Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda_lena88 wrote:HCG-beta ilościowo 40,81 mIU/ - mam nadzieję, że po 48h czyli czw. w IV rocznicę ślubu ładnie przyrośnie chyba nie jest aż taka niska ?? wg. OF to 11dpo ale wg. mnie 13dpo..trzeba myśleć pozytywnie
Magda_lena88, Morwa, Daisy lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Ja najbardziej ufam testom AMIL, duuużo staraczek ich używa. Ale to są 20 czułość
PINK i PEPINO już zwiodły nie jedną... -
mała.mi wrote:A mnie trzeba chyba gdzieś zamknąć, najlepiej zaraz po owulacji. Albo chociaż odciąć dostęp do testów. Ja mam dziś 6dpo i już jeden test straciłam... oczywiście biało...
mała.mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak wchodzę patrzę a tu pierwsze bociany się pojawiły:)
no pięknie październik się jeszcze nie zaczął a tu już takie wiadomości
GRATULACJĘ i poproszę o wiruski
ja też nie mam testów w domu jak będzie 9 i nie będzie @ to zrobięWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 15:16
Iwka lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:ja mam 1 test płytkowy AMIL za 14zł więc drogi, szkoda mi go wiec nie zużywam go przed @.
Jakbym miała pasiaki z allegro to od 10dpo bym marnowała bo tanie
ja sknera -
mała.mi wrote:No właśnie, a ja mam kilka w domu jeszcze i one na mnie patrzą i do mnie mówią
Morwa, mała.mi, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda_lena88 wrote:HCG-beta ilościowo 40,81 mIU/ - mam nadzieję, że po 48h czyli czw. w IV rocznicę ślubu ładnie przyrośnie chyba nie jest aż taka niska ?? wg. OF to 11dpo ale wg. mnie 13dpo..trzeba myśleć pozytywnie
GratulujeMagda_lena88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny