Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Muffinka, Agatasss: ja też się staram półtora roku w porywach do 2. Przypadek magda_leny daje mi nadzieję że ja też się doczekam, tylko muszę poczekać cierpliwie
Myślę że wcześniej czy później, każdej z nas się uda, bądźmy dobrej myśli!Iwka, sury_cat, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatasssss wrote:Dziewczyny... tak Wam zazdroszczę, jestem tu od ponad dwóch lat, kiedyś bardzo często byłam na forum, rozmawiałam z Wami, śmiałam się i płakałam razem z Wami... aż do stycznia tego roku, kiedy to wyszedł mi pozytywny test. Radość była wielka, ale krótka, bo następnego dnia test już nic nie pokazał... Serce mi wtedy pękło, załamałam się, tak długo czekałam na drugą kreskę, a kiedy ją już zobaczyłam myślałam, że oszaleję z radości. Niestety test był wadliwy a całe moje szczęście trwało zaledwie kilka godzin. Potem odpuściłam, nie prowadziłam wykresów, nie myślałam o dziecku, nawet przestałam tutaj zaglądać. Ale to i tak nie pomaga, z dnia na dzień jestem coraz starsza, czasu coraz mniej, a ciąży jak nie było tak nie ma Życzę Wam, aby nigdy Was nie spotkało takie rozczarowanie, uwierzcie to było najgorsze co mogło mnie w życiu spotkać
Starając się po 35 roku życia - podwątek = 35+ (ten watek z dużą ilością postów) postów,ale jeśli zawyżyłam twój wiek to sorki
tam są laseczki które starają się o pierwsze,drugie ,trzeciekapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:costagnus odstawia się w momencie pozytywnego testu ciążowego sikanego bądź pozytywnej bety,nie można go brać w ciąży
samira lubi tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualnyMagda_lena88 wrote:hej Kochane no i poległam i dziś siknęłam. Najpierw na ten sławny pepino paskowy 10 i po ok 5 min II kreska radość ale też obawa, że znowu sobie ze mnie zakpił więc wzięłam drugi test z rosmana faccella(jakoś tak) o czuł 25 i zonk po ok 3min II kreska..proszę 3majcie kciuki. Rano już wzięlam dupka za chwilę chyba się ogarnę i polecę na hcg z krwi. Kurcze cieszę się i również się boję i czuję się taka zagubiona. Prosze wstrzymajcie z gratulacjami Aha i jak się udało to bocianka będę prosiła tutaj chociaż dziewczyny z września też są fajne ale czuję się bardziej październikowa.
Tutaj foto (kiepsko widać) u góry pepino na dole ten faccella..
Skarbie tak bardzo się cieszę 3mam mocno kciuki:) -
Ale pięknie nam się ten październik zaczyna:) Oby na liście nie pojawiła się żadna @ Same boćki...to byłby hit:) Dzisiaj jest ten dzień, że wierzę w to, że się uda:D Dziewczyny trzymam kciuki za kolejne testy...oby te kreseczki nie zniknęły:D
sury_cat lubi tę wiadomość
-
Magda_lena, trzymam kciuki, żeby to było to!! Naprawdę zasłużyłaś na szczęście! Każda z Was tutaj zasłużyła na to, żeby być mamą, bez względu na to czy ktoś się stara 1 cykl czy 40.
Życzę Wam powodzenia w październiku, niech złota jesień będzie zielonasury_cat, Amerie, Daisy lubią tę wiadomość
-
właśnie byłam na badaniu z krwi..tak sobie myślę jaka jest różnica (prócz ceny) przy badaniu beta hcg a hcg. Bo u mnie beta hcg 70 zł a to co ja robię hcg 40 zł i panie w lab. mówią, że to samo.. więc po co przepłacać co do kreseczek to na żywo wyglądają lepiej
aha wyniki będę jakoś o 13stej. Jak będą dam znać. mam nadzieję. że dwa testy nie zrobiły mnie w balona
I mam nadzieję, że już będzie wszystko tak jak trzeba czyli dobrze chociaż coś boli podbrzusze jak na @ aczkolwiek zdaję sobie sprawę że to norma przy ciąży ale jakiś niepokój mam..i te moje uderzenia gorąca które zwiastują u mnie @ raz są raz nie..oby już teraz było tylko lepiejsamira, Daisy, Drzwiona, słoneczna 85, Nona, konwalianka, mana lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny zycze Wam nudnych ciąż serdecznie gratuluje az milo patrzec na takie zielone preludium do pazdziernika
sury_cat, renieczka lubią tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
Madziu! Prawie zemdlalam!!! Az sie poplakalam z Twojego szczescia! Naprawde, bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki! Oby to bylo to i oby to trwalo cala wiecznosc! No, moze te 9 miesiecy! To prawda, ze kazda z nas zasluguje na rowni na te dwie kreseczki, ale Ty jestes takim dobrym duszkiem tutaj, tak samo z nami wszystko przezywasz. Wierzę, że testy nie zrobiły Cię w balona i juz w czerwcu bedziesz tulila swoje maleństwo w ramionach. Eh! Co za wzruszająca chwila dla mnie!
Werbenko Tobie oczywiscie takze skladam najserdeczniejsze gratulacje, oby kreseczki ciemnialy z kazdym sikiem! Moze pochwalisz sie zdjęciem? Na pewno kazda z nas jeszcze raz chetnie Ci pogratuluje pod fotografią!
No, Iwka, wreszcie w swoim żywiole!!!
A mi wyznaczylo owu tak jak mowilam na 21 dc, teraz tylko
Z wrazenia kliknelam sobie przedluzenie abonamentu na kolejne 3 mscWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 11:50
Magda_lena88, słoneczna 85, Nieukowa, Malenq, mana, Sue lubią tę wiadomość
-
Magda_lena88 wrote:właśnie byłam na badaniu z krwi..tak sobie myślę jaka jest różnica (prócz ceny) przy badaniu beta hcg a hcg. Bo u mnie beta hcg 70 zł a to co ja robię hcg 40 zł i panie w lab. mówią, że to samo.. więc po co przepłacać co do kreseczek to na żywo wyglądają lepiej
aha wyniki będę jakoś o 13stej. Jak będą dam znać. mam nadzieję. że dwa testy nie zrobiły mnie w balona
I mam nadzieję, że już będzie wszystko tak jak trzeba czyli dobrze chociaż coś boli podbrzusze jak na @ aczkolwiek zdaję sobie sprawę że to norma przy ciąży ale jakiś niepokój mam..i te moje uderzenia gorąca które zwiastują u mnie @ raz są raz nie..oby już teraz było tylko lepiej