Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kochane czy to normalne ze boli mnie co jakis czas brzuch? nie sa to skurcze a takie hmmm a to ciągnie mnie...w nocu dzis obudziłnie taki pulsujący bol w lewej pachwinie i tak dosc długo się powtarzał co parę minut...
Pojde dzis chyba do mojego v
ginekologa i wypytam o wszystko -
dzięki laski:* Ale tak się boję ze coa pójdzie nie tak... chcialabym się obudzić za 3 tyg i usłyszeć serduszko mojej kruszynki...
Wczoraj powiedzielismy rodzicom, mąż płakał, rodzice płakali i ja płakałam- ze szczęscia rzecz jasna:)Biedroneczka83, asiorekk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:a ja biegam co chwile do wc głupia ja oj głupia
hmm piersi polą przy dotyku pod spodem takie jakby kamienie tam mam
brzuch okresowo i sluz sie zlewa a ja myśle ze to juz @
Trzymam kciuki, żeby ta franca nie przylazła -
Dżejzi wrote:A kiedy testujesz?
Trzymam kciuki, żeby ta franca nie przylazła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam z rana,
urwijcie mi głowę, za to testowanie przed czasem wrrrr
zrobiłam dziś facelle - które nie wiem czemu kupiłam, bo nie mam do nich zaufania - zresztą już MArteczce pisałam, jak wkleiła swój test, że wyszło mi kiedyś podobnie i to nie była ciąża.
No i dziś coś tam wyszło, nie od razu, po ok. 3 minutach ( patrzyłam na zegarek) i tak na moje oko, ta druga kreseczka jest taka bardzo jasno różowa. No ale po doświadczeniach z różnymi testami boję się, że to po prostu cień w miejscu, gdzie kreska powinna być. To chyba nie było prawdziwe, żeby się udało po 8 cyklach....
Ocenicie?
dziś 28dc ( mam 29-33), ovu nie wiem kiedy, nie obserwowałam dokłądnie, między 15 a 18dc
[img][/img]Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 08:23
Marteczka91, Biedroneczka83, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny