X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Paździrnikowe Szczęścia :)
Odpowiedz

Paździrnikowe Szczęścia :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysia trzymam kciuki by to był szczęśliwy cykl ;)

Nieukowa trzymam kciuki, ja też widzę tam blade II kreski ;) super... koniecznie daj znać po becie :D

fanusia dopóki nie ma @ to wszystko jest możliwe :) kciukam!

Ja od dzisiaj biorę dupka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 07:41

Pysiaaa21 lubi tę wiadomość

• mała.mi Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa po cichu gratuluję :-) Widzę tam jak byk II :-)

sv6zcOJ.jpgsv6zp1.png
    3WMBhGc.jpg3WMBp1.png
  • mała.mi Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny proszę przepiszcie mnie na 9.10. Jutro przed wizytą u gina zrobię test ale jestem prawie, że pewna, że będzie negatyw (10dpo). Powtarzać będę w dniu spodziewanej @ czyli 9.10. Przepiszcie mnie bo ja z telefonu nie umiem.

sv6zcOJ.jpgsv6zp1.png
    3WMBhGc.jpg3WMBp1.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa tam jest bladzioch :) LEć na bete :)

wnid9vvjodizjocx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Pysiaaa21 ja taki mialam w szczęśliwym cyklu :) nie jest zaznaczony na wykresie, bo go zaburzał i OF zmieniało mi owulke na linię przerwaną ;)

Trzymam kciuki :*

ja mam dokładnie taki sam od 2 dni, też go nie dałam na wykresie bo przerywaną linię robił! :D do tego bolą mnie jajniki i macica nad spojeniem łonowym :P dziś 9dpo

Pysiaaa21 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka dziewczynki :-) mode sie dopisac?? fajnie byloby z kims popisac i poplotkowac :-)

Daisy lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluje nowym zaciazalym :-)

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żadnych bet :P
    Zrobię pretesta jutro :)

Mogę powiedzieć, że czułam implantację (3 dni bólu macicy akurat w tym czasie), tylko że robiłam test 9dpo i 13dpo i ryczałam potem bo wychodziły ujemne. Miałam mega huśtawkę emocjonalną, ryczałam po nieprzyjemnej wizycie u szefa, ryczałam po testach, ryczałam bo mąż się dąsał że ryczałam, nawet ryczałam na filmach o obcych :P Może to był też objaw lol :)

sury_cat, Daisy, rybka, Nona, mana, mik82, usia89, zielarka, Alorrene13 lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Laseczki... budzę się rano, full rezygnacja a tu piersi napirzają, tempka znów 37,0 i w gaciach pełno śluzu.
    Dziś miał przyjść okres i nie wytrzymałam. Wczoraj 13dpo - test ujemny. Dziś 14dpo... same zobaczcie...

http://www.tinypic.pl/4trsdsl1c5mx

Nie wiem czy nie na wyrost się cieszę, zrobię jeszcze jakiś "lepsiejszy" test jutro z rańca :)
    Kciukać! Taka radość mi się przyda w ciężkim czasie w pracy..

jest krecha! gratulacje kochana! :)

rybka lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Żadnych bet :P
    Zrobię pretesta jutro :)

Mogę powiedzieć, że czułam implantację (3 dni bólu macicy akurat w tym czasie), tylko że robiłam test 9dpo i 13dpo i ryczałam potem bo wychodziły ujemne. Miałam mega huśtawkę emocjonalną, ryczałam po nieprzyjemnej wizycie u szefa, ryczałam po testach, ryczałam bo mąż się dąsał że ryczałam, nawet ryczałam na filmach o obcych :P Może to był też objaw lol :)

Nieukowa trzymam kciuki :****

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa czemu żadnych bet ? :) Ja tam chciałabym wiedzieć jak najszybciej ;)

Ja wczoraj miałam jakieś skurcze w jajnikach i macicy, dziwne takie ale może to od jelit, dzisiaj zobaczę. I już drugi raz burczy mi w brzuchu, wczoraj w pracy i dzisiaj rano. Nigdy mi się to nie zdarza bo jem regularnie, a czasem nawet za dużo ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 08:40

rybka lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Miałam mega huśtawkę emocjonalną (...) ryczałam bo mąż się dąsał że ryczałam, nawet ryczałam na filmach o obcych :P Może to był też objaw lol :)

O matko i ojco az sie kawa zaplulam ahahaha tak mnie rozbawilas :D och oby ten ryk to bylo to!

Rybka witaj jasne ze Cie przyjmiemy, forum otwarte dla wszystkich staraczek <3 w kupie sila!

Nona bejbe jak tam maz ledwo zipie! :*

rybka, mik82 lubią tę wiadomość

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybko witaj u Nas <3
    Nieukowa widać kreseczkę <3 3mam kciuki <3

Daisy, rybka, samira lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu jak tam rocznica? Opowiadaj! <3

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje <3 ja dopiero jestem na poczatku cyklu ale za was trzymam mocno kciukaski..

• zonaboba Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa gratuluje !!:)

Ja dzis mam termin @ mialam testowac w niedziele ale raczej nie bd bo temp spada przez to nie moge spac po nocach i nie wiem czy moge ufac temp ale to nie zmienia postaci rzeczy gdyz od 8 dni mam bole jak na @ nigdy tak nie mialam bo zawsze zaczyna bolec jak jest @ myslalam ze to dobry znak ale dzis juz trace nadzieje i mysle ze to moze TORBIEL :(. Wczorak ok 14 mialam jednorazowy brazowy taki jasny z nitkami zywo czerwonej krwi ale tylko raz i koniec nie wiem co mam myslec nawet boje sie bac

To nasz 50 cs +10 na luzie <3 Na OVU od 04.2014r.
    26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zonaboba a może właśnie to dobry znak ? :) plamienia mogą świadczyć o niskim progesteronie więc ja bym zrobiła test dla pewności ;)

• zonaboba Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam w domu M zabroniln kupic do soboty zebym wczesniej nie zrobila moze kupie i zrobie jutro ale boje sie rozczarowania ale chcialabym wiedziec bo mam recepte na dupka i nie wiem czy brac bo jak mam dostac @ to ja zablokuje prawda?mam tez obawe bo biore castagnus

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 08:57

To nasz 50 cs +10 na luzie <3 Na OVU od 04.2014r.
    26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI :(

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zonaboba wrote:
    Nie mam w domu M zabroniln kupic do soboty zebym wczesniej nie zrobila moze kupie i zrobie jutro ale boje sie rozczarowania ale chcialabym wiedziec bo mam recepte na dupka i nie wiem czy brac bo jak mam dostac @ to ja zablokuje prawda?mam tez obawe bo biore castagnus
    Kochana dup-ek jest syntetykiem i mój lekarz mówił, że nawet jak się go bierze a @ ma być to może się pojawić nawet w trakcie brania tego leku..
    Daisy a rocznica ok :) spędziliśmy wieczór z pizzą :P a dziś wg. OF mam termin @ a tak mnie boli brzuch, że szok..
    No nic idę się położyć :)

Daisy lubi tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie wczoraj wieczorem bolał brzuch już jak na @... a byłam jeszcze przed dupkiem.

‹‹ 71 72 73 74 75 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ