Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny kilka słów otuchy - leczę niedoczynność i hiperprolaktynemię ( musze bromka odstawić), do tego zaczęłam brać inofolic - to był mój drugi cykl z inofoliciem
no i w tym cyklu próbowaliśmy w dniach okołoowulacyjnych ( tak na oko ) codziennie
w poniedziałek powtórzę betę i zadzwonię do mojej gin co dalej.
powodzenia pozostałym testującym
-
Powtórz i daj znać cieszę się bardzo . Ja mam nadzieje , że uda się Nam w grudniu/styczniu po odpoczynku po poronieniu ! i będziemy i My z narzeczonym mieli tego skarba wymarzonego i nie stracimy go a urodzimy normalnie zdrowo !
Tysia spokojnej ciąży -
nick nieaktualny
-
Kochane gratuluję nowym mamusiom! Wpiszcie mi @ wczoraj przyszedl jakas masakra:( Niewiem czy jest sens dalej sie starac mam dolaaa.... Plakac mi sie chce kurcze 6 miesięcy i nic boli jak cholera !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 19:49
-
Tysia gratulacje Rośnijcie zdrowo
Ja mam 28 termin @ i jak nie przyjdzie to zatestuje ale jak narazie żadnych bólów, urojonych objawów bolacych piersi dosłownie nic czyli tak jak zazwyczaj przed @
Chyba trzeba się powoli szykować na listopadWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 20:27
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
november123 wrote:Tysia gratulacje Rośnijcie zdrowo
Ja mam 28 termin @ i jak nie przyjdzie to zatestuje ale jak narazie żadnych bólów, urojonych objawów bolacych piersi dosłownie nic czyli tak jak zazwyczaj przed @
Chyba trzeba się powoli szykować na listopad
tak ale dziewczyny mowia ze objawy pozniej przychodza.... wiec szanse sa mysl pozytywnie to rozkaz,, hehenovember123 lubi tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Ja całe szczęście żadnego testu w domu nie mam nie kusi
tylko apteki i wszystkie miejsca gdzie można test kupić omijam szerokim łukiemTobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
-
w poprzedniej ciaży miałam kilka dni przed @ powiększone i bolace piersi i bóle jak na @ a teraz nic
ciężko myśleć że coś z tego będzie jak cały czas dopatruje się jakiegoś znaku od organizmu a tu du..
-
jestem tylko zwykłą kobietą a nie supermenem pewnie że ciągnie
Evaa ciekawa jestem która z nas pierwsza pęknie i zatestujeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 20:45
Evaa lubi tę wiadomość
-
Tolcia mam to samo. Tym bardziej ze ostatnie miesiace to same ciaze. Do tego moj siostrzeniec (16lat) zostanie w kwietniu tatusiem. Troche mam zal do meza ze tak pozno odstawilismy tabletki. Wkurza mnie to ze niektore pomysls o dziecku i je maja. Maja z pierwszym lepszym i zostaja same. U nas decyzja o maluchu przemyslana, ja jestem stworzona do bycia mama i co?!!!! Nie kazda zasluguje na dziecko!!! Mezowi w maju urodzila sie siostra, przeciez jego matka powinna zostac babcia a nie matka! Tym bardziej ze matka jest kiepska eh.. ;(
Przepraszam -
Alicja92 wrote:Tolcia mam to samo. Tym bardziej ze ostatnie miesiace to same ciaze. Do tego moj siostrzeniec (16lat) zostanie w kwietniu tatusiem. Troche mam zal do meza ze tak pozno odstawilismy tabletki. Wkurza mnie to ze niektore pomysls o dziecku i je maja. Maja z pierwszym lepszym i zostaja same. U nas decyzja o maluchu przemyslana, ja jestem stworzona do bycia mama i co?!!!! Nie kazda zasluguje na dziecko!!! Mezowi w maju urodzila sie siostra, przeciez jego matka powinna zostac babcia a nie matka! Tym bardziej ze matka jest kiepska eh.. ;(
Przepraszam
glowka do gory kochana...zobaczysz ze i Ty zostaniesz mama... i nie smuc sie... wiem ze latwo mowic ... ale numer z twoja tesciowa ... no to zaszalala....,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
tysia gratulacje.
ja dzis odebralam wynik posiewu meza i pisze tam tylko ze wyhodowano pojedyncze gronkowce koagulazoujemne . grzybow nie wyhodowano.tylko tyle. to normalny wynik ?maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306