Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja zaczęłam dziś plamić a to oznacza @ za dzień-dwa....
Chyba z każdym cyklem jest co raz gorzej to znieść... . Siedzę w pracy- oczy mi się szklą, powstrzymuje się od płaczu. Może dobrze, że w pracy siedzę bo w domu pewnie bym ryczała na potęgę...
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
przypomniala mi sie mkumpela co miala cisnienie na " chlopczyka " w ciazy byla z corka... 100 usg... kazdy mowil ze corka ona sie uparla ze to chlopak ...i urodzila corke... jej maz do dzisiaj sie z niej smieje... kupila wczesniej niebieski wozek bo dalej myslala ze bedzie syn... no i tak 3 cia corke urodzila trzy corki....
Dżejzi lubi tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moj dziewczyny sobie dzisiaj sam przytrzasna cala dlon.... patrzac na to prawie sie posikalam ze smiechu.... boze jacy ci faceci sa niezdarni on prawie wyl z bolu a ja wylam ze smiechu widok byl nie do opisania haha no i biedulek zostanie tak czy siak bez paznokci... bo mu zchodzic beda... i wez tu zostaw chlopa sammego na 5 minut ...,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
-
Toxey czekamy na relacje od gina:)!
Mnie napiepszają jajniki od 3 dni.... to pewnie od dupka..