Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny kto może niech drukuje, podpisuje i daje znajomym do podpisu.
Zbieramy podpisy między innymi o zmianę ustawy obniżającej wiek szkolny. Nie chcemy żeby 6 latki musiałam rozpoczynać edukację w Polskiej szkole. Chcemy żeby decyzję o wcześniejszym wysłaniu dziecka, pozostawiono rodzicom.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e30aaf6b85b4.png
-
Tysia85 – Nie no ja też muszę mieć skierowanie Ale mam gina, który dał mi ostatnio wizytówkę i powiedział, że jak będę chciała robić betę to mam się nie zapisywać tylko napisać mu sms-a, że potrzebuję skierowania i poda mi je bez kolejki i bez wizyty
Czekamy na wyniki razem z Tobą :*
Sana – Ja mam z firmy męża. Kosztuje mnie to 66zł/mc. W moim pakiecie też jest prowadzenie ciąży.
-
Tysia ja wczoraj przez godzine odswiezalam co minute z nadzieją na wynik hahaha
Ale my to jesteśmy niecierpliwe:P -
lilirose wrote:Chciałam dać znać, że moje październikowe szczęście rośnie w brzuszku a na liście już mam bocianka
Tysia jak nic tam druga krecha jest
Dobrze , że na bete poszłaś jak wynik bedzie pozytywny to zrób po 48 h kolejną bete i czekamy na przyrościk coś czuje , że na bank między tą 16 a 18 dowiesz się , że bedziesz Mamą i życze Ci tego ;* a ten test to był 10 mlu czy 25 ? -
ZakreconaOna test był 25. wczoraj robiłam 10 pepino i jakiś cień był, ale wtedy to byłam pewna, że to tylko moje zwidy.
a betę właśnie będę mogła zrobić dopiero po 72h więc muszę sprawdzić ile powinna przyrosnąć wtedy... -
nick nieaktualnyTysia85 wrote:ZakreconaOna test był 25. wczoraj robiłam 10 pepino i jakiś cień był, ale wtedy to byłam pewna, że to tylko moje zwidy.
a betę właśnie będę mogła zrobić dopiero po 72h więc muszę sprawdzić ile powinna przyrosnąć wtedy...
na belly masz kalkulator, jak wpiszesz dzisiejszą i poniedziałkową to Ci obliczy czy jest w normieZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
kochana po 48 h powinien być przyrost od 80 % w góre ... po 72 h no ok ponad 130 coś koło tego to zrób sobie najlepiej po 86 h to mniej więcej powinna wzrosnac o 190% w góre ... Ja już się wszystkiego w tym temacie wywiedziałam u lekarzy hehe .
Mówię Ci przeczucia mnie nie mylą bedziesz Mamą -
Tysia kochana to jest krecha ciążowa także takie bardzo cichutkie gratulacje oby beta była ciążowa[*] 6.06.2014 Aniołek
[*] 25.10.2014 kolejny Aniołek
Boże proszę Cię o Cud i o kolejną ciążę, tym razem szczęśliwą i o zdrowe dzieciątko, proszę. -
Tysia, super!
Ja z takim wykresem to chyba nie będę pojutrze testować tylko poczekam na @. A zaoszczędzone na teście pieniądze przeznaczę na jakiś szczytny cel. Na przykład na wino
november123, Katarzyna87, karen85 lubią tę wiadomość
-
Tysia czekamy na bete:)