Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
o marchewce było kiedyś w poradach na OF pod wykresem sama kiedyś w jednym cyklu opijałam się sokiem z marchwi ale z jabłkiem i bananem i w sumie śluzu było dość a przy CLO czasem też miałam go mniej..więc chyba coś w tej marchewce jest
A ja Wam powiem tak: od czasu do czasu wchodzę na BBF fioletową stronę i mimo, że uwielbiam kolor fioletowy to O MATKO ALE MI TAM DZIWNIE więc będę wpadać tutaj teżnovember123, Daisy lubią tę wiadomość
-
tomania2806 wrote:Miłego wieczoru, pakuję się i zmykam na basen.
Pierwsza noc bez męża ciekawe jak zasnę, przez te trzy miesiące tak się nauczyłam że nie umiem spać jak Tomka nie ma obok w łóżku, nawet jak jest w drugim pokoju to i tak się bd wierciła i nie zasnę dopóki się nie położy obok
Dziwna jestem -
Na fioletowym hormony buzuja jak ta lala, ja zagladam tylko do czerwcowych/lipcowych testerek, bo bardzo sie zzylysmy i na grudniowe 2014 do Kaaroli zagladam co u Marcelego.
Zauwazam, ze na wiekszosci watkow czesto przescigaja sie dziewczyny kto co wie lepiej, jaki wozek gorszy, lepszy na zasadzie 'Twoj jest gorszy' itp. Masakra!!!kapturnica, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, myślę sobie że dla pewności wezmę dupka od 17 dc, żeby mieć pewność, że już po..wtedy do 27 dc będe brać i 28 dc zrobię test, a to będzie 14.10 jednak więc proszę o przepisanie mnie na 14.10... ciekawe czy wytrwam tyle bo zazwyczaj robię test wcześniej ;P chyba, że @ plamieniami zaskoczy mnie w ostatnim dniu dupka to dam sobie spokój
Ale jak teraz się już nie uda to nie wiem kiedy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO jak przykro
Mi bóle prawie przeszły to chyba już po owulacji.. ale coś tam jeszcze w podbrzuszu czuję lekko więc dupka chyba od jutra sobie zapodam dla pewności.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 07:03
Lena87 lubi tę wiadomość
-
hej Kochane a ja dziś idę powtórzyć hcg koło 10 bo ostatni też tak jakoś byłam i mam taki stres, że miałam rano nie robić testu ale zrobiłam i tak:
tak wyglądał od razu po "dodaniu kropelek"
a tak po czasie zapisanym w ulotce by odczytać czyli po ok 5min:
I sama nie wiem. Powiem tak na żywo lepiej widać (test o czuł.25) ale tak sobie myślę czy nie powinny już być ciemniejsze te krechy znaczy ta T ..wiem wiem wymyślam w sumie te co robiłam 2 dni temu wyszły dopiero po 5 i 3 min i chyba jaśniejsze niż ta..pozostaje czekać. mam nadzieję, że znowu uda mi się wyniki na ok 13stą wyprosić
BuziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 07:40
Daisy, Anastazjaaa, Pati Belgia, pirelka, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytest piękny kochana, ciąża jak nic i kreseczka wyraźniejsza niż te poprzednie a beta wyjdzie ładna wysoka
przykro mi dziewczyny, że @ przyszła... ale kolejny test też jeszcze w październiku łapiecie
a u mnie dobrych wiadomości ciąg dalszy: wczoraj wieczorem mój mąż wrócił z pracy i powiedział: "Kochanie, dostałem podwyżkę!"Daisy lubi tę wiadomość
-
cześć można dołączyć? juz kolejny miesiąc na który się zapisuje, mam nadzieję że ostatni:) jeśli mogłabym prosić o wpisanie na 21.10:)?
pirelka szkoda że nie mierzysz temp, wtedy byś wiedziała kiedy wziąć dupka:) a miałaś monitoring? i jeszcze mam pytanie odnośnie żelu, bo też właśnie go zamówiłam i zastanawiam czy się sprawdzi:) aplikowałaś go normalnie czy po prostu używałaś jak lubrykantu?
magda_lenapiekne dwie kreseczki:) ważne ze są ciemniejsze niż poprzednie, na pewno będzie wszystko ok:)
sury_cat takie wiadomości cieszą mój też wczoraj przyszedl w dobrym humorze bo dostał premię, takze też zawsze coś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 07:53
sury_cat, pirelka lubią tę wiadomość
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KOCHANE a u mnie przez ostatnie 2 dni było szaro, buro może dość ciepło ale non stop padało a dziś od samego rańca cudne słońce i niebo prawie bezchmurne czyżby Nasza Polska jesień ??
motyl1993 chyba nie ma człowieka na świecie, który by "robił" to co lubi, tak mi się wydaje, że na początku jak się dostanie pracę nawet taką jakby wymarzoną to z czasem człowiek wypala się zawodowo i też mu już to nie pasuje. Ja zawsze wychodzę z założenia, że lepsza taka praca niż żadna Dasz radę Twarda babka z Ciebie
No a ja za chwilę się ogarnę i lecę na pobranie..a taki mam stres..? Może Któraś za mnie pójdzie?? w sumie samego pobierania krwi to się nie boję nawet dziwne to bo lubię ale później to oczekiwanie na wyniki..masakra Ale damy radę
A dziś ze względu na to iż oboje z mężem jesteśmy podziębieni Naszą IV rocznicę ślubu spędzimy w domku pewnie z pizzą ale nie ważne gdzie i jak ważne, że razem w sumie podziwiam Go, że tyle ze mną wytrzymuje bo po ślubie to 4 lata a ogólnie ponad 7 Kochany jestmotyl1993, sury_cat lubią tę wiadomość