Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Paździrnikowe Szczęścia :)
Odpowiedz

Paździrnikowe Szczęścia :)

Oceń ten wątek:
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny życzę dwóch grubaśnych kresek na teście! Trzymam kciuki i życzę miłego dnia:)

Mimi86 lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • gaaaabi Koleżanka

Wysłany: 18 października 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, czy ktoś mógłby pomóc zinterpretować wykres? kiedy była owu i czy jest szansa na bejbi?
    e1a2560a3515f15458eb9a7a17d82a87.png

e5da7a9e85c50198ba4ed43b5b951613.png
  • Evaa Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny w koncu sobie pospalam.... :) milego dnia

,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
  • november123 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej a ja dziś od 4 na nogach :) jak ja lubie weekendy w pracy :)
    Miłej soboty życze

Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś :( 24tc - 20.05.2014
    Kruszynki 12.2014 :( 05.2015
    Zuzia <3 22.03.2016 3260g i 57cm :)
    l22npx9is3xkpd8a.png

• asiorekk Przyjaciółka

Wysłany: 18 października 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja tak cichutko bardzo cichutko chcę się podzielić tym że miałam plamienia myślałam że to tak jak co miesiąc przed @ ale wczoraj zrobiłam test i widziałam cień cienia dzisiaj rano temp dalej wysoka i test już bardziej wyraźny. W poniedziałek i w środę idę na betę a potem do gina. Proszę nie gratulować, bardzo się boję bo w czerwcu miałam usuniętą ciążę pozamaciczną i nie mam jednego jajowodu. BŁAGAM o cud żeby maleństwo zostało z nami i żeby zagnieździło się tam gdzie trzeba. Pozostałym testerkom życzę 2 kreseczek i Wam wszystkim miłego dnia. <3

Nona, Toxey, karen85, Magnosia, Mimi86 lubią tę wiadomość

[*] 6.06.2014 Aniołek <3
    [*] 25.10.2014 kolejny Aniołek <3
    Boże proszę Cię o Cud i o kolejną ciążę, tym razem szczęśliwą i o zdrowe dzieciątko, proszę.
  • Storczyk3 Przyjaciółka

Wysłany: 18 października 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiorekk, trzymam mocno za was kciuki żeby tym razem było wszystko dobrze :)

asiorekk lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gaaaabi wrote:
    Witam, czy ktoś mógłby pomóc zinterpretować wykres? kiedy była owu i czy jest szansa na bejbi?
    e1a2560a3515f15458eb9a7a17d82a87.png

Gabi czy była owulacja czasem sam lekarz stwierdzić nie może a co dopiero my.
    Niektórzy mówią, że jedynym 100% pewnikiem tego, że była owu jest ciążą ;)>

Ja się nie znam za bardzo ale wg mnie owu nie było.

november123 - ja też w pracy i to na własne życzenie :-/

asiorekk- nie gratuluje ale zaciskam mocno kciuki... na różańcu za Was :*

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 11:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa81 wrote:
    Toxey - gratulacje, zobaczyłam na Twoje testy i widać drugą kreskę :). Dałaś mi nadzieję, popatrzyłam na Twój wykres i zobaczyłam, że nie miałaś śluzu rozciągliwego ani wodnistego w dniach okołoowulacyjnych i udało się:). A już myślałam, że trzeba mieć taki śluz, żeby zajść w ciążę. A w tym cyklu miałam kiepski śluz..ale bym się cieszyła, jakby mi też się udało :P

ja nie miałam wcale śluzu kochana! wszystko wyjaśni się w poniedziałek po becie! wtedy od razu w razie czego będę umawiać się do ginki :)

• asiorekk Przyjaciółka

Wysłany: 18 października 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteście kochane i jesteście ogromnym wsparciem. <3 <3 <3

[*] 6.06.2014 Aniołek <3
    Boże proszę Cię o Cud i o kolejną ciążę, tym razem szczęśliwą i o zdrowe dzieciątko, proszę.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toxey wrote:
    ja nie miałam wcale śluzu kochana! wszystko wyjaśni się w poniedziałek po becie! wtedy od razu w razie czego będę umawiać się do ginki :)

Toxey trzymam kciuki - będzie dobrze :)

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiorekk trzymam mocno kciuki! :*

mnie na listę na razie nie wpisujcie, muszę mieć pewność, choć dzisiaj kreseczka delikatnie ciemniejsza :)

• asiorekk Przyjaciółka

Wysłany: 18 października 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toxey ja też trzymam kciuki za Ciebie u mnie też proszę nic nie wpisywać w pon beta ;). Potem gin

Toxey lubi tę wiadomość

[*] 6.06.2014 Aniołek <3
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam kciuki za wasze bety :)

Toxey, asiorekk lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toxey tak sobie patrzę na Twój wykresik. Też miałam owu w 15 dc i też plamiłam- pierwszy raz w zyciu w ten dzień. Na początku nie wiedziałam o co chodzi a mój W. to odmówił mi kochania sie od teraz bo mi jak stwierdził krzywdę robi :P.
    Słyszałam że niektóre dziewczyny plamią na owu ale nie spodziewałam się, że mnie to dotyczy.

Toxey lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Toxey tak sobie patrzę na Twój wykresik. Też miałam owu w 15 dc i też plamiłam- pierwszy raz w zyciu w ten dzień. Na początku nie wiedziałam o co chodzi a mój W. to odmówił mi kochania sie od teraz bo mi jak stwierdził krzywdę robi :P.
    Słyszałam że niektóre dziewczyny plamią na owu ale nie spodziewałam się, że mnie to dotyczy.

Kochana ja też pierwszy raz w życiu! Co prawda bardzo, bardzo leciutko, ale zaznaczyłam :) Może to dobry znak :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia już pewnie pisałaś, ale przeoczyłam. Byłaś już u ginka?

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie testuje, dzisiaj przyjdzie @ to kwestia godzin moze nawet minut, mozcie juz wpisac:(

ZGWAp2.png
    Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
    Od lipca 2014 na ovufriend.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toxey wrote:
    Kochana ja też pierwszy raz w życiu! Co prawda bardzo, bardzo leciutko, ale zaznaczyłam :) Może to dobry znak :)

U mnie to było kilka plamek takiej rozrzedzonej ze śluzem płodnym krwi barwy różowej. Ja naprawdę nie skojarzyłam tego z owu na początku. Zresztą nadal nie wiem co to za mechanizm uwalniania się jaja na to plamieniae wpływa ;).

No jak widac u Ciebie to dobry znak :)

‹‹ 175 176 177 178 179 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ