Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Toxey czekam na twoją bete!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Toxey wrote:jak mnie dzisiaj bolą sutki! taki chwilowy przeszywający ból jakby ktoś gruba rozgrzaną igłę mi wsadzał! masakra! ale życzę Wam tego bólu z całego serca!!
-
nick nieaktualny
-
ja tez jeszcze wczoraj mialam nadzieje...w nocy kóły mnie jajniki i wykres szedł w gore a dzisiaj spadek temperatury i po wszystkim jutro okres mam strasznego dola mialam nadzieje ze się uda....takze w listopadzie czeka mnie laparoskopia...a mialam nadzieje ze sie obejdzie..o maskara
-
Toxey wrote:Marteczka swoją drogą dopiero teraz zauważyłam, że brałyśmy razem ślub
To obie świeżynki jestesmy:p -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, mi chyba jednak nie wyjdzie. Znowu plamię na brązowo, a kreska na teście słabsza. Nawet zdjęcia wam nie wrzucam, bo nie chce mi wyjść2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyla wrote:Dzień dobry, mi chyba jednak nie wyjdzie. Znowu plamię na brązowo, a kreska na teście słabsza. Nawet zdjęcia wam nie wrzucam, bo nie chce mi wyjść
kochana no co Ty! musi być dobrze, myśl pozytywnie! może spróbuj umówić się na dzisiaj do ginekologa? -
Toxey dzwoniłam do swojego i powiedział leżeć, nospa, magnez lutka i tyle, na razie nie ma sensu iść, bo wydam kasę, a i tak nic nie widać.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Witajcie dziewczyny la kochana oby wszystko było dobrze, wypoczywaj . Ja za niedługo lecę na 2 betę i też się strasznie boję. Buziaki i miłego dnia. Marteczka Ty niedowiarku jeden[*] 6.06.2014 Aniołek
[*] 25.10.2014 kolejny Aniołek
Boże proszę Cię o Cud i o kolejną ciążę, tym razem szczęśliwą i o zdrowe dzieciątko, proszę. -
wczoraj tak wesoło u nas było, a dziś troszkę nastroje spadły...
La test testowi nierówny, tym się postaraj nie zamartwiać... A może beta jeszcze raz dla potwierdzenia, że rośnie? Wspieram mocno:*
Mana, Paulina, nie wszystko jeszcze stracone, trzymam kciuki:*
U mnie na dwoje babka wróżyła, jajniki dokuczają, jak to przed okresem, jedyna "inność" w tym cyklu to troszkę obolałe piersi, które normalnie nigdy nie bolą. -
la wrote:Toxey dzwoniłam do swojego i powiedział leżeć, nospa, magnez lutka i tyle, na razie nie ma sensu iść, bo wydam kasę, a i tak nic nie widać.
-
la wrote:Toxey dzwoniłam do swojego i powiedział leżeć, nospa, magnez lutka i tyle, na razie nie ma sensu iść, bo wydam kasę, a i tak nic nie widać.
-
a no wlasnie i test testowi nie równy.
Mnie bolą jajniczki caly czas... czy to powód do niepokoju?