Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:sury_cat i mała.mi mnie to wygląda na spadek implementacyjny
Czarnula87 jak dlugie masz cykle?
Nieograniczenie długie bez leków one się ciiiąąąąąągnąąąąą i ciiiiąąąąąągnąąąą wiec staram się trzymać dzięi lekom max do 35 dni :] -
Hej Kochane ja tez sie witam! Jejku u mnie tempka odbila..oby juz bylo po! Stwierdzam, ze od przyszlego cyklu bede mierzyc tempke prawa reka w lewej stronie ust pod jezykiem heh bo teraz prawa po prawej i mam wrazenie ze zle trafiam i stad te tempki takie malo konkretne wg mnie. Tylko ten sluz nadal sie rozciaga. No ile to potrwa? Chyba w zadnym cyklu nie obserwowalam tyle plodnego sluzu
Samirko Pewnie nie czytalas wszystkich poprzednich postow nim zajrzalas. Wywolywalam Cie co kilka dni az widze ze sie udalo Kochana przestan piep**yc o menopauzie. Rozumiem wiek itp, 40tka przez Toba, to najlepszy wiek,jestes juz dojrzala kobieta, przezylas juz swoje i jestes gotowa na dziecko kolejne pewnie bardziej niz kazda z nas. Wierze i trzymam kciuki, ze jest to kwestia czasu i oby jak najkrotszego!
Kochana a jak tam Twoje odchudzanie? Kontynuujesz? Moze stad wlasnie zanik @???samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lista Testówek w październiku mini-graphics-baby-788700.gif
01 - Kaśka, madzianka, rudainka, Werbenka,
02 - Magda_lena88, JusWik, november123
03 - Ania1986, Nieukowa, Morwa, estrella, apaulaa,
04 - Dżejzi,
05 - marzen2210, kasika8303, zonaboba, la
06 - mała.mi, Kitaja
07 - Pysiaaa21
08 - tomania2806, firanki na duszę, basiulkaa_89,
09 - Alorrene13,
10 - renieczka, battinka, Muffinka1019,
11 - Drzwiona, agniesja, Daisy,
12 -
13 - Amerie, pirelka, Aga_502, MagSz, Pati Belgia
14 - Czarnula87
15 - sury_cat, Gosiacu
16 - Natka098, lilirose
17 - Magnosia
18 - Isia93, mimi86
19 - Toxey
20 - asiorekk, Nona, Marteczka91
21 - magda-ck, mana
22 -
23 - Tolcia25,
24 - Nancy87
25 - Ania 14
26 - zwei_kresken, Biedroneczka83
27 - monia91, sigma
28 -
29 - november123
30 -
31 - Anastazjaaa
W tym miesiącu jest już ....mini-graphics-baby-609603.gif
uaktualniam liste
dzisiaj @ się rozkręciła więc of wyznaczyło mi @ na 25 -
Hej. A jak to jest z tym spadkiem temp? On musi być jakoś duży. .. póki co nic takiego u mnie się nie zadzialo chociaż jakoś czuje że nic z tego w tym ostatnim cyklu. Widać tak ma być. Październik niedługo. Juz za parę dni za dni pare posypia się pierwsze bociany. Oby było ich jak najwięcej od początku do samego końca powodzenia.
-
Magda_lena88 wrote:Hej. A jak to jest z tym spadkiem temp? On musi być jakoś duży. .. póki co nic takiego u mnie się nie zadzialo chociaż jakoś czuje że nic z tego w tym ostatnim cyklu. Widać tak ma być. Październik niedługo. Juz za parę dni za dni pare posypia się pierwsze bociany. Oby było ich jak najwięcej od początku do samego końca powodzenia.
U mnie spadku nie było -
A ja juz nic nie wiem z ta temperatura ...
U mnie tez spadku nie było. Co lepsze jestem w 2 dniu @ i nadal spadku nie ma wiec ja juz temperaturom chyba nie wierze.
Ale ja w sumie przyszłam sie zapisać.
W sumie na 22 mam planowana @ ale nie zareaguje prędzej jak 24 jesli oczywiscie @ nie bedzie i tam prosze mnie wpisac.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.