Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPysia trzymam kciuki by to był szczęśliwy cykl
Nieukowa trzymam kciuki, ja też widzę tam blade II kreski super... koniecznie daj znać po becie
fanusia dopóki nie ma @ to wszystko jest możliwe kciukam!
Ja od dzisiaj biorę dupkaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 07:41
Pysiaaa21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:Pysiaaa21 ja taki mialam w szczęśliwym cyklu nie jest zaznaczony na wykresie, bo go zaburzał i OF zmieniało mi owulke na linię przerwaną
Trzymam kciuki :*
ja mam dokładnie taki sam od 2 dni, też go nie dałam na wykresie bo przerywaną linię robił! do tego bolą mnie jajniki i macica nad spojeniem łonowym dziś 9dpoPysiaaa21 lubi tę wiadomość
-
Żadnych bet
Zrobię pretesta jutro
Mogę powiedzieć, że czułam implantację (3 dni bólu macicy akurat w tym czasie), tylko że robiłam test 9dpo i 13dpo i ryczałam potem bo wychodziły ujemne. Miałam mega huśtawkę emocjonalną, ryczałam po nieprzyjemnej wizycie u szefa, ryczałam po testach, ryczałam bo mąż się dąsał że ryczałam, nawet ryczałam na filmach o obcych Może to był też objaw lolsury_cat, Daisy, rybka, Nona, mana, mik82, usia89, zielarka, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Laseczki... budzę się rano, full rezygnacja a tu piersi napirzają, tempka znów 37,0 i w gaciach pełno śluzu.
Dziś miał przyjść okres i nie wytrzymałam. Wczoraj 13dpo - test ujemny. Dziś 14dpo... same zobaczcie...
http://www.tinypic.pl/4trsdsl1c5mx
Nie wiem czy nie na wyrost się cieszę, zrobię jeszcze jakiś "lepsiejszy" test jutro z rańca
Kciukać! Taka radość mi się przyda w ciężkim czasie w pracy..
jest krecha! gratulacje kochana!rybka lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Żadnych bet
Zrobię pretesta jutro
Mogę powiedzieć, że czułam implantację (3 dni bólu macicy akurat w tym czasie), tylko że robiłam test 9dpo i 13dpo i ryczałam potem bo wychodziły ujemne. Miałam mega huśtawkę emocjonalną, ryczałam po nieprzyjemnej wizycie u szefa, ryczałam po testach, ryczałam bo mąż się dąsał że ryczałam, nawet ryczałam na filmach o obcych Może to był też objaw lol
Nieukowa trzymam kciuki :****Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyNieukowa czemu żadnych bet ? Ja tam chciałabym wiedzieć jak najszybciej
Ja wczoraj miałam jakieś skurcze w jajnikach i macicy, dziwne takie ale może to od jelit, dzisiaj zobaczę. I już drugi raz burczy mi w brzuchu, wczoraj w pracy i dzisiaj rano. Nigdy mi się to nie zdarza bo jem regularnie, a czasem nawet za dużo ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 08:40
rybka lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Miałam mega huśtawkę emocjonalną (...) ryczałam bo mąż się dąsał że ryczałam, nawet ryczałam na filmach o obcych Może to był też objaw lol
O matko i ojco az sie kawa zaplulam ahahaha tak mnie rozbawilas och oby ten ryk to bylo to!
Rybka witaj jasne ze Cie przyjmiemy, forum otwarte dla wszystkich staraczek w kupie sila!
Nona bejbe jak tam maz ledwo zipie! :*
rybka, mik82 lubią tę wiadomość
-
Nieukowa gratuluje !!
Ja dzis mam termin @ mialam testowac w niedziele ale raczej nie bd bo temp spada przez to nie moge spac po nocach i nie wiem czy moge ufac temp ale to nie zmienia postaci rzeczy gdyz od 8 dni mam bole jak na @ nigdy tak nie mialam bo zawsze zaczyna bolec jak jest @ myslalam ze to dobry znak ale dzis juz trace nadzieje i mysle ze to moze TORBIEL . Wczorak ok 14 mialam jednorazowy brazowy taki jasny z nitkami zywo czerwonej krwi ale tylko raz i koniec nie wiem co mam myslec nawet boje sie bacTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualny
-
Nie mam w domu M zabroniln kupic do soboty zebym wczesniej nie zrobila moze kupie i zrobie jutro ale boje sie rozczarowania ale chcialabym wiedziec bo mam recepte na dupka i nie wiem czy brac bo jak mam dostac @ to ja zablokuje prawda?mam tez obawe bo biore castagnus
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 08:57
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
zonaboba wrote:Nie mam w domu M zabroniln kupic do soboty zebym wczesniej nie zrobila moze kupie i zrobie jutro ale boje sie rozczarowania ale chcialabym wiedziec bo mam recepte na dupka i nie wiem czy brac bo jak mam dostac @ to ja zablokuje prawda?mam tez obawe bo biore castagnus
Daisy a rocznica ok spędziliśmy wieczór z pizzą a dziś wg. OF mam termin @ a tak mnie boli brzuch, że szok..
No nic idę się położyćDaisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny