Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Strasznie mi przykro la tulę Cię bardzo mocno..
możecie mnie dopisać na 25-ego z boćkiem... ale aż się boję cieszyć...Daisy, Tysia85, Isia93, november123, Alorrene13, renieczka, zielarka, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
Lista Testówek w październiku
01 - Kaśka (-), madzianka(-), rudainka @, Werbenka , Magda_lena88
02 - JusWik (-), november123 (@)
03 - Ania1986(@), Nieukowa , maaadzik1207 (@), fAnusia (@)
04 - Dżejzi (-)
05 - marzen2210 (@), kasika8303 , zonaboba (@), apaulaa (@),
06 - Kitaja, Morwa (@),
07 - Pysiaaa21 (@),
08 - tomania2806 (@), firanki na duszę (@), basiulkaa_89 (@), Bąbelek (-),
09 - Alorrene13 , mała.mi (@), la (@),
10 - renieczka (@), battinka (@), Muffinka1019 (@), MagdaH (@)
11 - Drzwiona (@), agniesja (-), Daisy (@), Paulina_2603 (-), Ewa99 (@), An_Be ,kot_bury
12 - osieroconaMama (@)
13 - Amerie (@), Aga_502 (@), MagSz (@), Pati Belgia (@), pirelka (@), Sana (-)
14 - Czarnula87 (@), Vaniliaa
15 - Gosiacu (@), ZakręconaOna (@)
16 - Natka098 (@), lilirose , Maniuś (@)
17 - Fatim (@)
18 - Isia93 (@), mimi86 (@), XxMoniaXx
19 - Toxey
20 - asiorekk (@), Nona (@), Marteczka91
21 - magda-ck (@), Magnosia (@), przyszła mama:) (@)
22 - Lena83 (@), rybka (@), Aniiusiaaa5, mana (@)
23 - Tolcia25 (@), triss (@), Misi@ (@)
24 - Nancy87 (@), Rutelka (@), karen85 (@)
25 - Ania14 (@), usia89
26 - zwei_kresken, Biedroneczka83, madzianka, julita (-)
27 - sigma, Storczyk3, Ballerina, Tysia85
28 - monia91, elucha, martusia1986
29 - november123, Evaa
30 - Anastazjaaa, Ania1986, roletka, Mimi89
31 - mik82, serena1989, maaadzik1207, Dżejzi
W tym miesiącu jest już 14Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 09:26
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Usia89 gratulacje!!! Super wieści. Lecisz na betę jutro?
wczoraj i dzisiaj wyszedł test pozytywny, a bety niestety u mnie w Norwegii nie robią mogę się modlić, żeby wszystko dobrze przyrastało... -
Usia super gratuluje:).
u mnie zaczynaja sie bóle piersi... ajajajaj -
nick nieaktualny
-
La Nie znam Cię, ale uwierz mi, że tę smutną wiadomość przyjęłam, jakby najlepszą przyjaciółkę to dotknęło Wiem, że żadne słowa nie przyniosą teraz ukojenia... Przytulam i wspieram :*
Usia gratuluję
U mnie dziś test dużo mocniejszy niż piątkowy, liczę więc, że beta ładnie rośnie.... -
Nona wrote:Spokojnie Usia odpoczywaj. Może umów lekarza na za 3 tygodnie tak 7-8 tydzien, czy jakie są zwyczaje w Norwegii? Do gina czy do położnej się chodzi? Jakbyś była w Polsce na Święta to prywatnie możesz pójść na usg.
tutaj prowadz niby od 12 tyg.
Na swieta zostaje tutaj.
W tygodniu postaram sie pojsc do polskiej lekarki i chociaz poprosic czy zrobi bete, bo nie wytrzymam nie wiedzac czy wszystko jest dobrze -
La bardzo mi przykro...moja przyjaciółka miala 4 poronienia z czego 2 były we wczesnej ciązy 3 było w 9 miesiącu w dzien porodu zglosiła sie do szpitala i dzidzius juz nie żył i czwarta ciąza była bardzo powaznie zagrozone po badaniach stwierdzili ze to bedzie dziecko roslina i zeby usuneła ale ona tego nie zrobiła i w 5 miesiącu samoistnie ciąża obumarla...i w maju wkoncu urodziła zdrowego i pieknego chłopca...DZiekowac Bogu..byla na skraju wyczerpania ale się doczekała swojego szczęścia do konca się nie poddała...także MYSLE ZE CUDA SIĘ ZDAZAJĄ...I NA PEWNO KAZDA Z NAS WKONCU ..BEDZIE MIAŁA TEN CUD PRZY CYCUSIU...
uSIA GRATULUJE!!!!
BIEDRONECZKA A TY JAK TAM????????julita, Kitaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane moje bardzo Wam dziękuję za wsparcie i troskę ale niestety się nie udało beta spada ja nadal krwawię taką bardzo ciemną krwią jestem nadal w szpitalu i jutro będą mi powtarzać betę jak nadal będzie spadać to wyjdę do domu a jak nie to może się okazać że to kolejna ciąża pozamaciczna i kolejne badania. Mam już 2 aniołki w niebie i modlę się aby się kiedyś udało. La bardzo mi przykro trzymaj się dzielnie, musimy walczyć nadal o nasze szczęście, bardzo ciężko jest z tym wszystkim kolejne nadzieje i kolejne rozczarowanie. Czy kiedyś się uda?? Trzymam za Was kciuki żeby wszystko było ok Buziaki i pozdrowienia[*] 6.06.2014 Aniołek
[*] 25.10.2014 kolejny Aniołek
Boże proszę Cię o Cud i o kolejną ciążę, tym razem szczęśliwą i o zdrowe dzieciątko, proszę.