Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fakt, az milo poczytac takie rzeczy. Rosnijcie zdrowo dziewczynki! ♡
Jutro ostatni dzien miesiaca, obysmy zakonczyly pazdziernik z przytupem!
A jesli msc urodzin jest najbardziej plodny to ja mam nadzieje ze ta owulka moja jednak przyspieszona i max jutro, vhoc po wczorajszych bolach wydaje mi sie, ze juz poNona lubi tę wiadomość
-
Kurcze wybaczcie, ale cos mam zle z tym telefonem, jak chce przeleciec w tekscie na inne miejsce zeby jakis blad poprawic itp to mi nie przerzuca, stad czasem literowki sie zdarzaja w tym co pisze. Nawet zedytowac nie moge
Milego wieczorku! :* -
Ja się urodziłam w październiku i licze na to żeby to co piszecie była prawda hehe ja wczoraj prawdopodobnie miałam ovu mimo tego, że kalendarzyk tutaj jeszcze jej nie zaznaczył dzisiaj juz brak śluzu, ale nadal okropny ból podbrzusza i krzyża ... eh kiedy sie to skończy !
Gratuluje mamuśkom ... i życzę spokojnej ciąży -
22
No i po ovu ... test LH mniej widoczna druga kreseczka ... wczoraj był szczyt ... kochalismy się przedwczoraj.. oby cos z tego byłomonia91, Daisy, Toxey lubią tę wiadomość
-
hahaha ale by było ... a ty którego miałaś urodzinki?
Tobie w takim razie też życzę wszystkiego naj naj najlepszego i dwóch kreseczek :* ( które na pewno Ci jutro wyjdą hihi ) :*
pleminiki są zdolne do zapłodnienia przez 48 godzin tak?monia91 lubi tę wiadomość