Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie,
Jestem tu od dziś. Nie wiem czy mogę powiedzieć, że się bardzo staram o dziecko ale na pewno chcę. Takie prawdziwie poczynania to dopiero od dwóch miesięcy. Dziś jest 20 dzień mojego cyklu i postanowiłam zrobić rano betę, gdyż nie mogę oczywiście się doczekać. De facto nie zrobiłabym tego, gdyby nie jakieś symptomy. Być może to moje urojenia ale jakoś wszystko jest inaczej. Mam cykle 26 dniowe, serduszkowanie w 10 i 13 dniu cyklu. Owulacja raczej w 13 dniu. Generalnie mam od kilku dni bóle brzucha i jajników zupełnie jakby zaraz miał być @, ale od wczoraj doszły dziwne bóle w dole pleców, ciągnące na pośladki, plus śluz taki biały,jakby mleczny, piersi bolą ale bez przesady. Oczywiście wiem , że za wcześnie na objawy ciążowe ( mam już 8 letniego syna ) ale jakoś tak ogólnie się dziwnie czuję.Jakieś przeziębienie na dodatek jeszcze mi się plącze. Może to autosugestia i to wszystko ze względu na drugą część cyklu...
Tylko, że jak tak sobie poczytałam o różnych objawach jeszcze przed @ to pomyślałam że może... może... Jednakże dziewczyny się starają miesiącami i nie wychodzi, to dlaczego mi by miało tak szybko się udać? -
nick nieaktualny
-
julita wrote:cześć dziewczyny! u mnie dzisiaj potop szwedzki @
powolutku będę przenosić sie na listopad z wielkimi nadziejami, że 8cs będzie szczęśliwym
Biedroneczko, czuję w moczu że u Ciebie będzie zielono Trzymam kciuki!!
Minja - moim skromnym zdaniem na betę za wcześnie, aczkolwiek i ja pewne "objawy" miałam kilka dni przed zrobieniem bety. Beta malutka bo malutka ale ciążowa, wyszła w 28dc - trzymam kciuki, żeby Twoje objawy nie było autosugestią a po prostu ciążą -
Wiem, że hcg dopiero może być wykrywalne 48 godz po zagnieżdżeniu,które może nastąpić najwcześniej w 6 dniu od owulacji. Pomyślałam jednak, że jeśli może będzie choć trochę podwyższona to już coś oznacza .
Ech, ta niecierpliwość kobiety .
-
Tysia85 wrote:Julita dla mnie 8cs był szczęśliwy, życzę i Tobie tego!
mam pozytywne nastawienie do listopada także szczerze w to wierzę
jak robiliśmy z mężem remont domu to zostawiliśmy jeden pokój wolny (dla szczęścia na które czekamy ) bez urządzania, pomalowaliśmy tylko ściany na dwa kolory, niemalże identyczne jak w twoim awatarze i tak od razu pozytywnie mi się skojarzyły
-
Hej gin powiedzial dzis ze jest male cialko zolte i jego zdaniem nie bylo ovu bylam taka zla ze nawet nie zapytalam czy jak by nie bylo ovu to czy by bylo jakies ciLko czy ktoras z was wie czy jak jest male cialko zolte (nie powiedzial dokladnie jakie, enda 13mm )to czy mozliwe ze nie bylo ovu??!
Prosze o rade bo jestem zalamana to mial byc ostatni cykl z CLO i w ogole mielismy odpuscic a tu takie rzeczy sie dzieja dostalam recepte na nastepne CLO nie wiem czy kupowac i tylko sie denerwowac ze nic nie wychodzi.
powiedzialam mu tez o tych plamieniach 5dni przed @ i ze mnie juz 2cykl boli po prawej str pare dni po niby ovu to nic nie powiedzial wyszlam z tamtad taka wsciekla i ze lzami w oczach:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 10:45
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy jest sens testowac w listopadzie ale mam nadzieje ze sie pomylil i zobacze 2kreseczki. W grudniu bd 2lata jak sie staramy i chyba sie zalamie jak do tego czasy nie zajde w ciaze
O czym ja mysle nie w lipcu tylko w listopadzieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 10:50
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualny