Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:moze faktycznie dzis 17mm, jutro 19mm, sobota 21 mm i PĘKA
co z tego wyjdzie sie okaze hihi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Nona super wieści, Daisy ma rację, bierz się do roboty
A mnie jakoś muli, właśnie ucięłam sobie drzemkę, zimno mi jakoś. Chyba mnie cos bierze. Co do przeczucia, to ja w zeszłym cyklu je miałam i niestety... nie sprawdziło się ;( Teraz nie chcę się nakręcać.
A co do tych bóli/ciągnięcia w dole brzucha, to kurcze i ja to miałam dzisiaj rano jak się przeciągałam, oj takie nieprzyjemne uczucie...
Pozdrawiam was wszystkieDaisy lubi tę wiadomość
-
Kochane rozmawiałam z lekarzem i mówił, że przyrost bardzo ładny że jest dobrze i ciąża jest kazał dalej brać dup-ka 3x1 . Jedyne czym mnie "zasmucił" to kazał za tydzień powtórzyć hCg a już myślałam, że mnie ominie dalszy stres związany z badaniem ale dam radę. No i jak będę miała za tydzień wynik badania będziemy umawiać się na wizytę bo póki co pewnie i tak mało co albo nic by nie było widać w usg. Jestem dobrej myśli Musi być dobrze
Aha i jedno co lekarz zalecił bo pytałam o te bóle brzucha to by brać nospę jeśli są bardzo dokuczliwe a jak nie aż tak to by przetrwać to
sury_cat, Daisy, november123, renieczka, Aga_502 lubią tę wiadomość
-
A ja @ nadal nie mam. Dzis straszne zawroty glowy mnie wziely, pepek ciaga i tak jakby male skurczybyki, ale na szczescie juz przeszly. Jutro chyba jednak znow zatestuje i zobacze.... normalnie masakra o sciany sie obijama jutro wileka wycieczka z moim maluchem i znajomymi na akwarium w oberhausen.... jak ja wytrzymam.
Boze jakbym chciala, zeby to byla ciaza.... -
nick nieaktualny
-
Magda_lena88 wrote:Kochane rozmawiałam z lekarzem i mówił, że przyrost bardzo ładny że jest dobrze i ciąża jest kazał dalej brać dup-ka 3x1 . Jedyne czym mnie "zasmucił" to kazał za tydzień powtórzyć hCg a już myślałam, że mnie ominie dalszy stres związany z badaniem ale dam radę. No i jak będę miała za tydzień wynik badania będziemy umawiać się na wizytę bo póki co pewnie i tak mało co albo nic by nie było widać w usg. Jestem dobrej myśli Musi być dobrze
Aha i jedno co lekarz zalecił bo pytałam o te bóle brzucha to by brać nospę jeśli są bardzo dokuczliwe a jak nie aż tak to by przetrwać toMagda_lena88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny zrobiłam jeszcze jeden test i jest chyba na nim bladziuśka kreseczka. Jutro jadę na bete bo nie wytrzymam. @ brak, szyjka wysoko...
Boże oby to była fasoleczkaIsia93, pirelka, renieczka, Daisy, Kitaja, Katarzyna87 lubią tę wiadomość