Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja raz poszlam na monitoring w 17 dc, bo miewalam wtedy zazwyczaj w 25-30dc owulke, to moja gin mowi spokojnie przyjdzie pani z wynikami krwi 17go. Jakie bylpo moje zdziwienie, jak wyniki wskazywaly na owulke na godzinach wrecz Badanie usg potwierdzilo, byl pecherzyk na peknieciu, a nazajutrz rano bylo juz po Smiesznie wyszlo.
Ja to mam malo nadziei, chwilami taki dol mnie dopada, przeciez przy monitoringach i wskazaniach lekarza kiedy , sie nie udalo, to dlaczego w tym cs mialoby byc inaczej -
Daisy czyli to widać że pecherzyk ma lada moment pęknąć? myslalam ze tylko po jego wielkosci lekarz ocenia kiedy to się może stać. Pewnie szybko wracałaś do domu, żeby nie przegapić
Bedzie dobrze, ja tu czytam tyle pozytywnie zakończonych historii, że wierze że i u Ciebie bedzie happyendDaisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:ja pójde w 13 dni choć sie waham czy nie iść jednak w poniedziałek 12 dc potem w piątek teoret owu powinno byc w czwartek piątek
-
Hej,
Ja też czuję że ten cykl to nie to, nie mam żadnych objawów.
Z drugiej strony jak tylko coś czuję w brzuchu, chociażby pewnie zwykłe wzdęcie to sobie dorabiam już w głowie historię że a może jednak ...
ech czekanie jest kiepskie ale doła nie mam. Głowa do góry dziewczynki, trzymam kciuki -
nick nieaktualnyLista Testówek w październiku
01 - Kaśka (-), madzianka(-), rudainka, Werbenka , Magda_lena88
02 - JusWik, november123 (@)
03 - Ania1986(@), Nieukowa, Morwa, estrella, apaulaa, maaadzik1207
04 - Dżejzi (-)
05 - marzen2210, kasika8303, zonaboba, la
06 - mała.mi, Kitaja
07 - Pysiaaa21, fAnusia
08 - tomania2806, firanki na duszę, basiulkaa_89,
09 - Alorrene13,
10 - renieczka, battinka, Muffinka1019, MagdaH
11 - Drzwiona, agniesja, Daisy, Paulina_2603, Ewa99, kot_bury
12 - Maniuś
13 - Amerie, pirelka, Aga_502, MagSz, Pati Belgia
14 - Czarnula87
15 - sury_cat, Gosiacu
16 - Natka098, lilirose
17 -
18 - Isia93, mimi86
19 - Toxey
20 - asiorekk, Nona, Marteczka91
21 - magda-ck, mana, Magnosia, asiek191
22 -
23 - Tolcia25, triss
24 - Nancy87, motyl1993
25 - Ania 14, julita
26 - zwei_kresken, Biedroneczka83
27 - monia91, sigma, Storczyk3
28 -
29 - november123,
30 - Anastazjaaa,
31 - mik82, serena1989,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 15:01
-
nick nieaktualnyasiek nie mierzę bo nie chcę się napalć tym codziennie, zwłaszcza, że po dupku mam wysoką temp. i każdy wróżył mi ciąże.
Co do żelu to używamy do jedynie jako lubrykantu. Zależy mi by nie przeszkodzić plemnikom, a do tej pory używaliśmy durexa i może dlatego ciąży brak.
motyl, ja też swojej roboty nienawidzę i trzymam się tu tylko ze względu na planowanie dziecko później będe szukać czegoś innego po powrocie. na razie na takie ryzyko nie mogę sobie pozwolić.
Dżejzi strasznie mi przykro
Magda_lena gratuluję bety Będzie coraz lepiej, kolejną robisz?
U mnie ból i ten ucisk prawie całkiem minął więc chyba już po, ale dupka zapodam sobie dla pewności od jutra
Jeszcze raz proszę o przepisanie mnie na 14.10
Daisy, motyl1993 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyasiek191 wrote:magdal_lena jak mąż zaregował na 2 kreseczki? wy 4 lata po ślubie i 7 lat razem, a my dopiero rok po ślubie, ale 8 lat razem, ale w sumie jestem w szoku że przez ten cały czas tylko raz mielismy poważną kłótnie a tak to tylko jakieś foszki:D
motyl oj współczuje:/ nie ma nic gorszego jak człowieka wykorzystują. Jeszcze pół biedy jak by to jakoś wynagrodzili, a to myślisz o zmianie pracy?
czarnula a na co jest ten orgametil?
daisy ale piękny wykres, temp tak równomiernie się pnie do góry:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypirelka wrote:asiek nie mierzę bo nie chcę się napalć tym codziennie, zwłaszcza, że po dupku mam wysoką temp. i każdy wróżył mi ciąże.
Co do żelu to używamy do jedynie jako lubrykantu. Zależy mi by nie przeszkodzić plemnikom, a do tej pory używaliśmy durexa i może dlatego ciąży brak.
motyl, ja też swojej roboty nienawidzę i trzymam się tu tylko ze względu na planowanie dziecko później będe szukać czegoś innego po powrocie. na razie na takie ryzyko nie mogę sobie pozwolić.
Dżejzi strasznie mi przykro
Magda_lena gratuluję bety Będzie coraz lepiej, kolejną robisz?
U mnie ból i ten ucisk prawie całkiem minął więc chyba już po, ale dupka zapodam sobie dla pewności od jutra
Jeszcze raz proszę o przepisanie mnie na 14.10pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
magda-ck wrote:Dziewczyny chciałam iść jutro na monitoring, jutro 14 dc, owulki mam zazwyczaj około 18- 19 dc, nie za wcześnie na wizytę u gina ?
magda-ck lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagda-ck wrote:Dziewczyny chciałam iść jutro na monitoring, jutro 14 dc, owulki mam zazwyczaj około 18- 19 dc, nie za wcześnie na wizytę u gina ?
magda-ck, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny