Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMimi86 wrote:tysia gratulacje.
ja dzis odebralam wynik posiewu meza i pisze tam tylko ze wyhodowano pojedyncze gronkowce koagulazoujemne . grzybow nie wyhodowano.tylko tyle. to normalny wynik ?
Będzie musiał wyleczyć tego gronkowca.Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tysia - cóż były za emocje moje gratulacje bezproblemowej i nudnej ciąży życzę...
Jak tak piszecie, to ja też powiem, że liczę na to, że właśnie w tym cyklu się uda i również żałuję, że nie odstawiłam tabletek szybciej, ale był stres i przygotowania ślubne i gin zalecił do samego ślubu jeszcze brać... Trzymam kciuki za was wszystkie jeszcze testujące w październiku i za mnie samą.
Musi się udać !!! Zobaczcie jak wolno rozkręcał się nasz miesiąc, a ile teraz mamy bocianków! Teraz przyleci ich całe stadoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 06:28
-
Ja będąc w ciąży pierwsze objawy czułam jakoś w 4-5 tygodniu. Okres miałam nieregularny więc jego brak mnie nie dziwił zwłaszcza, że nie miałam go w tym samym roku przez 2 ms. Jechałam autobusem wąchałam swój szal zimą, bo był mróz nawet w autobusie i potwornie pachniał mi drożdżówkami ! Chociaż nie jadłam tych drożdżówek, stwierdziłam ,że muszę pojechać do centrum i kupić w podziemiach drożdżówkę, bo zaraz wyjdę z siebie! Na drugi dzień pojawiły się mdłości cycki urosły już przed tym wszystkim,ale myślałam, że okres się zbliża, nagle zaczęły rosnąć jak szalone, takie dwie wrażliwe bomby i ciach 2 testy pozytywne, potwierdzenie u ginekologa...szkoda tylko, że nie ma tego aniołka z nami (8tc)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 10:53
-
Fatim wrote:Ja będąc w ciąży pierwsze objawy czułam jakoś w 4-5 tygodniu. Okres miałam nieregularny więc jego brak mnie nie dziwił zwłaszcza, że nie miałam go w tym samym roku przez 2 ms. Jechałam autobusem wąchałam swój szal zimą, bo był mróz nawet w autobusie i potwornie pachniał mi drożdżówkami ! Chociaż nie jadłam tych drożdżówek, stwierdziłam ,że muszę pojechać do centrum i kupić w podziemiach drożdżówkę, bo zaraz wyjdę z siebie! Na drugi dzień pojawiły się mdłości cycki urosły już przed tym wszystkim,ale myślałam, że okres się zbliża, nagle zaczęły rosnąć jak szalone, takie dwie wrażliwe bomby i ciach 2 testy pozytywne, potwierdzenie u ginekologa...szkoda tylko, że nie ma tego aniołka z nami (8tc)
BATTINKA lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem w szpitalu rano zaczelam krwawić taka ciemna krwią prawdopodobnie jest to poronienie bardzo wczesna ciąża i na usg nic nie było widać lekarz powiedział że można gdybac czekam na wyniki bety czy rośnie czy spada brzuch mnie boli i jestem zalamana pozdrawiam was[*] 6.06.2014 Aniołek
[*] 25.10.2014 kolejny Aniołek
Boże proszę Cię o Cud i o kolejną ciążę, tym razem szczęśliwą i o zdrowe dzieciątko, proszę. -
asiorekk:(! trzymaj się