Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jutro 10dpo... nie wiem:(
-
Dobry wieczór kochane. Odebrałam wyniki bety 73,04 i zaraz poleciałam do gina bo strasznie mnie lewy jajnik zaczął boleć i w krzyżu tak bardziej po lewej stronie i ból promieniujący na lewą nogę i byłam w mega strachu bo takie bóle odczuwałam w czerwcu przy mojej ciąży pozamacicznej tyle że z prawej strony bo tam był pęknięty jajowód i mój M wyciągnął mnie do gina żeby spr czy wszystko ok. To jest jeszcze bardzo wczesna ciąża 4 tydz 6 dni gin powiedziała że nie widzi żadnych zmian na jajniku, na pęchęrzyk jeszcze za wcześnie ale mówiła że jej zdaniem ciąża jest w macicy bo jest jakieś zgrubienie czy cuś żeby przyjść za 10 dni no i mówiłam jej o plamieniach to spr ale nie było śladów krwi tylko mam niewielką nadżerkę. Przepisała mi dupka nospe no i folik. Kolejna wizyta 28 więc zobaczymy co dalej. Toxey gratulacje . Niech wszystko będzie dobrze i życzę Wam kochane samych pozytywów buziaki.
Daisy, Toxey, mana lubią tę wiadomość
[*] 6.06.2014 Aniołek
[*] 25.10.2014 kolejny Aniołek
Boże proszę Cię o Cud i o kolejną ciążę, tym razem szczęśliwą i o zdrowe dzieciątko, proszę. -
nick nieaktualny
-
Kochane tak nieśmiało dziękuję bo nadal stres co dalej. Ja zajadam kolacje bo mam głoda, dzisiaj bez obiadu bo od rana badania płacz stres i gin i na razie spokój.[*] 6.06.2014 Aniołek
Boże proszę Cię o Cud i o kolejną ciążę, tym razem szczęśliwą i o zdrowe dzieciątko, proszę. -
Nancy u mnie nic nie było widać potem straaaaaaaaaaaaaszny cień cienia, myślałam że sobie wkręcam no i z dnia na dzień wyraźniej choć dzisiaj też jakaś gruba ta krecha nie była. Samych boćków[*] 6.06.2014 Aniołek
Nancy!!!! &&&&&& kciukamy