Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sana, mi firma opłaca i ja płacę tylko podatek, a mam pakiet na siebie i córkę i wychodzi mi ok. 45 zł za nas dwie. w skali roku to już mi się wielokrotnie zwróciło - prowadziłam pierwszą ciążę w luxmedzie, endokrynolog, okulista i już zwrócone
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej jeśli chodzi o pakiet w Lux medzie to ja mam wykupiony prywatnie pakiet complex czyli ful opcję zramienia firmy ccompensa i miesięczne place 117 zł, ale jeśli chodzi o wizyty u endokrynologa to mam dopiero na 7 stycznia a rejestrowalam się na początku października tak więc mimo że płacę miesiecznie to i tak trzeba długo czekać przynajmniej do endo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 10:00
-
Chciałam dać znać, że moje październikowe szczęście rośnie w brzuszku a na liście już mam bocianka
mana, november123, agniesja, Daisy, olka30, asiorekk, EP!C, zwei_kresken, Sana, Mimi86 lubią tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Kochane,
byłam na becie, wynik między 16 a 18 więc pewnie od 16 będę odświeżała stronę co cwhilę
swoją drogą rozbój w biały dzień- 34 zł
Ania1986 - to samo mam z luxmedem - do lekarza jakiegokolwiek dostaniesz się od razu, ale jak się chce iść do dobrego to czeka się miesiącami.... do mojej ginekolog najbliższy termin jest na....MARZEC, na szczęście znamy się dobrze, więc wiem, że w razie ciąży przyjmie mnie po godzinach. -
nick nieaktualny