Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny ale wspaniale mi się październik zaczął: przedłużyli mi umowę w pracy!!!
Czarnula87, Lena87, pirelka, Werbenka, Amerie, tomania2806, Katarzyna87, Daisy, Drzwiona, renieczka, Nona, zonaboba, mik82, Marteczka91, mana, november123, monia91, Mimi86, motyl1993 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratulacje dla pierwszych październikowych Mamusiek oby było Nas jak najwięcej
Daisy faktycznie sporo masz uroczystości w tym miesiącu
sury_cat gratuluję
A ja po pracy i zaraz idziemy z M. na spacerek Jajniki i podbrzusze mniej boli niż rano, bo już myślałam, że nie wydolę z sikaniem nawet taki ucisk Teraz powoli mija, choć jeszcze czuję. Jak minie to dupek od jutra
Nie mam pojęcia kiedy owulka mogła być lub jestsury_cat, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sury_cat gratuluję!!!
A ja robilam w ogródku i mnie dopadl taki ból masakryczny w brzuchu, trwal 5, moze 7 sekund, jakby mnie mrówki gryzły, az mi sie goraco zrobilo. Chwile potem zaczela mnie tak paskudnie boleć głowa, że musialam przerwac pracę (podlewalam posadzone niedawno krzaki itp)i wrocilam do domu, łyknęłam apap i teraz siedze, bo mnie az trzesie z tego bólu głowy. A w brzuchu normalnie mi coś przeszkadza, takie dziwne uczucie Kurde moze sie nadwyreżyłam?
Nie ukrywam ze przez chwile porobilam sobie nadzieje, ze moze to zagniezdzenie i ten bol glowy spowodowany jest skokiem progesteronu . Ale boliWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 17:47
Amerie, sury_cat, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Dziewczynki!
Gratuluję pozytywnych testów!
Ja czekam jeszcze na @, ale myślę, że powinnam zdążyć jeszcze w październiku testować.
Jak będę znała szczegóły, to oczywiście dam znać i mnie wpiszecie na listę
Mam ogromną nadzieję, że nie popsuję Wam statystykWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 18:31
Nona lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122