Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
julita u Ciebie zielone sie szykuje:) czemu nie testujesz hehe ty masz juz 14 dziennnn ja troche czasu jeszcze mama... ale czuje ze przyjdzie@ bo mnie boli brzuch juz wiec hukkkkk z tym wszystkim,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
-
Evaa wrote:julita u Ciebie zielone sie szykuje:) czemu nie testujesz hehe ty masz juz 14 dziennnn ja troche czasu jeszcze mama... ale czuje ze przyjdzie@ bo mnie boli brzuch juz wiec hukkkkk z tym wszystkim
zielone mi się szychuje jak co miesiąc tylko szkoda, że zawsze dupa z tego
i też mam bóle na @, także czekam do niedzieli, jak nie przyjdzie to zatestuję a jak przyjdzie to zostanie mi test na następny razEvaa lubi tę wiadomość
-
julita wrote:zielone mi się szychuje jak co miesiąc tylko szkoda, że zawsze dupa z tego
i też mam bóle na @, także czekam do niedzieli, jak nie przyjdzie to zatestuję a jak przyjdzie to zostanie mi test na następny raz
too tak jak ja ja 2 cykle temu mialam tez ksiazkowy wykres... tak sie napalilam tempka spadla i dupa blada z tego wyszla... wiec Cie rozumiem ...trzeba czekac jak sie jest w ciazy to sie jest... okres nie przyjdzie pozniej sie zatestuje....,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Evaa wrote:too tak jak ja ja 2 cykle temu mialam tez ksiazkowy wykres... tak sie napalilam tempka spadla i dupa blada z tego wyszla... wiec Cie rozumiem ...trzeba czekac jak sie jest w ciazy to sie jest... okres nie przyjdzie pozniej sie zatestuje....
AMEN!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 18:40
-
Evaa dobrze , że tego testu nie masz ) Bo mógłby wyjść negatywny bo za wcześnie np. i byłoby rozczarowanie w tym momencie takto poczekasz sobie i już bedzie dobrze bez stresu teraz i tak już nic nie zmienisz , jak bedziesz w ciaży to super jak nie to kolejny cykl , kolejna nadzieja
Evaa lubi tę wiadomość
-
kochane dziękuję Wam jeszcze raz....
wczoraj i dziś bardzo boli mnie krzyż, ale w pierwszej ciąży też tak miałam...
w poniedziałek powtórka z bety, miejmy nadzieję, ze urośnie
Życzę Wam wszystkim II kreseczekDaisy, Toxey, renieczka, zwei_kresken, tomania2806 lubią tę wiadomość
-
urosnie na pewno:)!! Super:)! Gratuluje!
Ja dzis bylqm u gina. Mam brac dupka i kwas foliowy. Wizyta 18.11. Wtedy bedzie to 7 tydz i ppwinno byc serdunio. Do tego czasu chyba zejde na zawałDaisy lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Evaa dobrze , że tego testu nie masz ) Bo mógłby wyjść negatywny bo za wcześnie np. i byłoby rozczarowanie w tym momencie takto poczekasz sobie i już bedzie dobrze bez stresu teraz i tak już nic nie zmienisz , jak bedziesz w ciaży to super jak nie to kolejny cykl , kolejna nadzieja
no tak Kochana swieta prawda,,,,,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn