Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Eh a moja kolezanka wrzucila fpto z usg z bobasem 9tydzien z terminem na 31 lipca wg usg. Troche dluga ta ciaza hehe no ale nie zmienia to faktu ze plakac mi soe chce. Ja nie wiem jak te dziewczyny to robia..ciekawa jestem czy to ktoras z wrzesniowek od nas, wstydzie sie pytac.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Motylku no jasne musisz tylko isc do gina na nfz gdzie ma sprzet do usg w gabinecie i poprosic o usg zapytaj o sledzenie cyklu a jak odmowi to powiedz ze strasznie Cie cos boli i wtedy musi zrobic
Wiecie co Wam powiem moze glupio to zabrzmi ale mam dziwne wrazenie..ze sie udalo.renieczka, sury_cat, Magda_lena88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Motylku no jasne musisz tylko isc do gina na nfz gdzie ma sprzet do usg w gabinecie i poprosic o usg zapytaj o sledzenie cyklu a jak odmowi to powiedz ze strasznie Cie cos boli i wtedy musi zrobic
Wiecie co Wam powiem moze glupio to zabrzmi ale mam dziwne wrazenie..ze sie udalo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam serdecznie
dziewczyny jaki wiesiołek jest brać lepiej w kroplach czy kapsułkach?
jaki wy brałyście?
Mam pytanie jest tutaj któraś z Podkarpacia??
Magdalena super beta spokojnej ciąży życze i niech dzidzia rośnie zdrowo
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
Daisy trzymam mocno kciuki tak, że pisze tylko wskazującymi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 17:55
Daisy lubi tę wiadomość
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
Daisy wrote:Motylku no jasne musisz tylko isc do gina na nfz gdzie ma sprzet do usg w gabinecie i poprosic o usg zapytaj o sledzenie cyklu a jak odmowi to powiedz ze strasznie Cie cos boli i wtedy musi zrobic
Wiecie co Wam powiem moze glupio to zabrzmi ale mam dziwne wrazenie..ze sie udalo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:PO MONITORINGU 11DC:
ENDOMETRIUM 8,9 MM
PECHERZYK 17,3 X 16 MM
gin poleca starać się sobota, niedziela i poniedziałek, wg niej owulka będzie w niedziele.
dziś brak starań i alko bo jutro rano badam prolaktyne wiec nie chce zaburzac choc LIBIDO jest na FULL -
nick nieaktualnyDaisy mam tak jak ty. Ja tez mam takie wrazenie nawet glupio to zabrzmi ale rozmawiam z brzuchem:-) wczoraj mialam straszny bol macicy a dzisiaj jedno klucie w niej... zobaczymy jutro:-) powodzenia i trzymam kciuki za was wszystkie:-*
Nona, Daisy, renieczka, sury_cat lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:PO MONITORINGU 11DC:
ENDOMETRIUM 8,9 MM
PECHERZYK 17,3 X 16 MM
gin poleca starać się sobota, niedziela i poniedziałek, wg niej owulka będzie w niedziele.
dziś brak starań i alko bo jutro rano badam prolaktyne wiec nie chce zaburzac choc LIBIDO jest na FULLNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Apaulaa no wlasnie ja wczoraj tez ten bol opisywalam, bol glowy, mrowia mnie piersi do tego niezle spuchly. Wiem ze to moze byc po lutce, stad tak mieszane uczucia..eh! Trzymam kciuki za kazda z nas!
..zobaczymy jutro.. ale ze jutro sikac zamierzasz? Ktory masz dpo? Ja dzis dopiero 5ty..mysle ze to sprawka lutki to wszystko! Ah Sprowadzcie mnie na ziemie!
Nona, daj se spokoj z prolaktyna jutro! Bierz sie za seks a nie za badania! Gin moze prorokowac kiedy owu, na dobra sprawe nawet nie wie jak duze sa Twoje pecherzyki przy pekaniu! Jest sluz R to trzeba dzialac, prl zrobisz sobie kiedy indziej kochana!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 18:11
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny