Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Paździrnikowe Szczęścia :)
Odpowiedz

Paździrnikowe Szczęścia :)

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie test jutro mozesz powtórzyć :) najlepiej jakiś apteczny :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jasne, że test powtórzę, jutro z samego rańca będę sikać znowu!

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedroneczka, najpierw zrobiłam ten z allegro, a później powtórzyłam już na aptecznym. teraz krecha wygląda tak:
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cc4a35d33750598c.html
    na żywo trochę bardziej wyraźna...

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śliczna kreseczka :) Ciche gratulacje mamusiu :D

Toxey lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 11:33

Toxey lubi tę wiadomość

• asiek191 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toxey to nie żaden cień cienia tylko wyraźna krecha:)

dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tym potwierdzeniem owulacji na USG?
    czy jest możliwość przeoczenia owulacji przez gin czy widoczność ciałka zółtego jest nie do przeoczenia? zastanawia mnie to bardzo bo byłam na USG w 14 dc i ginka mówi że cykl bezowulacyjny ze są pęcherzyki ale małe, a dużo objawów wskazywało na owulację:/ przedwczoraj i wczoraj mam jakieś dziwne plamienia mimo brania luteiny, których nigdy nie miałam, śluz barwy kawy-mlekiem, dzisiaj cisza:/ eh już sama nie wiem niby czekam na @ a z drugiej strony jakaś nadzieja jest że moze ginka przeoczyła owu, zwłaszcza ze wiem ze moze być 3-4 dni przed skokiem temp

to nasz <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 szczęśliwy cykl!:) nasz mały CUD <3
    CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona Tobie też musi się udać!! Ja ciągle wierzę!

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrząc na mój dziwaczny wykres ciągle mam wątpliwości...

• serena1989 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toxey – Ja też widzę cień, szkoda tylko, że wyniki w poniedziałek, ale na pewno będzie dobrze :)

U mnie z kolei chwilowy zastój bo w poprzednim cyklu w 15 dc wyszedł mi pozytywny test ovu, a teraz nic, ciągle zaznaczam negatywy i nie wiem czy to źle robię… Staram się robić popołudniu, ok. 17 + długo, min. 2h nie pić i nic. Nie wiem już czy w ogóle ufać tym testom. :(

Toxey lubi tę wiadomość

f2w3yx8dpvozw3pf.png
    I c - 2 cs - <3 Aleks ur. 03.07.2015 <3
    II c - 1 cs - Aniołek [*] 25.09.2017 (8 tc)
    III c - 4 cs - Danielek [*] 17.02.2018 (10 tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    serena1989 wrote:
    U mnie z kolei chwilowy zastój bo w poprzednim cyklu w 15 dc wyszedł mi pozytywny test ovu, a teraz nic, ciągle zaznaczam negatywy i nie wiem czy to źle robię… Staram się robić popołudniu, ok. 17 + długo, min. 2h nie pić i nic. Nie wiem już czy w ogóle ufać tym testom. :(

Podobno testy owulacyjne, nie są dokładne i nie wskazują owulacji dokładnie, teoretycznie od testu pozytywnego do 3/4 dni może wystąpić owulka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 09:15

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toxey- cichutko gratuluje <3 <3 <3

Może nam się rusza ten październik???
    Czego nam baaaardzo życzę :)

Toxey lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toxey gratulacje ;) czekamy na Twoje wyniki , Ja właśnie wróciłam z bety bo powtarzałam dzisiaj i dziś lub jutro max bede miała wyniki . Też czekam niecierpiliwe ! ;)

Toxey lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    serena1989 wrote:
    Toxey – Ja też widzę cień, szkoda tylko, że wyniki w poniedziałek, ale na pewno będzie dobrze :)

z tymi testami owu tak to jest, ponoć nie każdej wychodzą, a później się okazuje, że owulka jednak była.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Toxey gratulacje ;) czekamy na Twoje wyniki , Ja właśnie wróciłam z bety bo powtarzałam dzisiaj i dziś lub jutro max bede miała wyniki . Też czekam niecierpiliwe ! ;)

Kurczę, a ja byłam w ośrodku obok siebie, nie chciało mi się nigdzie lecieć, szpital mam 7 km dalej, a nie mam auta i dupa! Nie robią wyników u siebie, tylko wysyłają...

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co u Mnie też odsyłają do labo gdzie indziej bo u mnie w przychodni nie mają labolatorium ... ale i tak dosć szybko będą wyniki u Mnie ;) Oby dobra PASSA się rozpoczeła hehe

Toxey, Toxey, Buziulka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toxey wrote:
    biedroneczka, najpierw zrobiłam ten z allegro, a później powtórzyłam już na aptecznym. teraz krecha wygląda tak:
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cc4a35d33750598c.html
    na żywo trochę bardziej wyraźna...
    piekny widok aż sie wzruszyłam kurde no ostatnio łatwo sie wzruszam :)
    zaciskam kciuki :)

Toxey lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Daisy Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiek191 wrote:
    Toxey to nie żaden cień cienia tylko wyraźna krecha:)

dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tym potwierdzeniem owulacji na USG?
    czy jest możliwość przeoczenia owulacji przez gin czy widoczność ciałka zółtego jest nie do przeoczenia? zastanawia mnie to bardzo bo byłam na USG w 14 dc i ginka mówi że cykl bezowulacyjny ze są pęcherzyki ale małe, a dużo objawów wskazywało na owulację:/ przedwczoraj i wczoraj mam jakieś dziwne plamienia mimo brania luteiny, których nigdy nie miałam, śluz barwy kawy-mlekiem, dzisiaj cisza:/ eh już sama nie wiem niby czekam na @ a z drugiej strony jakaś nadzieja jest że moze ginka przeoczyła owu, zwłaszcza ze wiem ze moze być 3-4 dni przed skokiem temp

Asiek, smiac mi sie chce jak gin w 14 dc mowi ze cykl bezowulacyjny :)

Ja w 14 dc mam czasem jeszcze mikro pecherzyki, a mam piekne owulacje w 30dc!
    Fakt, branie lutki oszuka Ci tempke, nastepnym razem popros o dupka bo syntetyk nie wplywa na temperature.

A po 14 dc nie bylas juz na monitoringu? Wiesz, lekarze to czasem konowaly. Badz dobrej mysli! ♡

A czy gin moze ominac owulke? O taaaaak. I tacy sie zdarzaja, a nawet lepsi, by tylko kase wyciagnac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    piekny widok aż sie wzruszyłam kurde no ostatnio łatwo sie wzruszam :)
    zaciskam kciuki :)

ja jak zobaczyłam to zrobiło mi się zimno i cała się spociłam :D nadal mi się wydaje, że te trzy testy (każdy innej firmy) się mylą! :D

Wysłany: 17 października 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Zaciskam kciuki :)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Daisy Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    serena1989 wrote:

U mnie z kolei9 chwilowy zastój bo w poprzednim cyklu w 15 dc wyszedł mi pozytywny test ovu, a teraz nic, ciągle zaznaczam negatywy i nie wiem czy to źle robię… Staram się robić popołudniu, ok. 17 + długo, min. 2h nie pić i nic. Nie wiem już czy w ogóle ufać tym testom. :(

Kochana patrzac na wykres to jestes jeszcze przed owu. A sprobuj siknac ok poludnia na test, wiesz lh gwaltownie wzrasta tuz przed owu, wiec mozesz miec tez krotki pik lh i nie zanotowac tego na tescie. Czekaj cierpliwie, owulka na pewno przyjdzie na dniach!

‹‹ 172 173 174 175 176 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ