X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Paździrnikowe Szczęścia :)
Odpowiedz

Paździrnikowe Szczęścia :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena88, może i daję radę. Tylko, że każą mi pracować nadgodziny a wcale za nie mi nie płacą :( pracuję za darmo :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udanej pizzowej rocznicy :D a wynikami się nie przejmuj, będą wysokie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda beta na pewno już dzisiaj wyjdzie wyższa, skoro teścik ładniejszy. Trzymam kciuki.

A u mnie strach, że owulacja mnie ominie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się spodziewalam @ czułam już od owulacji ze nic z tego nie będzie, ale tyle dobrego ze owulacja była idealnie w 14 dc noi plamien nie było przed @ zawsze mialam 2-3 dni plamien i to wszystko zawdzięczam metforminie bo to był 1 cykl z nią, a poza tym jesteśmy w trakcie kuracji słabego nasienia a więc nie liczyłam na ciąże ;) i chyba pierwszy raz nie mam doła z powodu @ ,powodzenia i kciuki za resztę ;) później dam znać na kiedy mnie przepisać ;) ale chyba na 30.10

pirelka lubi tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie mąż powiedział ze jak wróci to mi trysnie uszami aż mi humor poprawił bedzie dobrze musi tym razem sie uda wiara czyni cuda :)

sury_cat, Daisy, basiulkaa_89, zwei_kresken, Pati Belgia lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny ,

Magdalena, na pewno beta pięknie przyrosła ;)

• Daisy Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane! ;) ja jeszcze w lozeczku bo szkola dzis na 10.30 :D no ale niebawem trzeba wstac. Tempka znowu w gore poszybowala, juz moglaby jakis poziom zachowac :D

Madziu kochanie zycze Ci wszystkiego najlepszego z okazji czwartej rocznicy Slubu. Samych wzruszajacych pozytywnie chwil, duzo radosci, wytrwalosci w przysiedze malzenskiej no i spelnienia marzen!Jeszcze raz wszystkiego naj naj! Dzisiejsza beta to zapewniam Cie, jedynie formalnosc! Czuje to w moczu hehe :p musze wstawac bo strasznie chce mi sie siusiu :/

Do spisania potem laseczki! <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam bardzo serdecznie :)

madzia nie załamuj się, będzie dobrze i beta będzie piękna :)

Ja mam dzisiaj spadek temp, test negatywny i czekam na swój wynik bety...
    Miłego dnia życzę :)

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Hej kochane! ;) ja jeszcze w lozeczku bo szkola dzis na 10.30 :D no ale niebawem trzeba wstac. Tempka znowu w gore poszybowala, juz moglaby jakis poziom zachowac :D

Madziu kochanie zycze Ci wszystkiego najlepszego z okazji czwartej rocznicy Slubu. Samych wzruszajacych pozytywnie chwil, duzo radosci, wytrwalosci w przysiedze malzenskiej no i spelnienia marzen!Jeszcze raz wszystkiego naj naj! Dzisiejsza beta to zapewniam Cie, jedynie formalnosc! Czuje to w moczu hehe :p musze wstawac bo strasznie chce mi sie siusiu :/

Do spisania potem laseczki! <3
    dziękuję Kochana <3 sikaj na zdrowie :P :)

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 11:46

sury_cat, Daisy, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość

Wysłany: 2 października 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde a ja chyba sikne na owu testa bo coś mi sie sluz zrobił przeżroczysty i lekko ciągnący wrr czyżby nawet owu chciałbyć wczesniej???

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wam.

Teraz to już zgłupiałam. W poprzednim cyklu po pierwszej tabletce miałam skok o 0,18 a dopiero na trzecią dobę skok duży o 0,39.

A teraz pierwsza tabletka i taki skok o 0,30? Zgłupiałam zgłupiałam zgłupiałam i już nic kompletnie nie wiem :/

• mik82 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana
    Przykro mi że nowe @ witają już :-(
    sury_cat z ta szyją to różnie bywa bo ona zmienia pozycję w ciągu dnia ale z założenia powinna być w ciąży wysoko i twarda, zamknięta, ale wiadomo że to podniesienie szyji może u każdej kobiety nastąpić w różnym czasie więc ciężko książkowo powiedzieć jaka dokładnie powinna byc na początku ciąży

sury_cat lubi tę wiadomość

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 11:46

• asiek191 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdal_lena jak mąż zaregował na 2 kreseczki?:) wy 4 lata po ślubie i 7 lat razem, a my dopiero rok po ślubie, ale 8 lat razem, ale w sumie jestem w szoku że przez ten cały czas tylko raz mielismy poważną kłótnie a tak to tylko jakieś foszki:D

motyl oj współczuje:/ nie ma nic gorszego jak człowieka wykorzystują. Jeszcze pół biedy jak by to jakoś wynagrodzili, a to myślisz o zmianie pracy?

czarnula a na co jest ten orgametil?

daisy ale piękny wykres, temp tak równomiernie się pnie do góry:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 09:32

Daisy, motyl1993 lubią tę wiadomość

to nasz <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 szczęśliwy cykl!:) nasz mały CUD <3
    CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png

Wysłany: 2 października 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    ka nie wytrzymalam i tez mialam falstart z testami owu, tanie są to sobie strzelam, choc pozytywne wychodza mi zwykle kolo 11-12 lub 13 dnia ale juz w 7 byl sluzik i akcja tetsowanko ech ;-)
    nio ja mam juz tylko 12 szt heheh zobaczymy dziś zrobie z ciekawości a potem tak jak planowałam od niedzieli codziennie mnie sie chyba teraz owu przesunie bo wszystko sie przesuneło we wtorek mam monit to sie dowiem co i jak

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orgametril jest progestagenem, to dużo silniejszy lek niż luteina i dupek. Ja go dostaję na wywołanie @.
    Na trzecią dobę zwiększa znacznie temperaturę i utrzymuje ją bardzo wysoko, no i skutecznie hamuje owulację. Dlatego biorę go bardzo późno w cyklu.

• asiek191 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Orgametril jest progestagenem, to dużo silniejszy lek niż luteina i dupek. Ja go dostaję na wywołanie @.
    Na trzecią dobę zwiększa znacznie temperaturę i utrzymuje ją bardzo wysoko, no i skutecznie hamuje owulację. Dlatego biorę go bardzo późno w cyklu.

o to nawet nie wiedziałam:) mi też luteina bardzo podnosi temp juz następnego dnia, a wiem ze nie wszyscy tak mają. A orientujesz się czy luteina blokuje owu?

to nasz <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 szczęśliwy cykl!:) nasz mały CUD <3
    CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luteina w małych dawkach (ja bralam 10 dni 2x1 50) gin mi powiedział że nie ma wpływu na owulkę

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    post edytowany

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 10:22

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
‹‹ 63 64 65 66 67 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ