Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ale tu dużo dobrych wieści
Gratuluacje dla nowych mamusiek
la, toxey, marteczka, monia, asiorekk rośnijcie zdrowo-bezstresowo
Czekam na dalszy ciąg dobrych wiadomości
To forum to dla mnie niczym romansidło - zaczynam czytać i nie mogę się doczekać dalszego ciągu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 21:06
asiorekk, mana, la, Nona, Toxey lubią tę wiadomość
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
Toxey ty będziesz czerwcówka 2015:P?
z tego co widzę to ja już LIPCÓWKA:Pzielarka, Toxey lubią tę wiadomość
-
Paulina27 wrote:Marteczka tooo ciąza jeszcze raz gratuluje a bierzesz duphaston???? czy nie
biore kochana biorę 2x1.
-
Dziewczynki, olejcie tą betę Jeśli test wychodzi pozytywny, to powinno być w porządku. Mnie wyszła blada druga kreska tydzień po terminie @, tydzień później poszłam na USG i był pęcherzyk z ciałkiem żółtym. Po 2 tygodniach kolejna wizyta i już było serduszko
Niepotrzebnie się będziecie stresować czy przyrasta czy nie przyrasta, itd.
La - serdeczne gratulacje! Cieszę się, że Wam się udało!
Pozostałym mamom również gratuluję - dziewczyny, uwierzcie w to! Poczekajcie kilka dni po @ a druga kreska wyjdzie po kapnięciu na test z moczu z godz. 19 (ja tak miałam )
Trzymam mocno za Was kciuki. Luz, spokój + kwas foliowy - tego potrzebują Wasze fasoleczki. I zakaz czytania w necie
Buziaki z tej strasznej, fioletowej strony :* (nie jest tam tak źle, można się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy, ale też otrzymać wsparcie w trudnych chwilach)Katarzyna87, Ewa99 lubią tę wiadomość
-
no wlasnie widze ze nie ma lipcówek:P
z tematem poczekam az sie upewnie co do ciazy:) -
nick nieaktualny
-
wow co za dzien gratulacje dla wszytskich mamusiek a do mnie dzis zawitala @ bez plamien, od razu polecialo na bogato:/ wiec wpiszcie mi kochane @. spadam na listopadowe ale bede zagladac. pamaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Sigma wrote:Czyli aż brzuch urośnie?
-
nick nieaktualny
-
nie wierzy:P haha chyba uwierzy jak mi brzuch urosnie
tomania2806 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny