Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula to znaczy ze czas zejsc z forum i wskakiwac na meza!
Ja juz po wywiadowce, spilam resztke wczorajszego piffka i jedziemy na male zakupy bo psy juz nie maja co jesc koty tez. Na zebraniu tylko kasa, kasa i kasa wiec nic nowego.
Nona, wit D bym sobie darowala Na pewno nie masz niedoboruNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Czarnula to znaczy ze czas zejsc z forum i wskakiwac na meza!
Ja juz po wywiadowce, spilam resztke wczorajszego piffka i jedziemy na male zakupy bo psy juz nie maja co jesc koty tez. Na zebraniu tylko kasa, kasa i kasa wiec nic nowego.
Nona, wit D bym sobie darowala Na pewno nie masz niedoboru
Juz dzisiaj meza zbalamucilam rano.
Tylko.ze wczesniej mialam aliczny rozciagliwy sluz bardziej czysty ze tak powiem a ten to taki metno kremowy i szyjka juz drugi dzien jest srednia nie jest mieciutka jak podusia bo byla a teraz sie robi coraz twardsza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 17:42
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Czarnula moze to tzw dzien ostatniej szansy jak to pisza na netmama
A moze nasienie sie zmieszalo ze sluzem stad taki? W kazdym razie to na pewno jestes po owulacji Ciezko powiedziec bo i wykres cos Ci swiruje
Ja mam wrazenie ze on jest za spokojny
-
Werbanka po prostu zrób inny apteczny (amil, pink płytkowy, bobo, czy jakikolwiek inny) dla pewności.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyOj dziewczyny nic nowego, tylko obawa o nie pęknięcie i torbiel
Do mnie gin. dzisiaj oddzwonił, mówił, że powinno pęknąć dziś czy jutro, ale warto sprawdzić czy pękają pod koniec cyklu, a jak nie to w kolejnym 10-14 dc i wtedy zobaczyć. Myślę, że nie bardzo kojarzył mój przypadek przez telefon.
Także na razie obserwuję, czekam aż przestanie uciskać i boleć podczas chodzenia, jeśli długo nie przejdzie to najwyżej pójdę prywatnie na usg zobaczyć. Ale może za bardzo panikuje.. tylko teraz nie wiem jak dupka brać, czy owulacja będzie do tych 2 dni ..
Zawsze myślałam, że owulację mam dużo wcześniej, a teraz boli i boli.. boję się, że ten jeden jest za duży
W kolejnym cyklu lecę bez CLO. -
la wrote:Werbanka po prostu zrób inny apteczny (amil, pink płytkowy, bobo, czy jakikolwiek inny) dla pewności.
szkoda mi kasy na kolejne testy, tym bardziej, że w domu mam jeszcze dwa. Zużyję przez kolejne dwa dni i zobaczę czy kreska jest mocniejsza.
To chyba niemożliwe, żeby 4 testy wyszły fałszywie dodatnieDaisy lubi tę wiadomość
-
Check&Go mogą. Nie straszę tylko ostrzegam. Nikomu nie życzę zobaczenia dwóch kresek i rozczarowania się ujemną betą.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Tamte mi wyszły z 3 (potem już ich nie robiłam), a w tym cyklu kolejne dwa, też rosmannowskie, ale innej firmy.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań.