Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa się spodziewalam @ czułam już od owulacji ze nic z tego nie będzie, ale tyle dobrego ze owulacja była idealnie w 14 dc noi plamien nie było przed @ zawsze mialam 2-3 dni plamien i to wszystko zawdzięczam metforminie bo to był 1 cykl z nią, a poza tym jesteśmy w trakcie kuracji słabego nasienia a więc nie liczyłam na ciąże i chyba pierwszy raz nie mam doła z powodu @ ,powodzenia i kciuki za resztę później dam znać na kiedy mnie przepisać ale chyba na 30.10
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane! ja jeszcze w lozeczku bo szkola dzis na 10.30 no ale niebawem trzeba wstac. Tempka znowu w gore poszybowala, juz moglaby jakis poziom zachowac
Madziu kochanie zycze Ci wszystkiego najlepszego z okazji czwartej rocznicy Slubu. Samych wzruszajacych pozytywnie chwil, duzo radosci, wytrwalosci w przysiedze malzenskiej no i spelnienia marzen!Jeszcze raz wszystkiego naj naj! Dzisiejsza beta to zapewniam Cie, jedynie formalnosc! Czuje to w moczu hehe :p musze wstawac bo strasznie chce mi sie siusiu
Do spisania potem laseczki! -
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Hej kochane! ja jeszcze w lozeczku bo szkola dzis na 10.30 no ale niebawem trzeba wstac. Tempka znowu w gore poszybowala, juz moglaby jakis poziom zachowac
Madziu kochanie zycze Ci wszystkiego najlepszego z okazji czwartej rocznicy Slubu. Samych wzruszajacych pozytywnie chwil, duzo radosci, wytrwalosci w przysiedze malzenskiej no i spelnienia marzen!Jeszcze raz wszystkiego naj naj! Dzisiejsza beta to zapewniam Cie, jedynie formalnosc! Czuje to w moczu hehe :p musze wstawac bo strasznie chce mi sie siusiu
Do spisania potem laseczki! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej wam.
Teraz to już zgłupiałam. W poprzednim cyklu po pierwszej tabletce miałam skok o 0,18 a dopiero na trzecią dobę skok duży o 0,39.
A teraz pierwsza tabletka i taki skok o 0,30? Zgłupiałam zgłupiałam zgłupiałam i już nic kompletnie nie wiem -
Witam się z rana
Przykro mi że nowe @ witają już
sury_cat z ta szyją to różnie bywa bo ona zmienia pozycję w ciągu dnia ale z założenia powinna być w ciąży wysoko i twarda, zamknięta, ale wiadomo że to podniesienie szyji może u każdej kobiety nastąpić w różnym czasie więc ciężko książkowo powiedzieć jaka dokładnie powinna byc na początku ciążysury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
magdal_lena jak mąż zaregował na 2 kreseczki? wy 4 lata po ślubie i 7 lat razem, a my dopiero rok po ślubie, ale 8 lat razem, ale w sumie jestem w szoku że przez ten cały czas tylko raz mielismy poważną kłótnie a tak to tylko jakieś foszki:D
motyl oj współczuje:/ nie ma nic gorszego jak człowieka wykorzystują. Jeszcze pół biedy jak by to jakoś wynagrodzili, a to myślisz o zmianie pracy?
czarnula a na co jest ten orgametil?
daisy ale piękny wykres, temp tak równomiernie się pnie do góry:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 09:32
Daisy, motyl1993 lubią tę wiadomość
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
Nona wrote:ka nie wytrzymalam i tez mialam falstart z testami owu, tanie są to sobie strzelam, choc pozytywne wychodza mi zwykle kolo 11-12 lub 13 dnia ale juz w 7 byl sluzik i akcja tetsowanko ech
-
nick nieaktualnyOrgametril jest progestagenem, to dużo silniejszy lek niż luteina i dupek. Ja go dostaję na wywołanie @.
Na trzecią dobę zwiększa znacznie temperaturę i utrzymuje ją bardzo wysoko, no i skutecznie hamuje owulację. Dlatego biorę go bardzo późno w cyklu. -
Czarnula87 wrote:Orgametril jest progestagenem, to dużo silniejszy lek niż luteina i dupek. Ja go dostaję na wywołanie @.
Na trzecią dobę zwiększa znacznie temperaturę i utrzymuje ją bardzo wysoko, no i skutecznie hamuje owulację. Dlatego biorę go bardzo późno w cyklu.
o to nawet nie wiedziałam:) mi też luteina bardzo podnosi temp juz następnego dnia, a wiem ze nie wszyscy tak mają. A orientujesz się czy luteina blokuje owu?to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualny