Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny
Teraz bylam w lazience siusiu i na przez caly papier ciagnal sie sluz jakby konsystencja podobny do plodnego ciagnacy sie ale zabarwiony jakby na jasno zolty - kremowy ciekawe co to moze oznaczac Jestem 4 dni przed @ i 11 dni po IUIWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 00:05
sury_cat, Daisy lubią tę wiadomość
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna termin 06.12.2022 -
Mam nadzieje ze to bedzie to!! teraz to była moja 4 IUI dziekuje za odpowiedz Kasiu
Daisy lubi tę wiadomość
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna termin 06.12.2022 -
Dziewczyny blagam pomóżcie.... dzis jest 33dc @ brak a test negatywny. Moze byc jeszcze szansa na ciaze? Szczyt sluzu plodnego mialam 16 i wtedy tez sie przytulalismy zaznacze ze tylko w ten dzien w dni plodne. Wiec jesli doszlo do zaplodnienia to maks 17 wrzesnia. Aha cykl rozpoczal sie 1 wrzesnia i powinien trwac 28 dni. Czyli mija dzis 16 dzien od ewentualnego zaplodnienia, wiec moje pytanie brzmi czy moze byc za wczesnie na test? Wiem ze pisze nieskladnie sorki, ale jestem zaspana, sfrustrowana i zła, bo myslalam ze sie uda....
Temp spadla na 36,5 ale mam rozwalony term i mogl sfalszowac wynik, dopiero dzis sie pokapowalam. Lezac na stoliku w zimnym pokoju pokazywal temp 37,3....
nie no wariacji mozna dostac.
Dziewczynki kochane jak wy wytrzymujecie te starania?
Wszystkie jestescie bardzo dzielne... Powodzenia w staraniach
; ( -
nick nieaktualny
-
Laseczki... budzę się rano, full rezygnacja a tu piersi napirzają, tempka znów 37,0 i w gaciach pełno śluzu.
Dziś miał przyjść okres i nie wytrzymałam. Wczoraj 13dpo - test ujemny. Dziś 14dpo... same zobaczcie...
http://www.tinypic.pl/4trsdsl1c5mx
Nie wiem czy nie na wyrost się cieszę, zrobię jeszcze jakiś "lepsiejszy" test jutro z rańca
Kciukać! Taka radość mi się przyda w ciężkim czasie w pracy..Daisy, JusWik, Toxey, pirelka, kot_bury, Ewa99, MagSz, Maniuś, zielarka, samira, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
fAnusia wrote:Dziewczyny blagam pomóżcie.... dzis jest 33dc @ brak a test negatywny. Moze byc jeszcze szansa na ciaze? Szczyt sluzu plodnego mialam 16 i wtedy tez sie przytulalismy zaznacze ze tylko w ten dzien w dni plodne. Wiec jesli doszlo do zaplodnienia to maks 17 wrzesnia. Aha cykl rozpoczal sie 1 wrzesnia i powinien trwac 28 dni. Czyli mija dzis 16 dzien od ewentualnego zaplodnienia, wiec moje pytanie brzmi czy moze byc za wczesnie na test? Wiem ze pisze nieskladnie sorki, ale jestem zaspana, sfrustrowana i zła, bo myslalam ze sie uda....
Temp spadla na 36,5 ale mam rozwalony term i mogl sfalszowac wynik, dopiero dzis sie pokapowalam. Lezac na stoliku w zimnym pokoju pokazywal temp 37,3....
nie no wariacji mozna dostac.
Dziewczynki kochane jak wy wytrzymujecie te starania?
Wszystkie jestescie bardzo dzielne... Powodzenia w staraniach
; (