Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mana wrote:ten z Łowicza kupisz w normalnym sklepie on jest dużo tańszy a ma więcej bzu w składzie.
mój najdłuższy 48 a najkrótszy 26. Tak od tego cyklu biorę CLO od 2-6 dc dziś wieczorem ostatnia tabletka. w poprzednim cyklu jajniki tak mnie napitalały od 13 do 24dc. a dziś 6dc. ginka uprzedzała że się cykl skróci ale żeby aż tak się zapowiadało...mana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Oby tak, tego wszystkim życzę :] bo dla mnie to już za późno
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Niee nie robię monitoringu, wiem co mam, wiem jak się to u mnie odbywa :]
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Rozumiem... czyli owulacja sobie z Tobą pojechała w tym cyklu
Jak w każdym :]
Tylko, że w tym cyklu wszystko naprwadę wszystko wskazywało że owulka miała być i... wyszło jak zwykle, więc dlatego taki duży żal bo tak to bym olała, kolejny bezowulacyjny no to trudnoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 11:19
-
nick nieaktualny
-
Zamowilam sobie kednak te testy z allegro
Blee ja nie toleruje laktozy wiec dla mnie w ciazy najlepiej nie chorowac. Bo lekach potrafie miec sraczke, cora tez. Nawet po syropach z pokrzywy itp bo ma alergie na prawie wszystkie trawy. Kiedys nie wiedzial co jej jest do czasu az farmaceutka powiedziala mi bym czytala sklady lekow. No i okazalo sie ze nie tylko wziewna ta alergia
Eh eh juz 4 dpo niech czas leci! Tempka sfalszowana przez tyle luteiny, no ale nadzieje warto miec!
Ia kochana jak tam rozpoczecie eoku koniecznie daj znac! Oh ja pamietam te studenckie czasy :psamira lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Jak w każdym :]
Tylko, że w tym cyklu wszystko naprwadę wszystko wskazywało że owulka miała być i... wyszło jak zwykle, więc dlatego taki duży żal bo tak to bym olała, kolejny bezowulacyjny no to trudno
A przyczynę chociaż znasz? -
Daisy wrote:
A kochane pytanie do Was tych z Clo!
Czy zawsze trzeba brac zastrzyki zeby pekly pecherzyki po clo?
Bo wiecie, ja miewam owulki od 20 do 30dc, a tak pomyslalam bo mam 1 opakowanie clo, ze moze jak teraz sie nie uda (oby jednak tak!!) to moze zapodam sobie wtedy clo i moze bedzie szybciej owulka? Bo mi te pecherzyki pekaja przy 26-28mm dopiero, a moze wtedy uda sie szybciej? Hm?
Oczywiscie przyszly cs to juz do lekarza znowu pojde, ale takie mysli mnie naszly?
jeśli chodzi o mnie to ja mam pierwszy cykl z CLO i gin powiedział że tem cykl bd bez pregnylu ale z dupkiem od 16dc ale zapomniałam wykupić a w tedy była niedziela i boje się że mogłam brać od pon ale nie wiedziałam co mam robić
następny cykl ( jeśli w tym się nie uda ) zaczynam też z CLO ale też z pragnylem i dupkiem.Daisy lubi tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Czyli niestety czesto ci się zdarzaja takie cykle bezowulacyjne? Lipa
A przyczynę chociaż znasz?
Ja mam same bezowulacyjne :] PCOS z całym możliwym dobytkiem
Na razie sama nie chciałam konkretnej stymulacji, chociaz gin już proponował CLO, ale ja na razie postawiłam na naturalne wspomagaczemik82 lubi tę wiadomość
-
monia91 wrote:Cześć Kobietki
Mój październik zaczął się stłuczeniem kubka. Przebudziłam się rano żeby zmierzyć temperaturkę i machnęłam ręką i spadł roztrzaskał się
Ja mam 19.10 urodziny więc liczę cichutko na prezent
Pozdrowienia Kochane i trzymam kciuki za testujące
Też mam w tym dniu urodziny -
Znalezione w necie...
"Publikacje medyczne z ostatniej dekady podważają dominujący wciąż pogląd, iż częste zbliżenia obniżają męską płodność. Okazuje się, że dwudniowe przerwy we współżyciu nie mają wpływu na jakość nasienia. Nawet codzienne współżycie nie powodowało obniżenia ilości i ruchliwości plemników u mężczyzn z nasieniem normalnej jakości, co więcej — paradoksalnie — poprawiało ich liczbę i ruchliwość u mężczyzn cierpiących na oligozoospermię (mających poniżej 20 mln plemników w 1 mililitrze ejakulatu). Powstrzymywanie się od współżycia przez mniej niż 10 dni nie ma znaczącego wpływu na morfologię nasienia, natomiast po dłuższej przerwie w zbliżeniach jej parametry ulegają pogorszeniu.
Wprawdzie sugerowanie określonej częstotliwości zbliżeń może powodować u małżonków niepotrzebny stres, wpływający niekorzystnie na ich starania, warto jednak wiedzieć, iż najwyższy wskaźnik płodności (37 procent) uzyskiwały pary współżyjące codziennie, nieco niższy (33 procent) podejmujące zbliżenia co drugi dzień, natomiast prawdopodobieństwo poczęcia spadało do 15 procent, jeżeli do współżycia dochodziło tylko raz na tydzień..."
Tak więc dziewczynki do roboty:Pmana, Iwka, Nona, mała.mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu Mnie Gin. zawsze przepisuje pregnyl na pęknięcie
Nie ma możliwości aby przestymulować jajniki, biorę 3 tabletki przez 5 dni i zawsze tylko jeden pęcherzyk się wyhoduje a owulacja przy zastrzyku występuje po 36h między 16 a 18 dc
Po owulacji dawkuję luteinę, w tym cyklu 4 tabletki dopochwowo ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 12:45
-
Magda, ale maliny są ok. To w liściach, a nie w owocach znajdują się składniki mogące wywołać skurcze. Więc sok malinowy i inne tego typu przetwory są ok.
Lena87, Nona lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań.