Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda_lena88 wrote:Kochana dup-ek jest syntetykiem i mój lekarz mówił, że nawet jak się go bierze a @ ma być to może się pojawić nawet w trakcie brania tego leku..
Daisy a rocznica ok spędziliśmy wieczór z pizzą a dziś wg. OF mam termin @ a tak mnie boli brzuch, że szok..
No nic idę się położyć
Ojej nie wiedzialam jaka ja jestem zielona to dzis polece do apteki dziekuje kochane:*To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane co sądzicie o moim wykresie? jest jakaś szansa na dzidzię?
od 2 dni mam rozciągliwy śluz znowu bolą mnie jajniki i macica nad spojeniem łonowym takie silne ukłucia raz z jednej, raz z drugiej strony a czasem na środku, piersi ciężki a sutki bardzo wrażliwe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa podbrzusze wciąż lekko czuję, jakby ciągnięcia, szarpnięcia i skurcze delikatne.. staram się nie nakręcać wzięłam już 1 tabletkę dupka
Umówiłam się z koleżanką, skoczymy do Centrum Handlowego i może do pijalni czekolady. Relaks mi się przydasury_cat, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam problem z mierzeniem teperatury...otóż zawsze mierzę o 7 rano...jednak po owulacji wstaje w nocy do toalety bo pęcherz nie wytrzymuje:) Dzisiaj wstalam o 4...potem o 7 zmierzyłam temperature było 36,67 jednak po 3 godz snu to chyba nie jest ona wiarygodna, potem zmierzylam o 9 czyli po 5 h snu i mialam 36,87. No i teraz pytanie jaką temp mam zaznaczyć na wykresie?
-
nick nieaktualny