X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Paździrnikowe Szczęścia :)
Odpowiedz

Paździrnikowe Szczęścia :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena trzymam kciuki za jutrzejszą betę ;)

A ja boję się, że przegapimy tą chwilę i dzisiaj chyba jednak nie odpuścimy <3 :D tak na wszelki wypadek. Ból przechodzi więc może to już teraz? :) ostatni dzwonek tak mi się wydaje :D

Daisy lubi tę wiadomość

• november123 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja gdzieś o marchewce czytałam może nawet na tym forum
    nie powinna zaszkodzic więc można wcinać :)

Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś :( 24tc - 20.05.2014
    Kruszynki 12.2014 :( 05.2015
    Zuzia <3 22.03.2016 3260g i 57cm :)
    l22npx9is3xkpd8a.png

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o marchewce było kiedyś w poradach na OF pod wykresem :) sama kiedyś w jednym cyklu opijałam się sokiem z marchwi ale z jabłkiem i bananem i w sumie śluzu było dość a przy CLO czasem też miałam go mniej..więc chyba coś w tej marchewce jest :)
    A ja Wam powiem tak: od czasu do czasu wchodzę na BBF fioletową stronę i mimo, że uwielbiam kolor fioletowy to O MATKO ALE MI TAM DZIWNIE :P więc będę wpadać tutaj też :) <3

november123, Daisy lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tomania2806 wrote:
    Miłego wieczoru, pakuję się i zmykam na basen.

Pierwsza noc bez męża :( ciekawe jak zasnę, przez te trzy miesiące tak się nauczyłam że nie umiem spać jak Tomka nie ma obok w łóżku, nawet jak jest w drugim pokoju to i tak się bd wierciła i nie zasnę dopóki się nie położy obok

Dziwna jestem :/
    Tomania ja też tak mam :/ Albo jak już zasnę to za chwile się budze :/

20140607580117.png
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury_cat gratuluję ! :)

sury_cat lubi tę wiadomość

20140607580117.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na fioletowym hormony buzuja jak ta lala, ja zagladam tylko do czerwcowych/lipcowych testerek, bo bardzo sie zzylysmy :) i na grudniowe 2014 do Kaaroli zagladam co u Marcelego.

Zauwazam, ze na wiekszosci watkow czesto przescigaja sie dziewczyny kto co wie lepiej, jaki wozek gorszy, lepszy na zasadzie 'Twoj jest gorszy' itp. Masakra!!!

kapturnica, mik82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, myślę sobie że dla pewności wezmę dupka od 17 dc, żeby mieć pewność, że już po..wtedy do 27 dc będe brać i 28 dc zrobię test, a to będzie 14.10 jednak więc proszę o przepisanie mnie na 14.10... ciekawe czy wytrwam tyle bo zazwyczaj robię test wcześniej ;P chyba, że @ plamieniami zaskoczy mnie w ostatnim dniu dupka to dam sobie spokój ;)
    Ale jak teraz się już nie uda to nie wiem kiedy :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny dziś mój 7dpo, 20dc i szyjka mi się obniżyła jest średnio wysoka i zrobiła się twardsza podpowiedzcie czy tak powinno być w razie ciąży? kompletnie się na tych szyjkach nie znam :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja obstawiam u siebie owulację na 14-15 dc bo wtedy ból był największy... w 21 dc robię progesteron. Zobaczymy co z tego wyjdzie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 11:46

Daisy lubi tę wiadomość

• madzianka Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 05:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki u mnie dzis test negatywny tepka poleciala w dol a wiec pewnie do wieczoa pojawi sie @

p19us65glzzsn3k4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 05:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzianka przytulam... Ale zaczynaj szybciutko ten nowy, szczęśliwy cykl i jeszcze na październik się łapiesz :D Buźka

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mi też poproszę @ wpisać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jak przykro :(
    Mi bóle prawie przeszły to chyba już po owulacji.. ale coś tam jeszcze w podbrzuszu czuję lekko więc dupka chyba od jutra sobie zapodam dla pewności.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 07:03

Lena87 lubi tę wiadomość

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kochane a ja dziś idę powtórzyć hcg koło 10 bo ostatni też tak jakoś byłam :) i mam taki stres, że miałam rano nie robić testu ale zrobiłam i tak:
    tak wyglądał od razu po "dodaniu kropelek"
    1z2d6yd.jpg
    a tak po czasie zapisanym w ulotce by odczytać czyli po ok 5min:
    14dn8dy.jpg
    I sama nie wiem. Powiem tak na żywo lepiej widać (test o czuł.25) ale tak sobie myślę czy nie powinny już być ciemniejsze te krechy znaczy ta T ..wiem wiem wymyślam :( w sumie te co robiłam 2 dni temu wyszły dopiero po 5 i 3 min i chyba jaśniejsze niż ta..pozostaje czekać. mam nadzieję, że znowu uda mi się wyniki na ok 13stą wyprosić :)
    Buziaki <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 07:40

Daisy, Anastazjaaa, Pati Belgia, pirelka, Mimi86 lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    test piękny kochana, ciąża jak nic i kreseczka wyraźniejsza niż te poprzednie :D a beta wyjdzie ładna wysoka :)

przykro mi dziewczyny, że @ przyszła... :/ ale kolejny test też jeszcze w październiku łapiecie :)

a u mnie dobrych wiadomości ciąg dalszy: wczoraj wieczorem mój mąż wrócił z pracy i powiedział: "Kochanie, dostałem podwyżkę!" :D

Daisy lubi tę wiadomość

• asiek191 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć:) można dołączyć? juz kolejny miesiąc na który się zapisuje, mam nadzieję że ostatni:) jeśli mogłabym prosić o wpisanie na 21.10:)?

pirelka szkoda że nie mierzysz temp, wtedy byś wiedziała kiedy wziąć dupka:) a miałaś monitoring? i jeszcze mam pytanie odnośnie żelu, bo też właśnie go zamówiłam i zastanawiam czy się sprawdzi:) aplikowałaś go normalnie czy po prostu używałaś jak lubrykantu?

magda_lenapiekne dwie kreseczki:) ważne ze są ciemniejsze niż poprzednie, na pewno będzie wszystko ok:)

sury_cat takie wiadomości cieszą:) mój też wczoraj przyszedl w dobrym humorze bo dostał premię, takze też zawsze coś:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 07:53

sury_cat, pirelka lubią tę wiadomość

to nasz <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 szczęśliwy cykl!:) nasz mały CUD <3
    CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    a jak mi się uda w tym miesiącu to termin mam na początek lipca - tak z ciekawości sprawdziłam ;)
    ja też, więc może nam się uda i będziemy razem lipcówkami ;)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    |Dziewczyny przykro mi z powodu @ :(

Magadlena88 trzymam kciuki za betę :)

Nienawidzę swojej pracy. Zmieńcie mi :( Chcę stąd iść.

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KOCHANE a u mnie przez ostatnie 2 dni było szaro, buro może dość ciepło ale non stop padało :| a dziś <3 od samego rańca cudne słońce <3 <3 i niebo prawie bezchmurne :) czyżby Nasza Polska jesień ?? :)
    motyl1993 chyba nie ma człowieka na świecie, który by "robił" to co lubi, tak mi się wydaje, że na początku jak się dostanie pracę nawet taką jakby wymarzoną to z czasem człowiek wypala się zawodowo i też mu już to nie pasuje. Ja zawsze wychodzę z założenia, że lepsza taka praca niż żadna :) Dasz radę :) Twarda babka z Ciebie :)
    No a ja za chwilę się ogarnę :) i lecę na pobranie..a taki mam stres..? Może Któraś za mnie pójdzie?? 8) 8) w sumie samego pobierania krwi to się nie boję nawet dziwne to bo lubię :D ale później to oczekiwanie na wyniki..masakra :P Ale damy radę :)
    A dziś ze względu na to iż oboje z mężem jesteśmy podziębieni Naszą IV rocznicę ślubu spędzimy w domku pewnie z pizzą :P ale nie ważne gdzie i jak ważne, że razem :) w sumie podziwiam Go, że tyle ze mną wytrzymuje bo po ślubie to 4 lata a ogólnie ponad 7 :) Kochany jest <3

motyl1993, sury_cat lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
‹‹ 62 63 64 65 66 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ