Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
JusWik a tescik pokazesz?
A moje kochanie polecialo do sklepu po tonik haha tak mi sie chce znpwu. Nie wiem co mam taka chcice ostatnio na ten tonik sama chemia, a ja gazowanego w ogole nie pijam. I kubusia zazyczylam sobie.
Wzielam wieczorna lutke i jak mnie zemdlilo bleeeee.
Juz sie nie moge doczekac jutrzejszej tempki -
Lista Testówek w październiku
01 - Kaśka (-), madzianka(-), rudainka, Werbenka , Magda_lena88
02 - JusWik, november123 (@)
03 - Ania1986(@), Nieukowa, Morwa, estrella, apaulaa, maaadzik1207
04 - Dżejzi (-)
05 - marzen2210, kasika8303, zonaboba, la
06 - mała.mi, Kitaja
07 - Pysiaaa21, fAnusia
08 - tomania2806, firanki na duszę, basiulkaa_89,
09 - Alorrene13,
10 - renieczka, battinka, Muffinka1019, MagdaH
11 - Drzwiona, agniesja, Daisy, Paulina_2603, Ewa99, kot_bury
12 - Maniuś
13 - Amerie, Aga_502, MagSz, Pati Belgia
14 - Czarnula87, pirelka
15 - sury_cat, Gosiacu
16 - Natka098, lilirose
17 -
18 - Isia93, mimi86
19 - Toxey
20 - asiorekk, Nona, Marteczka91
21 - magda-ck, mana, Magnosia, asiek191
22 - Lena83
23 - Tolcia25, triss
24 - Nancy87, motyl1993
25 - Ania 14, julita
26 - zwei_kresken, Biedroneczka83
27 - sigma, Storczyk3
28 - monia91,
29 - november123,
30 - Anastazjaaa,
31 - mik82, serena1989
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 20:59
monia91 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Gratuluje zafasilkowanym i oczywiscie za nas wszystkie trzymam kciuki :*****Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Cos nas małoMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
nick nieaktualny
-
PoprawiłamMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJakieś skurcze lekkie mam dzisiaj w podbrzuszu i jajnikach, nie wiem czy od przejedzenia czy co..czuję jakby znowu lekko jajnik (?).. już nawet kolacji nie jestem taka jest napompowana..
W ogóle od czasu usg czuję się strasznie okrągła. Chyba znowu muszę dietę większą trzymać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 20:58
-
nick nieaktualnyfAnusia wrote:A ja @ nadal nie mam. Dzis straszne zawroty glowy mnie wziely, pepek ciaga i tak jakby male skurczybyki, ale na szczescie juz przeszly. Jutro chyba jednak znow zatestuje i zobacze.... normalnie masakra o sciany sie obijama jutro wileka wycieczka z moim maluchem i znajomymi na akwarium w oberhausen.... jak ja wytrzymam.
Boze jakbym chciala, zeby to byla ciaza.... -
nick nieaktualnyheeej
JusWik, trzymam kciuki za jutrzejszą betę i wklej nam fotkę testu )
protokół przedślubny spisany, powiem wam, że mamy takiego fajnego ojca dominikanina, bardzo młodego, że jakoś jak z nim pogadałam, to mi ulżyło, jakieś takie serducho lżejsze no i poprosiliśmy go by to on nam udzielał ślubu teraz to się będę dużo modlić, powiedział,że z Bożą pomocą musi nam się udać i ja w to wierzę
Miłego wieczoku i trzymam kciuki za jutrzejsze testerki powodzenia! -
hej gratuluje dziewczyny i powodzonka dla nas w tym miesiacu
a u nas jutro wazny dzien- BADAMY ŻOŁNIERZYKI MEZA oby bylo okWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 21:42
Isia93 lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306