Plamienie implantacyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej czy któraś z was kobitki miała coś takiego >?? Wczoraj 19 dzien cyklu zauważyłam kilka kropel krwi jak siusiałam dziś 20 dzien musiałam założyć wkładke bo plamienia jest troche wiecej ma kolor od żywoczerwonej krwi po brunatna. Okres mam co 30 ,31 dni. Czy możliwe że zarodek sie zagnieździł ? Już sama glupieje od tego wszystkiego . Pierwszy raz mam takie plamienie. Regularnie współżyję średnio co 2 dni . Proszę o szybką odpowiedź czy ktoraś z was miała coś podobnego ??"najpiekniejsze kwiaty zakwitaja niespodziewanie"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie owulacja była 21/22 lipca a 27 ok godz.17 zauważyłam krople krwi wielkości najmniejszego paznokcia i śluz był lekko zabarwiony na różowo,odczuwałam też lekki ból w podbrzuszu.2 sierpnia zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki, bardzo jasna ta potwierdzająca ciąże a następnego dnia zrobiłam ponownie test i była już bardziej widoczna.
MadzikForever lubi tę wiadomość
emileczka -
nick nieaktualny
-
To nie miesiaczka na pewno Jest krew bez skrzypów niczego wkładek używam ale dość często zmieniam. Na @ mam powiekszone piersi teraz nic , brzuch mnie tak boli że umieram teraz nic ... Mieszkam w Holandii ale w poniedzialek jade do szpitala bo to już nie sa zarty ("najpiekniejsze kwiaty zakwitaja niespodziewanie"
-
@Emileczka - czyli zagniezdzenie 6 dnia. zastanawialam sie czy to mozliwe. gratulacje ciazy. sierpien rzeczywiscie jest nam przychylny
@Anijka - nie wiem, nie znam sie, ale moze jakas torbielka mala pekla? jedz koniecznie do szpitala! i daj nam znac co i jak na wypadek gdyby ktorejs z nas sie to przytrafilo. zycze zdrówka!emileczka lubi tę wiadomość
-
kalitria wrote:@Emileczka - czyli zagniezdzenie 6 dnia. zastanawialam sie czy to mozliwe. gratulacje ciazy. sierpien rzeczywiscie jest nam przychylny
Robilam dzis test i widac druga kreske 9 dpo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2013, 18:53
Honey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStinka gratulacje
Anijka ja mysle ze to @... mowisz ze czesto zmieniasz wkladke.. jak czesto? i nie kazda @ jest takak sama w kazdym cyklu.... ja w poprzednium mialam 3 dni bardzo skapa @ bez zadnych boli... a cykl przed tym bardzo obfita i kisilam sie w lozku bo z kazdym ruchem bol byl nie do wytrzymania...
Jedz do szpitala, ale nawet jakby jakas torbiel to byla to by cie bolalo jak cholera... wiec mysle ze to poporstu @