Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
haha kochane jesteście, naprawdę
stronę z wynikami odświeżam już co jakieś 2 minuty
dobrze, że mam jednego brzdąca w domu, to nie mam az tyle czasu żeby odświeżać co minutęNancy87 lubi tę wiadomość
-
niech już trzymają w napięciu byleby wynik był taki jaki chcemy
Kiedyś, nie byłąm w ciąży, ale wynik bety w labolatorium pomylili, było coś chyba koło 60... a dwa dni później powtórka a tam mniej niż 0,01... aż z labu dzwonili żebym przyjechała, bo sami nie wierzyli....
ja tam luz, popłakałam popłakałam i przeszło, mieisąc później byłam w ciąży. Ale co musiała czuć dziewczyna, która poszła na badanie i dostała moje wyniki?serena1989 lubi tę wiadomość
-
Evaa wrote:bo ja testow nie chce robic... nie wiem " boje " sie dlatego nic nie robie.... poczekam cierpliwie co bedzie czas pokarze.....
Evaa, piąteczka! mm tak samo, BOJĘ SIĘ! jutro będę miała 15dp a OF wyznaczył mi @ na 16dp i się zastanawiam czy nie przesunąć testowania na niedzielę
-
julita wrote:Evaa, piąteczka! mm tak samo, BOJĘ SIĘ! jutro będę miała 15dp a OF wyznaczył mi @ na 16dp i się zastanawiam czy nie przesunąć testowania na niedzielę
no to witam w klubie bojacych sie testow hahajulita lubi tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
18 i d....a nadal nie ma ehhhhh
nic nie zrobię, jak się nie pojawią do wieczora, to po prostu zadzwonię na infolinię i ich zrypię jak bure s..i wrrrr
teraz to już mniej na wynik czekam a bardziej wkurzona jestem -
Tysia ale po co nerwyyyy w tym stanie:P
Evaa lubi tę wiadomość