Plamienie - badania
-
Wczoraj przy wyniku bety 430 zaczęłam plamić, najpierw trochę krwią - bardzo czerwoną, a potem już tylko na brązowo. Ginekolog zalecił mi tylko powtórzenie bety, nawet nie zbadał. Zastanawiam się czy nie sprawdzić też progesteronu, jak myślicie?08.02 💙 Artur
-
nick nieaktualnyEwkaewka wrote:Wczoraj przy wyniku bety 430 zaczęłam plamić, najpierw trochę krwią - bardzo czerwoną, a potem już tylko na brązowo. Ginekolog zalecił mi tylko powtórzenie bety, nawet nie zbadał. Zastanawiam się czy nie sprawdzić też progesteronu, jak myślicie?
Sprawdź oczywiście że tak 😘 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwkaewka wrote:Niestety tak. Nie wiem za bardzo co dalej, bo plamienia już nie mam. Pewnie się dopiero wszystko rozkręci.
Przykro mi...
Niechce dawać Ci nadzieji ale mi też beta spadła tylko przy wyższych wartościach
To był bodajże 6-7 tydzień. Jednego dnia miałam 9802 , tego dnia wieczorem miałam krwawienie pojechałam na szpital, zbadali zarodek był serduszko biło , następnego dnia beta 9368
Mimo wszystko ciąża nadal trwała- i trwa już do Dziś...
Czekaj na krwawienie, lub skontroluj jeszcze raz bete aby mieć pewność. Proga masz bardzo wysoko
Prog wartości Ng?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 18:50
-
Anetka32 wrote:Przykro mi...
Niechce dawać Ci nadzieji ale mi też beta spadła tylko przy wyższych wartościach
To był bodajże 6-7 tydzień. Jednego dnia miałam 9802 , tego dnia wieczorem miałam krwawienie pojechałam na szpital, zbadali zarodek był serduszko biło , następnego dnia beta 9368
Mimo wszystko ciąża nadal trwała- i trwa już do Dziś...
Czekaj na krwawienie, lub skontroluj jeszcze raz bete aby mieć pewność. Proga masz bardzo wysoko
Prog wartości Ng?08.02 💙 Artur -
Ewkaewka wrote:Będę musiała poczekać do wtorku, bo dopiero wtedy mam wizytę. Czy to nie jest tak, że progesteron musi się obniżyć, żeby doszło do krwawienia?
35 Nmol to jakies 11 ng -ale to nic nie znaczy jak nie wiadomo jaki był wczesniej -
Ewkaewka wrote:Progesteron to jedno, niestety beta taka mizerna 😟
-
Beti82 wrote:Kochanie nie pociesze Cie chociaz bardzo bym chciala.Musisz powtórzyc jeszcze bete08.02 💙 Artur
-