Pierwsze objawy po ovu
-
NADZIEJAa wrote:Hej dziewczyny. Ja już zgubiłam chyba i nie wiem co mam myśleć. Bardzo chcemy mieć dzidziusia, to nasz pierwszy miesiąc starać i mam dziwne objawy. Nie wiem dokladnie kiedy mialam owulacje. Ale cykl mam mniej więcej co 28dni. 15dnia mialam miec owulacje. 4dpo czułam ciągnięcie w prawym jajniku. 5dpo w lewym jajniku. Które nasilały się przy ruchu, lub siedzeniu. 6dpo w całym podbrzuszu... 7dpo ustały. 6dpo i 8dpo robilam te czule testy oba ujemne. Od 5dpo bolały mnie sutki, tak w środku przy dotyku i w sumie dalej bolą, mam 9dpo teraz... i 37*C... do okresu 5 dni... niby. Bo cykl waha mi się między 26-31 dni. Myślicie że jest nadzieja? Czy to moje jakieś urojenia?🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
NADZIEJAa wrote:Poczekam, do miesiączki niby 5dni, ale to aż 5... byłabym w szoku gdyby się udało tak od razu. Świruje. Zwłaszcza że u mnie w rodzinie ogólnie problem występuje. Mama leczyła się długie lata, siostra poroniła kilka razy teraz wgl zajść nie może. Boję się że u mnie będzie to samo...
Określcie sobie ramy czasowe do kiedy iść do ginekologa zrobić podstawowe badania, plan na działanie pomaga:)
Łykajcie skrupulatnie suplementy, dużo serduszek w okresie płodnym nie tylko w owulację i głowa do góryWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września, 23:11
🧍♀️92 🧍♂️92 + 🐕 🐕
Starania od 04/24
Ona:
Niedowaga ❌, ferrytyna 26 ❌, b12 50% normy ❌ (4/09)
AMH 2,0
Monitoring owulacji ✅, cykle regularne ✅, histeroskopia z hp bez stanu zapalnego endo✅,
jajowody drożne ✅, hormony5dc+tarczyca ✅, hormony 7dp (prog 27,8, estradiol 165) ✅, cytologia ✅, wymazy zwykle+MUCHa (przeleczona ureaplasma) ✅, bad. kału (w tym giardia, helikobakter, owsiki) ✅, pozostałe badania krwi ✅
On:
Test hba 54% ❌
Stres oksy. 1,6 ❌
Reszta ✅
Oboje:
Suplementacja+żel ✅
I iui : 11/24
Plan na ten miesiąc: obie krzywe? +? -
Rzadko udaje się za pierwszym razem. Cierpliwości
Starania z mikrogruczomikrogruczol lubi tę wiadomość
-