Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dopóki nie plamię żywą krwią, mam po prostu leżeć w domu i odpoczywać. Możliwe, że to krwawienie w okresie @ po prostu.
julita, Toxey lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
I znowu nic nie ma, ech. Ale mnie palą piersi i mocno stwardniały. Kurcze boję się, że to wszystko nie prawda, wiem, że głupie, ale po tylu miesiącach starań trudno mi uwierzyć, że mogło się udać.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLa bedzie dobrze, tylko słuchaj gina!
Rozumiem cię trochę, może nie staram się tak długo jak ty, ale to, że kiedykolwiek mogłoby się udać jest dla mnie relane równie jak istnienie yeti.
Także, głowa do góry i nie stresuj się niepotrzebnie, testy cię już przecież robiły w balona... A beta jest super i czekaj na powtórkę betyla lubi tę wiadomość
-
hey...
u mnie @ nadal brak, w dodatku dziś szyjka wysoko i zamknięta... nawet jej nie mogę dobrze "wyczaić" gdzie dokłądnie jest, śluzu coraz więcej.... a moja beta z wczoraj poniżej 2
nic już z tego nie rozumiem:(
ale tak jak wczoraj pisałam to byłoby zbyt piekne że się udało -
nick nieaktualny
-
Mam laptopa leży na udach i piszę. Piesio się przyszedł przytulić
Sigma lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
Dżejzi czekamy na Ciebie:)
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane jak tu nastrojowo:) milo ze lista sie odnalazla, kolejne bocki naprawde poprawiaja humor z samego rana
Zwei_kresken to bardzo mile co piszesz, dziekuje, jednak dla mnie to nie jest az takie wazne ktorej pierwszej sie uda..
Cieszy mnie mysl, ze ja juz jednak mam jedna corcie i chyba dane jest mi poprostu czekac. Widac to jeszcze nie ten moment i tyle. Za reszte trzymam bardzo mocno kciuki, obijetnie ktory to Wasz cs. ♡♡♡
A ja dzisiaj dalam dupy po calosci. Rano sie zwloklam z lozka i pojechalam ponad 30km do tesciowej zbadac znowu te prl nieszczesna..no i pierwsze pobranie super, siedze czekam godzinke, pitu pitu z glodu padam bo juz bylo po 10. Godzina minela, ide znowu na pobranie. Krew w probowce, a ja mowie do tesciowej ze przeciez nie dali mi mtc. No masakra juz mi sie nie chcialo siedziec wiec odpuscilam. Pojade ktoregos dnia do invicty i tam zrobie eh, bo tesciowa teraz na 3 tyg na l4 idzie i nie bede jej pracownicom dupy soba zawracac.
Ale jestem zla na siebie, przypomnialo mi sie tak pozno.
Chyba faktycznie musze calkiem olac ten cs, bo nawet tempki juz nie mierze, tylko testy owu i szyjka w tym cs. A na sam ♡ tez jakos ochoty brak ostatnio