Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka!
Ja dziś już bez gorączki więc moja temperatura jest już właściwa. Od dziś bierzemy z mężem tabletki zwiększające szansę na dzidziusia więc wielkie nadzieje, ale nie w tym cyklu. Bardziej na grudzień
Ale jak tutaj będą same boćki to może i mnie zarazicie hehe
Zielonego października kobietki!!!sury_cat, Magda_lena88, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej laski:)
Ja w tym miesiącu zaprzestalam mierzenia tempki. Pewnie znowu dostane luteine i będe miała po 37 stopni tak więc bez sensu:).
To moj ostatni 5 juz cykl z CLO. Co dalej jak się nie uda? nie wiem.... Dzis mam monitoring więc wieczorkiem opiszę co u mnie:)Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny,
Gratuluję mamuśką miesiąc się pięknie zaczął
Nona, Devikap jest dobry
Marteczka91 wrote:Hej laski:)
Ja w tym miesiącu zaprzestalam mierzenia tempki. Pewnie znowu dostane luteine i będe miała po 37 stopni tak więc bez sensu:).
To moj ostatni 5 juz cykl z CLO. Co dalej jak się nie uda? nie wiem.... Dzis mam monitoring więc wieczorkiem opiszę co u mnie:)
Cześć, zrobisz sobie jeden cykl przerwy od CLO i możesz znowu zacząć braćWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 08:59
Nona lubi tę wiadomość
-
sury_cat wrote:PAŹDZIERNIK!!!
i ja chcę tu widzieć same boćki!
moje temperaturka poszła sobie dzisiaj gdzieś tam na dół, nie kocha mnie już ;P brzuch boli jakbym miała zaraz dostać @ a dziś 20dc (cykle 30 dniowe). co jest grane?
mnie też tak bolało i wtedy już właśnie zaczęłam coś przeczuwać
Dzisiaj test nadal pozytywny ostatni jaki mi został zrobię pewnie za 2 dni
Trzymam kciuki i zarażam!sury_cat, Lena87, Daisy, Iwka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Gratuluje mamusiom, i powodzenia dla testujacych. Ja juz sie nie moge doczekac, ale boli @ wiec kto wie... pewnie przyjdzie... ; (
Dla mnie pazdziernik to szczesliwy miesiac:
02.10 urodziny Mamy
08.10 slub z moim L.
12.10 urodziny Brata
18.10 urodziny mojego meza
28.10 mpje urodziny
Hehe:DLena87, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNona wrote:Zerkniesz kochana czy robiłaś tzw witaminę D25OHD, bo taką mi kazał zrobić mój endo.
Mówi, że oznaczenie 25-OH-D obejmuje metabolity zarówno D2 jak i D3 więc dla niego to badanie jest ważniejsze niż sama D3.
Napiszesz mi proszę co na to bierzesz? Kropelki na receptę?Nona lubi tę wiadomość
-
Wczoraj robilam test negatyw w 30dc nie wiem co z ta @
W pierwszej ciazy w trzecim dniu po terminie okresu test byl negatywny, pare dni pozniej byl problem z beta byla za niska i mysleli ze to pozamaciczna, ale w 6 tyg pokazql sie pecherzyk i bylo ok.
w drugiej ciazy czyli 2 mc temu test pozytywny wyszedl dopiero w 41dc, ale ciaza tydzien pozniej stracona...
wiec u mnie cos hormony chyba do dupy, ale mieszkam w niemczech wiec tu jest selekcja naturalna. -
fAnusia wrote:Wyobrazcie sobie ze z trwajacym poronieniem czekalam na lekarza 4 godziny w szpitalu na oddziale.... i przyjela mnie praktykantka....
-
nick nieaktualny
-
Dla mnie pazdziernik tez jest waznym miesiacem!
07.10 ur. Taty
07.10 ur. Przyjaciolki zza sciany z rodzinnego domu
09.10 moje ur.
09.10 ur. Narzeczonego mojej starszej sis
09.10 ur. Mojego przyjaciela z dziecinstwa
13.10 ur. Mojej kuzynki
15.10 ur. Mojej mlodszej sis
16.10 ur. Tescia
16.10 ur. Przyjaciolki mojej mamy, bardzo bliska mi osoba
No i 18.10 OM z ciazy z corka
Oh oby nam wszystkim sie udalo!Iwka lubi tę wiadomość