Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymój październik też jest wyjątkowy:
04.10 -> moje urodzinki ^^
22.10 -> rocznica zaręczyn
a gdyby się okazało, że się udało, to rodziłabym w czerwcu a to też ważny miesiąc:
08.06 - > poznałam mojego męża
10.06 -> pierwsza oficjalna randka ;P
22.06 -> zostaliśmy parą a rok później wzięliśmy ślubWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 09:33
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak tak mówicie o tych ważnych datach, to zorientowałam się ze 10.10 to tez u mnie niezapomniana data, ale bardziej M. o niej pamięta, bo to jego wymysł
I w październiku wypada 9 rocznica śmierci mojego kochanego dziadka, może nam pomoże tam z góry w tym 9 cyklu starańIwka lubi tę wiadomość
-
Ewa99 wrote:Jak tak mówicie o tych ważnych datach, to zorientowałam się ze 10.10 to tez u mnie niezapomniana data, ale bardziej M. o niej pamięta, bo to jego wymysł
I w październiku wypada 9 rocznica śmierci mojego kochanego dziadka, może nam pomoże tam z góry w tym 9 cyklu starań
Kochana moja rocznica śmierci dziadka to 11.11 i mam cichą nadzieje ze jak 6 lat temu tak i teraz wesprze mnie i zobacze II kreseczki i bede mogła mu podziekowac zapalając mu a grobie zniczEwa99, Iwka lubią tę wiadomość
-
No ja testuję 13 i 13 mam urodzinki:) Październik to dla mnie szczególny i bardzo ciężki miesiąc...w październiku miałam termin z bliźniakami:/ A 15 października jest dzień dziecka utraconego:( Mąż ma urodzinki 3 listopada:) A jak się uda to termin porodu będę miała w czerwcu, czyli miesiącu w którym straciliśmy maluszki. Czyż to nie za dużo powiązań? Jestem pełna nadziei, że tym razem się uda:)
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Laski, jestesmy nienormalne ja tez zerknęłam i wyszło mi:
Spodziewany termin porodu to 29 czerwca 2015 r.
Aktualnie jest to raczej ciąża urojona (biorąc pod uwagę wprowadzone w formularzu dane)
HA HA HA do roboty a nie gdybam kurde
a najlepszy jest tekst: prawdopodobna data poczęcia: za 2 tygodnie i 2 dni
szalone baby na całego
ale ja z ciekawości co miesiąc sprawdzam datę porodu - palma odbija no nieNona, Werbenka, gosiunia, mana, Iwka lubią tę wiadomość
-
Ej ja też sprawdzałam wcześniej daty porodu i najlepszy wiek ciąży wychodził z minusem
A sprawdzałam, bo w sezonie wiosenno-letnim mamy 3 wesela i chciałam wiedzieć w razie czego na które się nie załapięAnastazjaaa, Daisy, Nona, Iwka lubią tę wiadomość
-
Hehehe ja tez sprawdzilam i wychodzi mi 15 i 20 czerwca
Dobre, dobre!
Oj ja w lipcu rodzilam w takich upalach ze chyba nie chcialabym tego powtorzyc. Plus 20kg bylo dosc uciazliwe
Chociaz..w sumie co za roznica, wazne by w koncu bylo kogo rodzic!
Aa co do ostryg bo byly w poradach wczoraj Widzialam wczoraj w auchan po 1 zl za sztuke. Myslalam ze puszcze pawiaAnastazjaaa, Biedroneczka83, Iwka lubią tę wiadomość