Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Daisy wrote:Madziu, wiecej optymizmu!!!
Przyznaj się, komu juz powiedzialas oprocz nas? Jak maz, wie juz czy czekasz na wieczor na Dzien Chłopaka czy na Rocznicę czwartkową?
no i jeszcze siostra wie tak wyszło.. no i będę musiała dziś do lekarza zadzwonić teraz byle do czwNieukowa, Daisy lubią tę wiadomość
-
la wrote:Werbenka zrób jeszcze inny test. Innej firmy. Ja tym pinkom/check &ego nie ufam.
A więc tak, rano robiłam test taki z allegro i ciężko mi było tą kreskę na zdjęciu uchwycić. Kupiłam więc z innej firmy i zrobiłam drugi raz, już nie z porannego moczu i to jest właśnie ten check&go.
Zostały mi jeszcze dwa więc sobie jeszcze wykorzystam jutro i pojutrze
Dzięki dziewczyny :*Daisy lubi tę wiadomość
-
Ja ostrzegam przed tymi check&go bo i mi i jeszcze paru innym osobom powychodziły pozytywne, choć ciąży nie było. Dlatego zrób jakiś najtańszy z apteki.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
podobnie jest z tymi pepino dlatego ja sikałam jeszcze na inny :x bo raz mnie pepino zrobiło w bambuko.. dzwoniłam do lekarza i mówiłam mu ile wyszło z krwi i który to dzień cyklu to mówił, że trochę niska ta wartość i żeby poczekać do czw i powtórzyć.. czekać, czekać, czekać i oby cierpliwości starczyło
Daisy lubi tę wiadomość
-
Magda_lena88 wrote:podobnie jest z tymi pepino dlatego ja sikałam jeszcze na inny :x bo raz mnie pepino zrobiło w bambuko.. dzwoniłam do lekarza i mówiłam mu ile wyszło z krwi i który to dzień cyklu to mówił, że trochę niska ta wartość i żeby poczekać do czw i powtórzyć.. czekać, czekać, czekać i oby cierpliwości starczyło
Jaka niska wartosc? Niektorzy lekarze są ulomni bez reszty. Przeciez masz 11/13 dpo, to jaka niby masz miec wartosc? On, jako lekarz, powinien najlepiej wiedziec, ze kazda, ale to kazda kobieta, jest inna! Nie przejmuj sie gadaniem lekarza, daj spokoj, naprawde nie warto. Jaki typ, teraz przez niego zamiast sie cieszyc bedziesz siedziec i rozpaczac, bo wg niego wartosc jest za niska. Doskonale wiesz, ze wiele bylo dziewczyn i rozne mialy wyniki! Tobie juz w 11/13 dpo wyszla 2ga kreska, a co z dziewczynami, ktore mialy cien dopiero w 18dpo???Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Daisy wrote:Jaka niska wartosc? Niektorzy lekarze są ulomni bez reszty. Przeciez masz 11/13 dpo, to jaka niby masz miec wartosc? On, jako lekarz, powinien najlepiej wiedziec, ze kazda, ale to kazda kobieta, jest inna! Nie przejmuj sie gadaniem lekarza, daj spokoj, naprawde nie warto. Jaki typ, teraz przez niego zamiast sie cieszyc bedziesz siedziec i rozpaczac, bo wg niego wartosc jest za niska. Doskonale wiesz, ze wiele bylo dziewczyn i rozne mialy wyniki! Tobie juz w 11/13 dpo wyszla 2ga kreska, a co z dziewczynami, ktore mialy cien dopiero w 18dpo???
Daisy, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda_lena88 wrote:Kochana ja wiem jaki jest rozrzut z tymi wartościami hcg z krwi oraz z II kreską bladą na teście. Sama tak miałam przy poprzednim udanym cyklu. tam hcg z krwi miałam ok 90 w 17dpo a bladą kreskę na teście o czuł 20 w 16dpo. Wiem, że są dziewczyny gdzie hcg była w dniu @ lekko powyżej 20 .. staram się myśleć na zielono teraz lekarz oddzwonił i mówił by powtórzyć hcg w pt jednak i zobaczymy czy bardziej przyrasta bo jednak coś dobrego się dzieje no i mam brać dup-ka 3x1 . No to jeden dzień więcej czekania Damy radę tyle lat czekałam wytrwam i te 3 dni
Madzia na Twoim miejscu zrobilabym jednak w czwartek. Wiesz jak jest, zrobisz w piatek, a tu nagle do lab wpadnie bomba i trzeba bedzie czekac az do poniedzialku i weekend skopany po calosci!