Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tysia jak dla mnie pozytyw:)! mój był jeszcze jaśniejszy:)
-
wiecie co, on na żywo jest ciut intensywniejszy, no niby różowy, ale naprawdę nie wierzę....
beta mówicie.... hmm do 11 mam czas, potem lab zamykają. ale mi isę wierzyć nie chce, to na pewno nie to...
myślę, że to miejsce na kreskę, tylko dziwne by było, ze pokazało się w "ulotkowym" czasie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Toxey, hehe, no właśnie nie chcę lecieć na betę, bo się boję, że się rozczaruję, a tak to jeszcze złudzeniami pożyję
nie no a tak serio, to może faktycznie, w pierwszej ciąży miałam kłopoty, musiałam brać duphaston, więc jakbym miała teraz też brać, to lepiej szybciej się dowiedzieć....
hmmm tylko zapytam w labie czy wynik będzie jeszcze dziś, bo jak po weekendzie to chyba padnę na zawał w międzyczasie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Leć kochana na betę! Jeśli ciąży nie ma i ma przyjść @, to lepiej wiedzieć, po co żyć nadziejami? Ale to Groszek, zobaczysz, ta kreska o tym świadczy
Trzymam mocno kciuki im wcześniej pójdziesz na betę, tym bardziej prawdopodobne, że jeszcze dziś dostaniesz wynik - przynajmniej u mnie tak jest
Julia 07.2015 -
dziewczyny, a jak by ta beta wyszła, to teoretycznie kolejna powinna być 48h po. a w niedzielę nie da rady, czyli będzie w poniedziałek, 72h po. to wtedy jaki przyrost powinien być?
wrrrr zresztą co ja gdybam lecę córę ubieram i pędzimy do labu, ciekawe ile tu ze mnie zedrąWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 08:48
-
nick nieaktualny
-
Tysia85 - Widać krechę Ja na pewno już bym była teraz na becie Trzymam kciuki Jak teraz pojedziesz to zdążysz i zapytaj czy da radę dzisiaj zrobić wyniki na wieczór. Czasem jak się powie, że pilne to idą na rękę, zależy gdzie.
Ja mam pakiet w LuxMedzie i robię ją za darmo, robiłam w poprzednim cyklu o 16.30 i mówili, że na stronie będą wyniki jeszcze tego samego dnia wieczorem... Do 22 sprawdzałam, nie było. Coś mnie tknęło w nocy, przebudziłam się o 3 (śniło mi się, że sprawdzałam wyniki!) i o 3 w nocy były...ale niestety beta <1, negatywna.
Widziałyście ten fimik?
https://www.facebook.com/video.php?v=359317124232057
Mega wzrusza...Dżejzi lubi tę wiadomość
-
serena ja też mam pakiet w luxmedzie... a robisz betę tak bez skierowania i robią Ci bez problemu?? bo myślałam że trzeba mieć skierowanie...
ja tu mam pod domem prawie ALAB - oni też chyba mają wyniki online, więc liczę na to że będą dziś...
edit:
dziewczyny, a robić od razu progesteron? jest sens? moze też tsh zrobię, co prawda mam skeirowanie do luxmedu, ale ten alab mam na miejscu, a do luxmedu nie mam teraz jak podejchać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 09:06