Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ach nie jedna ciaża na tym forum jest/była z cyklu, który gin jednoznacznie okrzyknął bezowulacyjnym na 300%
olka30 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
Daisy tylko że ja brałam clo,przy tym leku w drugim cyklu miałam owu w 14dc, więc raczej owu powinna być wcześniej (brałam też donga na wzrost pęcherzyków) a później już nie byłam na monitoringu bo stwierdziłam że nie ma sensu:) dlatego wzięłam lutkę żeby bezsensownie nie czekać na @,no i jak najszybciej zacząć nowy cykl z nowym lekiem.
Nic trzeba się walnąć w głowę porządnym młotem i czekać na @to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
Toxey!!! krecha jak B Y K:).
Czekamy na wynik bety!! cudownie!Toxey lubi tę wiadomość
-
Toxey, super! Oby za kilka dni była już superwyraźna.
Ja już przestalam robić testy owulacyjne, temperatura wyjątkowo niska, skoki niewielkie i non stop kolejka górska. Nawet nie mogę zwalać na testy, że wadliwe, bo temperatura też nie skoczyla. Teraz się tylko modlę, żeby @ przyszła o czasie, a nie za 182625163 dni, bo wygląda to slabo. Wpisałam się na testowanie w dniu @ i nie chciałabym być jedyną osobą, która w wątku październikowym będzie pisała w grudniu, że nadal nie ma @Toxey, Toxey, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
Evaa wrote:ja nawet nie bede testowac w tym cyklu... dopiero jak tydzien spozni mi sie okres... tylko sobie robie niepotrzebnie nadzieje... wiec zrobie tak jak napisalam...
A dlaczego chcesz czekać az tydzień po terminie @?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
Toxey wrote:ja jak zobaczyłam to zrobiło mi się zimno i cała się spociłam nadal mi się wydaje, że te trzy testy (każdy innej firmy) się mylą!
Toxey gratulacje będzie dobrze teraz tylko oby do poniedziałku i będą ci koty tańczyćToxey lubi tę wiadomość
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
nie wiem dziewczyny co się ze mną dzieje bo ja zazwyczaj szczególnie ochoty nie mam, nawet jak mam dni płodne, nieraz przez to Mój focha strzelał a w tym cyklu to bym mogła rano i wieczorem gdybyśmy tylko nie musieli do pracy chodzić nawet Mój jest zdziwiony i pyta co ja biorę
będzie mega rozczarowanie jak @ przyjdzie bo nastawienie mam że w tym cyklu się uda
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
Mimi86 wrote:A ja nie wiem czy jutro testować. Miałam dość późno ovu i boję się że nie wyjdzie nic. Możecie zerknąć?
Za wcześnie- poczekaj do wtorku.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny