Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPysia trzymam kciuki by to był szczęśliwy cykl
Nieukowa trzymam kciuki, ja też widzę tam blade II kreskisuper... koniecznie daj znać po becie
fanusia dopóki nie ma @ to wszystko jest możliwekciukam!
Ja od dzisiaj biorę dupkaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 07:41
Pysiaaa21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:Pysiaaa21 ja taki mialam w szczęśliwym cyklu
nie jest zaznaczony na wykresie, bo go zaburzał i OF zmieniało mi owulke na linię przerwaną
Trzymam kciuki :*
ja mam dokładnie taki sam od 2 dni, też go nie dałam na wykresie bo przerywaną linię robił!do tego bolą mnie jajniki i macica nad spojeniem łonowym
dziś 9dpo
Pysiaaa21 lubi tę wiadomość
-
Żadnych bet
Zrobię pretesta jutro
Mogę powiedzieć, że czułam implantację (3 dni bólu macicy akurat w tym czasie), tylko że robiłam test 9dpo i 13dpo i ryczałam potem bo wychodziły ujemne. Miałam mega huśtawkę emocjonalną, ryczałam po nieprzyjemnej wizycie u szefa, ryczałam po testach, ryczałam bo mąż się dąsał że ryczałam, nawet ryczałam na filmach o obcychMoże to był też objaw lol
sury_cat, Daisy, rybka, Nona, mana, mik82, usia89, zielarka, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Laseczki... budzę się rano, full rezygnacja a tu piersi napirzają, tempka znów 37,0 i w gaciach pełno śluzu.
Dziś miał przyjść okres i nie wytrzymałam. Wczoraj 13dpo - test ujemny. Dziś 14dpo... same zobaczcie...
http://www.tinypic.pl/4trsdsl1c5mx
Nie wiem czy nie na wyrost się cieszę, zrobię jeszcze jakiś "lepsiejszy" test jutro z rańca
Kciukać! Taka radość mi się przyda w ciężkim czasie w pracy..
jest krecha! gratulacje kochana!rybka lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Żadnych bet
Zrobię pretesta jutro
Mogę powiedzieć, że czułam implantację (3 dni bólu macicy akurat w tym czasie), tylko że robiłam test 9dpo i 13dpo i ryczałam potem bo wychodziły ujemne. Miałam mega huśtawkę emocjonalną, ryczałam po nieprzyjemnej wizycie u szefa, ryczałam po testach, ryczałam bo mąż się dąsał że ryczałam, nawet ryczałam na filmach o obcychMoże to był też objaw lol
Nieukowa trzymam kciuki :****Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyNieukowa czemu żadnych bet ?
Ja tam chciałabym wiedzieć jak najszybciej
Ja wczoraj miałam jakieś skurcze w jajnikach i macicy, dziwne takie ale może to od jelit, dzisiaj zobaczę. I już drugi raz burczy mi w brzuchu, wczoraj w pracy i dzisiaj rano. Nigdy mi się to nie zdarza bo jem regularnie, a czasem nawet za dużo ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 08:40
rybka lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Miałam mega huśtawkę emocjonalną (...) ryczałam bo mąż się dąsał że ryczałam, nawet ryczałam na filmach o obcych
Może to był też objaw lol
O matko i ojco az sie kawa zaplulam ahahaha tak mnie rozbawilasoch oby ten ryk to bylo to!
Rybka witaj jasne ze Cie przyjmiemy, forum otwarte dla wszystkich staraczekw kupie sila!
Nona bejbe jak tam maz ledwo zipie! :*
rybka, mik82 lubią tę wiadomość
-
Nieukowa gratuluje !!
Ja dzis mam termin @ mialam testowac w niedziele ale raczej nie bd bo temp spada przez to nie moge spac po nocach i nie wiem czy moge ufac temp ale to nie zmienia postaci rzeczy gdyz od 8 dni mam bole jak na @ nigdy tak nie mialam bo zawsze zaczyna bolec jak jest @ myslalam ze to dobry znak ale dzis juz trace nadzieje i mysle ze to moze TORBIEL. Wczorak ok 14 mialam jednorazowy brazowy taki jasny z nitkami zywo czerwonej krwi ale tylko raz i koniec nie wiem co mam myslec nawet boje sie bac
To nasz 50 cs +10 na luzieNa OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualny
-
Nie mam w domu M zabroniln kupic do soboty zebym wczesniej nie zrobila moze kupie i zrobie jutro ale boje sie rozczarowania ale chcialabym wiedziec bo mam recepte na dupka i nie wiem czy brac bo jak mam dostac @ to ja zablokuje prawda?mam tez obawe bo biore castagnus
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 08:57
To nasz 50 cs +10 na luzieNa OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
zonaboba wrote:Nie mam w domu M zabroniln kupic do soboty zebym wczesniej nie zrobila moze kupie i zrobie jutro ale boje sie rozczarowania ale chcialabym wiedziec bo mam recepte na dupka i nie wiem czy brac bo jak mam dostac @ to ja zablokuje prawda?mam tez obawe bo biore castagnus
Daisy a rocznica okspędziliśmy wieczór z pizzą
a dziś wg. OF mam termin @ a tak mnie boli brzuch, że szok..
No nic idę się położyćDaisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny