Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Toxey to nie żaden cień cienia tylko wyraźna krecha:)
dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tym potwierdzeniem owulacji na USG?
czy jest możliwość przeoczenia owulacji przez gin czy widoczność ciałka zółtego jest nie do przeoczenia? zastanawia mnie to bardzo bo byłam na USG w 14 dc i ginka mówi że cykl bezowulacyjny ze są pęcherzyki ale małe, a dużo objawów wskazywało na owulację przedwczoraj i wczoraj mam jakieś dziwne plamienia mimo brania luteiny, których nigdy nie miałam, śluz barwy kawy-mlekiem, dzisiaj cisza:/ eh już sama nie wiem niby czekam na @ a z drugiej strony jakaś nadzieja jest że moze ginka przeoczyła owu, zwłaszcza ze wiem ze moze być 3-4 dni przed skokiem tempto nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Toxey – Ja też widzę cień, szkoda tylko, że wyniki w poniedziałek, ale na pewno będzie dobrze
U mnie z kolei chwilowy zastój bo w poprzednim cyklu w 15 dc wyszedł mi pozytywny test ovu, a teraz nic, ciągle zaznaczam negatywy i nie wiem czy to źle robię… Staram się robić popołudniu, ok. 17 + długo, min. 2h nie pić i nic. Nie wiem już czy w ogóle ufać tym testom.Toxey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyserena1989 wrote:U mnie z kolei chwilowy zastój bo w poprzednim cyklu w 15 dc wyszedł mi pozytywny test ovu, a teraz nic, ciągle zaznaczam negatywy i nie wiem czy to źle robię… Staram się robić popołudniu, ok. 17 + długo, min. 2h nie pić i nic. Nie wiem już czy w ogóle ufać tym testom.
Podobno testy owulacyjne, nie są dokładne i nie wskazują owulacji dokładnie, teoretycznie od testu pozytywnego do 3/4 dni może wystąpić owulka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 09:15
-
Toxey- cichutko gratuluje
Może nam się rusza ten październik???
Czego nam baaaardzo życzęToxey lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyserena1989 wrote:Toxey – Ja też widzę cień, szkoda tylko, że wyniki w poniedziałek, ale na pewno będzie dobrze
U mnie z kolei chwilowy zastój bo w poprzednim cyklu w 15 dc wyszedł mi pozytywny test ovu, a teraz nic, ciągle zaznaczam negatywy i nie wiem czy to źle robię… Staram się robić popołudniu, ok. 17 + długo, min. 2h nie pić i nic. Nie wiem już czy w ogóle ufać tym testom.
z tymi testami owu tak to jest, ponoć nie każdej wychodzą, a później się okazuje, że owulka jednak była.
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Toxey gratulacje czekamy na Twoje wyniki , Ja właśnie wróciłam z bety bo powtarzałam dzisiaj i dziś lub jutro max bede miała wyniki . Też czekam niecierpiliwe !
Kurczę, a ja byłam w ośrodku obok siebie, nie chciało mi się nigdzie lecieć, szpital mam 7 km dalej, a nie mam auta i dupa! Nie robią wyników u siebie, tylko wysyłają... -
Toxey wrote:biedroneczka, najpierw zrobiłam ten z allegro, a później powtórzyłam już na aptecznym. teraz krecha wygląda tak:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cc4a35d33750598c.html
na żywo trochę bardziej wyraźna...
zaciskam kciukiToxey lubi tę wiadomość
-
asiek191 wrote:Toxey to nie żaden cień cienia tylko wyraźna krecha:)
dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tym potwierdzeniem owulacji na USG?
czy jest możliwość przeoczenia owulacji przez gin czy widoczność ciałka zółtego jest nie do przeoczenia? zastanawia mnie to bardzo bo byłam na USG w 14 dc i ginka mówi że cykl bezowulacyjny ze są pęcherzyki ale małe, a dużo objawów wskazywało na owulację przedwczoraj i wczoraj mam jakieś dziwne plamienia mimo brania luteiny, których nigdy nie miałam, śluz barwy kawy-mlekiem, dzisiaj cisza:/ eh już sama nie wiem niby czekam na @ a z drugiej strony jakaś nadzieja jest że moze ginka przeoczyła owu, zwłaszcza ze wiem ze moze być 3-4 dni przed skokiem temp
Asiek, smiac mi sie chce jak gin w 14 dc mowi ze cykl bezowulacyjny
Ja w 14 dc mam czasem jeszcze mikro pecherzyki, a mam piekne owulacje w 30dc!
Fakt, branie lutki oszuka Ci tempke, nastepnym razem popros o dupka bo syntetyk nie wplywa na temperature.
A po 14 dc nie bylas juz na monitoringu? Wiesz, lekarze to czasem konowaly. Badz dobrej mysli! ♡
A czy gin moze ominac owulke? O taaaaak. I tacy sie zdarzaja, a nawet lepsi, by tylko kase wyciagnac. -
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna wrote:Toxey gratulacje czekamy na Twoje wyniki , Ja właśnie wróciłam z bety bo powtarzałam dzisiaj i dziś lub jutro max bede miała wyniki . Też czekam niecierpiliwe !
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
serena1989 wrote:Toxey – Ja też widzę cień, szkoda tylko, że wyniki w poniedziałek, ale na pewno będzie dobrze
U mnie z kolei9 chwilowy zastój bo w poprzednim cyklu w 15 dc wyszedł mi pozytywny test ovu, a teraz nic, ciągle zaznaczam negatywy i nie wiem czy to źle robię… Staram się robić popołudniu, ok. 17 + długo, min. 2h nie pić i nic. Nie wiem już czy w ogóle ufać tym testom.
Kochana patrzac na wykres to jestes jeszcze przed owu. A sprobuj siknac ok poludnia na test, wiesz lh gwaltownie wzrasta tuz przed owu, wiec mozesz miec tez krotki pik lh i nie zanotowac tego na tescie. Czekaj cierpliwie, owulka na pewno przyjdzie na dniach!