoraj zrobiłam test i widziałam cień cienia dzisiaj rano temp dalej wysoka i test już bardziej wyraźny. W poniedziałek i w środę idę na betę a potem do gina. Proszę nie gratulować, bardzo się boję bo w czerwcu miałam usuniętą ciążę pozamaciczną i nie mam jednego jajowodu. BŁAGAM o cud żeby maleństwo zostało z nami i żeby zagnieździło się tam gdzie trzeba. Pozostałym testerkom życzę 2 kreseczek i Wam wszystkim miłego dnia.
Nona, Toxey, karen85, Magnosia, Mimi86 lubią tę wiadomość
[*] 6.06.2014 Aniołek
[*] 25.10.2014 kolejny Aniołek
Boże proszę Cię o Cud i o kolejną ciążę, tym razem szczęśliwą i o zdrowe dzieciątko, proszę. -
gaaaabi wrote:
Gabi czy była owulacja czasem sam lekarz stwierdzić nie może a co dopiero my.
Niektórzy mówią, że jedynym 100% pewnikiem tego, że była owu jest ciążą >
Ja się nie znam za bardzo ale wg mnie owu nie było.
november123 - ja też w pracy i to na własne życzenie
asiorekk- nie gratuluje ale zaciskam mocno kciuki... na różańcu za Was :*
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewa81 wrote:Toxey - gratulacje, zobaczyłam na Twoje testy i widać drugą kreskę . Dałaś mi nadzieję, popatrzyłam na Twój wykres i zobaczyłam, że nie miałaś śluzu rozciągliwego ani wodnistego w dniach okołoowulacyjnych i udało się. A już myślałam, że trzeba mieć taki śluz, żeby zajść w ciążę. A w tym cyklu miałam kiepski śluz..ale bym się cieszyła, jakby mi też się udało
ja nie miałam wcale śluzu kochana! wszystko wyjaśni się w poniedziałek po becie! wtedy od razu w razie czego będę umawiać się do ginki
-
Toxey wrote:ja nie miałam wcale śluzu kochana! wszystko wyjaśni się w poniedziałek po becie! wtedy od razu w razie czego będę umawiać się do ginki
Toxey trzymam kciuki - będzie dobrzeMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
Toxey ja też trzymam kciuki za Ciebie u mnie też proszę nic nie wpisywać w pon beta . Potem gin
Toxey lubi tę wiadomość
[*] 6.06.2014 Aniołek
[*] 25.10.2014 kolejny Aniołek
Boże proszę Cię o Cud i o kolejną ciążę, tym razem szczęśliwą i o zdrowe dzieciątko, proszę. -
Toxey tak sobie patrzę na Twój wykresik. Też miałam owu w 15 dc i też plamiłam- pierwszy raz w zyciu w ten dzień. Na początku nie wiedziałam o co chodzi a mój W. to odmówił mi kochania sie od teraz bo mi jak stwierdził krzywdę robi .
Słyszałam że niektóre dziewczyny plamią na owu ale nie spodziewałam się, że mnie to dotyczy.Toxey lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
nick nieaktualnyLena83 wrote:Toxey tak sobie patrzę na Twój wykresik. Też miałam owu w 15 dc i też plamiłam- pierwszy raz w zyciu w ten dzień. Na początku nie wiedziałam o co chodzi a mój W. to odmówił mi kochania sie od teraz bo mi jak stwierdził krzywdę robi .
Słyszałam że niektóre dziewczyny plamią na owu ale nie spodziewałam się, że mnie to dotyczy.
Kochana ja też pierwszy raz w życiu! Co prawda bardzo, bardzo leciutko, ale zaznaczyłam Może to dobry znak -
nick nieaktualny
-
Toxey wrote:Kochana ja też pierwszy raz w życiu! Co prawda bardzo, bardzo leciutko, ale zaznaczyłam Może to dobry znak
U mnie to było kilka plamek takiej rozrzedzonej ze śluzem płodnym krwi barwy różowej. Ja naprawdę nie skojarzyłam tego z owu na początku. Zresztą nadal nie wiem co to za mechanizm uwalniania się jaja na to plamieniae wpływa .
No jak widac u Ciebie to dobry znakMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.