Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny kilka słów otuchy - leczę niedoczynność i hiperprolaktynemię ( musze bromka odstawić), do tego zaczęłam brać inofolic - to był mój drugi cykl z inofoliciem

no i w tym cyklu próbowaliśmy w dniach okołoowulacyjnych ( tak na oko
) codziennie 
w poniedziałek powtórzę betę i zadzwonię do mojej gin co dalej.
powodzenia pozostałym testującym
-
Powtórz i daj znać
cieszę się bardzo . Ja mam nadzieje , że uda się Nam w grudniu/styczniu po odpoczynku po poronieniu ! i będziemy i My z narzeczonym mieli tego skarba wymarzonego i nie stracimy go a urodzimy normalnie zdrowo ! 
Tysia spokojnej ciąży
-
nick nieaktualny
-
Kochane gratuluję nowym mamusiom! Wpiszcie mi @ wczoraj przyszedl jakas masakra:( Niewiem czy jest sens dalej sie starac mam dolaaa.... Plakac mi sie chce kurcze 6 miesięcy i nic boli jak cholera !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 19:49
-
Tysia gratulacje
Rośnijcie zdrowo
Ja mam 28 termin @ i jak nie przyjdzie to zatestuje ale jak narazie żadnych bólów, urojonych objawów
bolacych piersi dosłownie nic czyli tak jak zazwyczaj przed @
Chyba trzeba się powoli szykować na listopadWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 20:27
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś
24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014
05.2015
Zuzia
22.03.2016 3260g i 57cm 

-
november123 wrote:Tysia gratulacje
Rośnijcie zdrowo
Ja mam 28 termin @ i jak nie przyjdzie to zatestuje ale jak narazie żadnych bólów, urojonych objawów
bolacych piersi dosłownie nic czyli tak jak zazwyczaj przed @
Chyba trzeba się powoli szykować na listopad
tak ale dziewczyny mowia ze objawy pozniej przychodza.... wiec szanse sa mysl pozytywnie
to rozkaz,, hehe
november123 lubi tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Ja całe szczęście żadnego testu w domu nie mam
nie kusi 
tylko apteki i wszystkie miejsca gdzie można test kupić omijam szerokim łukiem
24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014
05.2015
Zuzia
22.03.2016 3260g i 57cm 

-
w poprzedniej ciaży miałam kilka dni przed @ powiększone i bolace piersi i bóle jak na @ a teraz nic

ciężko myśleć że coś z tego będzie jak cały czas dopatruje się jakiegoś znaku od organizmu a tu du..
24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014
05.2015
Zuzia
22.03.2016 3260g i 57cm 

-
jestem tylko zwykłą kobietą a nie supermenem
pewnie że ciągnie 
Evaa ciekawa jestem która z nas pierwsza pęknie i zatestuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 20:45
Evaa lubi tę wiadomość
24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014
05.2015
Zuzia
22.03.2016 3260g i 57cm 

-
Tolcia mam to samo. Tym bardziej ze ostatnie miesiace to same ciaze. Do tego moj siostrzeniec (16lat) zostanie w kwietniu tatusiem. Troche mam zal do meza ze tak pozno odstawilismy tabletki. Wkurza mnie to ze niektore pomysls o dziecku i je maja. Maja z pierwszym lepszym i zostaja same. U nas decyzja o maluchu przemyslana, ja jestem stworzona do bycia mama i co?!!!! Nie kazda zasluguje na dziecko!!! Mezowi w maju urodzila sie siostra, przeciez jego matka powinna zostac babcia a nie matka! Tym bardziej ze matka jest kiepska eh.. ;(
Przepraszam
-
Alicja92 wrote:Tolcia mam to samo. Tym bardziej ze ostatnie miesiace to same ciaze. Do tego moj siostrzeniec (16lat) zostanie w kwietniu tatusiem. Troche mam zal do meza ze tak pozno odstawilismy tabletki. Wkurza mnie to ze niektore pomysls o dziecku i je maja. Maja z pierwszym lepszym i zostaja same. U nas decyzja o maluchu przemyslana, ja jestem stworzona do bycia mama i co?!!!! Nie kazda zasluguje na dziecko!!! Mezowi w maju urodzila sie siostra, przeciez jego matka powinna zostac babcia a nie matka! Tym bardziej ze matka jest kiepska eh.. ;(
Przepraszam
glowka do gory kochana...zobaczysz ze i Ty zostaniesz mama... i nie smuc sie...
wiem ze latwo mowic ... ale numer z twoja tesciowa ... no to zaszalala....
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
tysia gratulacje.
ja dzis odebralam wynik posiewu meza i pisze tam tylko ze wyhodowano pojedyncze gronkowce koagulazoujemne . grzybow nie wyhodowano.tylko tyle. to normalny wynik ?maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306