Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lista Testówek w październiku
01 - Kaśka (-), madzianka(-), rudainka, Werbenka , Magda_lena88
02 - JusWik, november123 (@)
03 - Ania1986(@), Nieukowa, Morwa, estrella, apaulaa, maaadzik1207
04 - Dżejzi,
05 - marzen2210, kasika8303, zonaboba, la
06 - mała.mi, Kitaja
07 - Pysiaaa21, fAnusia
08 - tomania2806, firanki na duszę, basiulkaa_89,
09 - Alorrene13,
10 - renieczka, battinka, Muffinka1019, MagdaH
11 - Drzwiona, agniesja, Daisy, Paulina_2603, Ewa99
12 - Maniuś
13 - Amerie, pirelka, Aga_502, MagSz, Pati Belgia
14 - Czarnula87
15 - sury_cat, Gosiacu
16 - Natka098, lilirose
17 -
18 - Isia93, mimi86
19 - Toxey
20 - asiorekk, Nona, Marteczka91
21 - magda-ck, mana, Magnosia, asiek191
22 -
23 - Tolcia25, triss
24 - Nancy87, motyl1993
25 - Ania 14, julita
26 - zwei_kresken, Biedroneczka83
27 - monia91, sigma, Storczyk3
28 -
29 - november123,
30 - Anastazjaaa,
31 - mik82, serena1989, serena1989
to i ja się wpiszę
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Madziu i co zalatwilas wyniki na 13? Czekam z niecierpliwoscia!
Masz jakies objawy? Cokolwiek?
hcg po ok 48h = HCG-beta ilościowo 185,23 mIU/ml chyba dobre teraz już musi być tylko lepiej
Co do objawów to sama nie wiem, mdłości jako takie mam ale nie wiem czy to też nie zasługa dup-ka, piersi raz bolą raz nie i jak przestają to mam schzię ale siostra mówiła, że ją codziennie nie bolały więc luzik no i ból brzucha trochę mnie martwi bo dość mocny ale inny niż na @ to siostra też mówiła, że ona tak miała przez ok 2 tyg i takie uczucie jakby mokrości. W sumie wczoraj miałam taki dzień parcie na żarcie a dziś wystarczyłaby mi woda Jednak na takie konkretne objawy to chyba za wcześnie bo tak ogólnie te początki to miałam takie jak na @ trądzik, uderzenia gorąca..plus skutki uboczne dup-ka jedyne co mi się powtórzyło co do poprzedniej ciąży to dość częste odbijanie czuję tak jakbym miała wymiotować a mi się odbija sorrki za dosłowność
Daisy, sury_cat, mik82, mana, pirelka, motyl1993, Isia93, Drzwiona, november123, Mimi86, Sue lubią tę wiadomość
-
Madziu wspaniale wiesci!!! I co, i co!? Mowilam Ci, ze teraz to juz bedzie tylko dobrze!!!! Aaaaaa teraz termometr do szafki, stawiaj tylko byle co na wykresie i ciesz sie ciaza! Ale prezent na rocznice slubu! Kochana TAK BARDZO MOCNO SIĘ CIESZĘ!!!
Ah no i wiruski, wiruski rozrzucaj!!!!!!!!!!!!!!!
Ps. Ciesze sie ze Cię namowilam zebys jednak dzisiaj poszla na hcg. Bedzie mi milo, jesli to chociaz w malym stopniu tez i moja zalsuga -
Magda_lena88 wrote:Tak Kochana załatwiłam a, że ja internetowo sprawdzam to już chwilę po 12stej były. Ale, że siostra była to nie wł. komputera tylko w tel. patrzyłam no i
hcg po ok 48h = HCG-beta ilościowo 185,23 mIU/ml chyba dobre teraz już musi być tylko lepiej
Co do objawów to sama nie wiem, mdłości jako takie mam ale nie wiem czy to też nie zasługa dup-ka, piersi raz bolą raz nie i jak przestają to mam schzię ale siostra mówiła, że ją codziennie nie bolały więc luzik no i ból brzucha trochę mnie martwi bo dość mocny ale inny niż na @ to siostra też mówiła, że ona tak miała przez ok 2 tyg i takie uczucie jakby mokrości. W sumie wczoraj miałam taki dzień parcie na żarcie a dziś wystarczyłaby mi woda Jednak na takie konkretne objawy to chyba za wcześnie bo tak ogólnie te początki to miałam takie jak na @ trądzik, uderzenia gorąca..plus skutki uboczne dup-ka jedyne co mi się powtórzyło co do poprzedniej ciąży to dość częste odbijanie czuję tak jakbym miała wymiotować a mi się odbija sorrki za dosłownośćMagda_lena88 lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:kurde a ja chyba sikne na owu testa bo coś mi sie sluz zrobił przeżroczysty i lekko ciągnący wrr czyżby nawet owu chciałbyć wczesniej???
Miałyśmy testować tego samego dnia, ale ja już też dziś test na owu zrobiłam, bo też śluz się zmienił Ale to może przez chorobę te zawirowania, bo trochę przeziębiona jestem.
Żeby nam tylko testów starczyłoBiedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Kurde Dżejzi przykro mi strasznie! Zalapiesz sie jeszcze na pazdziernik czy lecisz na listopad? Zaglądaj! Oby @ szybko przyszła i byle do kolejnego cyklu szybko i to z zielonym zakonczeniem!!!
A Was nie opuszczę i będę dalej zaglądać i kibicować No i dziękuję za wsparcie Jesteście cudowne Przy was jakoś slejam się do "kupy"Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 13:07
-
Hej dziewczyny
Mam pytanie zwei kresken gdzie mieszkasz?
Powodzenia zycze kazdej pazdziernikowej testerce u mnie zaczyna sie juz bol @,tak ze pewnie znowu przyjdzie wczesniej...ale to dobrze bo cykl mi sie skroci... -
nick nieaktualny
-
Zwei_kresken to macham Ci, urodzilam sie i wychowalam w Gdańsku przez jakies 20 lat z hakiem małym
Alez ten 11.10 oblegany! Wiedzialam ze dobrze robie przepisujac sie z 12go :p
No ale 11 go mam impreze wiec musze wiedziec czy Moeta kupowac dla znajomych czy żoładkowązwei_kresken lubi tę wiadomość
-
Daisy wrote:Madziu wspaniale wiesci!!! I co, i co!? Mowilam Ci, ze teraz to juz bedzie tylko dobrze!!!! Aaaaaa teraz termometr do szafki, stawiaj tylko byle co na wykresie i ciesz sie ciaza! Ale prezent na rocznice slubu! Kochana TAK BARDZO MOCNO SIĘ CIESZĘ!!!
Ah no i wiruski, wiruski rozrzucaj!!!!!!!!!!!!!!!
Ps. Ciesze sie ze Cię namowilam zebys jednak dzisiaj poszla na hcg. Bedzie mi milo, jesli to chociaz w malym stopniu tez i moja zalsugaDaisy, Isia93 lubią tę wiadomość
-
mana wrote:Madziu oficjalnie gratuluję spokojnych 9miesięcy Kochana!
Dołączam się do gratulacji I nie zamieniaj stron na fioletowe, tam jest strasznie Zastanawiam się, czy to wpływ hormonów, czy kolorystyki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 13:31
Daisy lubi tę wiadomość