X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Plamienia od kilku miesięcy a duphaston
Odpowiedz

Plamienia od kilku miesięcy a duphaston

Oceń ten wątek:
  • Miczka Ekspertka

Wysłany: 7 kwietnia 2023, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve19 wrote:
    Czyli podobnie jak u mnie - niedomoga lutealna zapewne - hormony wariują.

Tak też stwierdził ginekolog, mam brać progesteron raz dziennie po owulacji

• Eve19 Znajoma

Wysłany: 8 kwietnia 2023, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duphaston? Mi nie pomógł i w końcu dostałam luteinę. Po 2 tabletkach plamienia narazie ustąpiły. Zobaczymy jak dalej :)

• Miczka Ekspertka

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve19 wrote:
    Duphaston? Mi nie pomógł i w końcu dostałam luteinę. Po 2 tabletkach plamienia narazie ustąpiły. Zobaczymy jak dalej :)

Mi zapisał Progesterone Besins 100mg raz dziennie. Za chwilę kończę pierwszy cykl z nim. Zobaczymy czy pomoże 🙂

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ